

Šis organiskais dzidrinātais sviests ir izgatavots no augstas kvalitātes Austrijas Alpu piena. Govis baro tikai ar zāli un sienu. Tas ražots pēc klasiskām ājurvēdas procedūrām un papildināts ar bioloģiskiem augiem. To ražo AMLA Natur Rozengartenā, Vācijā
Tas satur lieliski sabalansētas taukskābes, kas viegli uzsūcas. Ideāli piemērots veselīga ēdiena gatavošanai, tam ir augsts dūmu punkts – karsējot tas nerada kaitīgus brīvos radikāļus.
Ghi ir svarīga ājurvēdas virtuves sastāvdaļa un pieder pie tiem ēdieniem, kas saskaņā ar ājurvēdas tekstiem būtu jālieto katru dienu.
Tas ir augstas kvalitātes ēdiens, kas pozitīvi ietekmē ādu. Tas attīra fiziskos kanālus, atjauno audus un uzlabo gremošanas uguns un dzīvības enerģiju, nepalielinot Pitu. Ghi ir viegli sagremojams un ir laba alternatīva sviestam, eļļai un taukiem. Tas piešķir ēdieniem izsmalcinātu, riekstu garšu. Ideāli piemērots indiešu un ājurvēdas ēdienu cepšanai, sautēšanai, tvaicēšanai, aromatizēšanai un uzlabošanai.
Šis organiskais dzidrinātais sviests ir izgatavots no augstas kvalitātes Austrijas Alpu piena. Govis baro tikai ar zāli un sienu. Tas ir ražots pēc klasiskām ājurvēdas procedūrām un apstrādāts ar organiskiem augiem. To ražo AMLA Natur Rozengartenā.
Ghi sviests ir kausēts sviests, kurā nav ūdens, piena proteīna un piena cukura – tā ir tīra sviesta eļļa. Ghi nav tik blīvs vai krēmīgs kā sviests, tas ir mīksts un kristālisks. Tam ir intensīvs, garšīgs sviesta aromāts un lieliski garšo, ar riekstu riekstu aromātu. Ghi var lieliski apvienot ar visiem ēdieniem un sastāvdaļām.
Ghi var izmantot kā sviestu vai eļļu pārtikā, bet augstu vērtē arī kā kosmētisko sastāvdaļu vai bāzi kosmētikas vai ārstnieciskiem produktiem – kā krēma piedevu, raupjai ādai acu zonas atjaunošanai, vai kā zīdaiņu kopšanas līdzekli. To var izmantot arī kā bezmiega līdzekli kopā ar siltu pienu.
Ghi sviests ir dzīvības eliksīrs no senām tradicionālām ājurvēdas receptēm. Tas ir īsts “slow food” – bez rūpnieciskas apstrādes. Šī ghi putra ir pagatavota bez jebkādām piedevām. Tas ir tīri dabisks, ļoti augstas kvalitātes produkts.
Ghi ir izmantots pārtikas ražošanā tūkstošiem gadu. Ājurvēdas virtuvē Ghi lieto sviesta, eļļas vai tauku vietā. Tas stimulē Agni (gremošanas uguni) un pats par sevi ir viegli sagremojams. Ghi, viegli sagremojamo pārtikas produktu skalā, ieņem 1. vietu pret sviestu, augu eļļām vai dzīvnieku taukiem. Tā ir uzturviela, kas veicina labu veselību, un to var karsēt, nezaudējot kvalitāti. Turklāt tas ir ļoti bagāts ar sastāvdaļām un to var uzglabāt bez ledusskapja. Ghi atbrīvo cilvēka gremošanas sistēmu. Toksīnus mūsu pārtikā var saistīt un izvadīt, izmantojot Ghi, kas var veicināt labu labsajūtu daudzus gadus uz priekšu.
Triphala Ghee apvieno Triphala un Ghi kausētā sviesta priekšrocības. Ghi tiek uzskatīts par ļoti labu veidu, kā līdzsvarot Pita došu. Tas dod spēku visām jūsu jūtām un īpaši stiprina redzes sajūtu. Atmiņa, dzīvības enerģija (odjas) un ķermeņa spēja palīdzēt dziedēt brūces ir Triphala Ghee noderīgas īpašības.
Triphala Ghee var lietot ārēji un iekšēji. Ārēji to var lietot kā ziedi vai acu un deguna pilienus. Ideāli piemērots Kaash pēdu masāžai ar Kaash bļodiņām. Pateicoties Triphala Ghee Pita dosha līdzsvarošanas spējām, tas ir piemērots ķermeņa, roku un kāju dedzināšanas sajūtu mazināšanai. Netra-Tarpan acu procedūras tiek veiktas tikai ar Triphala Ghee.
Iekšpusē Triphala Ghee tradicionāli tiek izmantots kā viens no preparātiem Ājurvēdas Pančarmas dziedināšanas procedūras sagatavošanās posmā. Atpūtai vai veselībai mājās Triphala Ghee var izmantot “iekšējai eļļošanai”.
Triphala Ghee nav tas pats, kas ghi sviests, kas sajaukts ar trifala pulveri. Tāpat kā klasiskās Sidha eļļas, Ajūrvēdas Triphala Ghee tiek ražots sarežģītā ražošanas procesā. Sešpadsmito decalcale novārījumu ar ghi sviestu vāra ilgi, līdz ūdens iztvaiko. Tāpat kā ar Sidha eļļām, gatavošanā galvenā loma ir aprūpei un uzmanībai.
Ghi sviesta izmantošana:
* Ēdienu gatavošanai, cepšanai, tvaicēšanai, cepšanai, cepšanai
* Maigai garšvielu cepšanai; tie būs atvērti, lai atklātu savu pilno aromātu.
* Ideāli piemērots tvaicēšanai, jo uzglabā vitamīnus.
* Sildiet gatavas maltītes, piemēram, dārzeņus, rīsus vai graudaugus.
* Grauzdiņš - kā silts, ar zaļumiem un garšvielām.
Sastāvdaļas:
99,7% tīra sviesta eļļa, kas ražota no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
Izmantojiet to kā kulinārijas taukus ar patīkamu garšu. Var cept, var pievienot rīsu vai dārzeņu ēdieniem, lai uzlabotu aromātu un uzturvērtību. Atvērts uzglabāt ledusskapī.
Uzturvērtība uz 100 g:
Enerģētiskā vērtība: 3763kJ / 899 kcal
Tauki: 99,5 g, no tiem taukskābes 62,7 g
Ogļhidrāti: <0,2g, no tiem cukurs: <0,2g
Olbaltumvielas: <0,6 g
Sāls: <0,2 g
Šķiedras: <0,2 g
Sastāvdaļas: 99,5% tīrs organisks kausēts sviests (Ghee, (dzidrs govs piena sviests) *, Amalaki * (emblica officinalis, Indijas ērkšķogas) (0,7%), Bibhitaki * (Terminali bellerica) (0,7%), Haritaki * (Terminalia chebula) (0,7%).
* no kontrolētas bioloģiskās lauksaimniecības. Bez piedevām, konservantiem, bez laktozes, transtaukskābēm, hidrogenētām eļļām un sāļiem.
Ražotājs: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Drestedt, Vācija