Chana Dal ir sasmalcināti aunazirņi, kas ir īpaši piemēroti bagātīgu dalu pagatavošanai.
Chana Dal ir lielisks enerģijas, olbaltumvielu un šķiedrvielu avots, kurā ir ļoti maz tauku un cukura. Tāpēc tas ir īpaši piemērots sabalansētam un veselīgam veģetāram uzturam.
"Chana Dal" ir augstākās kvalitātes šķelts aunazirņi, kas ir perfekti sadalīti un noslīpēti. Tie nesatur holesterīnu un ir bagāti ar svarīgākajiem vitamīniem un minerālvielām, tāpēc ir barojošs papildinājums jebkuram ēdienam. 500 g iepakojums ir lieliski piemērots, lai veidotu krājumus un baudītu garšīgo, pūkaino dalu ilgāku laiku.
Chana Dall ir lielisks enerģijas, olbaltumvielu un šķiedrvielu avots, ar ļoti mazu tauku un cukura daudzumu. Tāpēc tas ir īpaši piemērots sabalansētam un veselīgam veģetāram uzturam.
Chana dal, ko dēvē arī par sasmalcinātiem bengāļu graudiem, gatavo, atdalot Kala Chana (melno aunazirņu) ārējo slāni un sasmalcinot graudus. Tie ir nedaudz lielāki nekā vairums citu pākšaugu, dzeltenā krāsā, un tiem ir garšīga, nedaudz salda un zemes garša. To ēd ar roti vai rīsiem un sabji.
Sastāvdaļas: Chana Dall (sadalīti dzeltenie aunazirņi)
Alergēni: var saturēt zemesriekstu, koka riekstu, sezama, sojas, lipekļa, laktozes un sinepju pēdas
Pagatavošana/lietošana: Pirms vārīšanas Chana Dall rūpīgi nomazgājiet un iemērciet uz nakti (vismaz 2-3 stundas). Gatavošanas laiks ir aptuveni 30-60 minūtes.
Uzturvērtība 100 g:
Enerģija: 1522 kJ / 364 kcal
Tauki: 6 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0,06 g
Ogļhidrāti: 61 g, no tiem cukurs: 11 g
Olbaltumvielas: 19 g
Sāls: 0 g
Šķiedrvielas: 17 g
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā, sausā vietā. Pēc atvēršanas produktu ieteicams pārvietot hermētiskā traukā
Izcelsme: lauksaimniecība ārpus ES
Ražotājs: TRS Wholesale Co.Ltd. Southall, Middlesex, Apvienotā Karaliste