Zaļās lēcas piešķir piparu garšu visam ēdienam, sākot no Dal Makhani līdz sautējumiem.
Šīm lēcām ir maiga un krēmīga konsistence, tāpēc tās ir piemērotas gandrīz visām garšvielām.
Glabājiet šīs lēcas savā skapī, lai pagatavotu sirdi sildošus ēdienus.
TRS zaļās lēcas ir nelielas, disku formas pākšaugi ar stingru konsistenci un riekstu garšu. Žāvētas zaļās lēcas nav iepriekš jāmērcē kā daudzas žāvētas pupiņas, un tās ātrāk izvārās. Tās izmanto daudzās zupās un piedevās, un tās ir ļoti populāras Eiropas virtuvē.
Zaļās lēcas piešķir piparu garšu visam ēdienam, sākot no Dal Makhani līdz sautējumiem. Šīm lēcām ir maiga un krēmīga konsistence, un tās ir piemērotas gandrīz visām garšvielām. Glabājiet šīs lēcas savā skapī, lai pagatavotu sirdi sildošus ēdienus.
Aromāts: līdzīgs brūnajai lēcai, bet ar spēcīgāku un nedaudz piparoto garšu.
Aromāts: riekstu aromāts.
Kombinē ar: burkāniem, ķimenēm, ķiplokiem.
Ieguvumi: TRS Zaļās lēcas ir ļoti barojošas. Tās ir bagātas ar B grupas vitamīniem, magniju, cinku un kāliju. Šajās lēcās ir vairāk nekā 25 % olbaltumvielu, tāpēc tās ir lieliska alternatīva gaļai.
Lietošana: pagatavojiet lēcas un aunazirņu kariju vai paspilgtiniet tradicionālos Boloņas spageti ar dārzeņiem.
TRS zaļās lēcas ir lieliski piemērotas indiešu ēdieniem, piemēram, "Kachori" (pelmeņi ar pikantu pildījumu), karija un veģetāriem dal ēdieniem. No maltiem lēcas miltiem gatavo poppadoms vai papad mīklu. Pirms cepšanas tie nav jāmērcē.
Sastāvdaļas: zaļās lēcas
Informācija par alergēniem: var saturēt zemesriekstus, koka riekstus, sezamu, soju, lipekli, laktozi un sinepes.
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā, sausā vietā
Izcelsme: Lauksaimniecība ārpus ES
Uzturvērtības informācija (100 g):
Enerģētiskā vērtība: 1384 / 327 kcal
Tauki: 1,3 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0,2 g
Ogļhidrāti: 48,8 g, no tiem cukurs: 1,2 g
Olbaltumvielas: 24,3 g
Sāls: 0,03 g
Šķiedrvielas: 8,9 g
Izcelsmes valsts: Indija
Ražotājs: TRS Wholesale Co.Ltd. Southall, Middlesex, Apvienotā Karaliste