Masoor Dalas – tās ir lieliskas sarkanās lēcas – ir viens no klasiskajiem ājurvēdas un Āzijas virtuves ēdieniem. Heera Masoor Dalas pagatavo maigi īsā laikā, tāpēc īsā laikā varat pagatavot gardu ēdienu - Dalas. Masoor Dalas - sarkanās lēcas - no parastajiem zemniekiem (nebioloģiskas), ļoti laba kvalitāte.
Masoor Dalas – tās ir lieliskas sarkanās lēcas – ir viens no klasiskajiem ājurvēdas un Āzijas virtuves ēdieniem. Heera Masoor Dalas pagatavo maigi īsā laikā, tāpēc īsā laikā varat pagatavot gardu ēdienu - Dalas. Masoor Dalas - sarkanās lēcas - no parastajiem zemniekiem (nebioloģiskas), ļoti laba kvalitāte.
Lietošana: pirms pagatavošanas noskalot un iemērc 20-30 minūtes.
Sastāvs: sarkanas salauztas lēcas
Informācija par alergēnu: Var saturēt zemesriekstu, riekstu, sezama, sojas, lipekļa, laktozes un sinepju pēdas.
Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt vēsā, sausā vietā
Izcelsme: lauksaimniecība ārpus ES
Uztura informācija (100 g):
Enerģija: 954/318 kcal
Tauki: 1,3 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0,1 g
Ogļhidrāti: 56,3 g, no tiem cukurs: 0,1 g
Olbaltumvielas: 23,8 g
Sāls: 0,0 g
Šķiedra: 5,0 g
Ražotājs: TRS Wholesale Co.Ltd. Southall, Midlseksa, Apvienotā Karaliste