Katalogs
Ājurvēdas ievārījums MutraPrash, Everest Ayurveda, 200g
Zīmols: Everest Ayurveda
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Ajurvedinis džemas MUTRAPRASH, Everest Ayurveda, 200g
  • Ajurvedinis džemas MUTRAPRASH, Everest Ayurveda, 200g

Ājurvēdas ievārījums MutraPrash, Everest Ayurveda, 200g

Zīmols: Everest Ayurveda
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda

Ājurvēdas augu izcelsmes uzturvielu ievārījums nierēm un urīnceļiem.

Ājurvēda iesaka šo ievārījumu urīnceļu sistēmas, nieru un prostatas normālas darbības atbalstam.

authentic-ayurveda

1195 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 8594060590837

Mutraprash ir tīrs augu ievārījums, kas var palīdzēt optimizēt nieru un urīnceļu darbību. Ekskrēcijas sistēmas traucējumus izraisa pārmērīga sāls, alkohola, kafijas un citu stimulantu lietošana, neatbilstošs dzeršanas režīms, traucēta nieru darbība, ūdens aizture, neregulāra izdalīšanās, saaukstēšanās vai garīgs stress. Tas izraisa nierakmeņus, urīnceļu infekcijas un urīnpūšļa iekaisumu, palielinātu prostatu, reimatismu, artrītu, locītavu pietūkumu, muguras sāpes, ekzēmu un psoriāzi.

Sastāvs: Tribulus terrestris, Elettaria cardamomum, Boerhaavia diffusa, glycyrrhiza glabra, tinospora cordifolia, termināla chebula, emblica officinalis, terminalia bellirica, cinnamomum zeylanicum, vitis vinifera , melhede piper longum (claramified)

Daudzums: 200 g zāļu ievārījuma

Ieteicamā deva: 1 tējkarote (5g) 2-3 reizes dienā atsevišķi vai kopā ar tasi remdena piena vai ūdens. Lai pagatavotu dzērienu, sajauciet 1 tējkaroti (5 g) ar 250 ml silta ūdens.

Patēriņš:

Ājurvēdas augu eliksīri uzlabo ķermeņa audu uzturu (dhatus) un ķermeņa sistēmu attīrīšanu (srotamsi). Tie ir daļa no ājurvēdas ķermeņa un prāta atjaunojošās un atjaunojošās terapijas (rasajana). Tradicionāli tos lieto kopā ar tasi silta piena vai ūdens, ko ājurvēdas medicīnā parasti izmanto kā līdzekli vai vidi (anupama), lai sagatavotu, lietotu, virzītu un labāk absorbētu ārstniecības augu vai piedevu ietekmi uz veselību. Citas barotnes, kas pastiprina garšauga (medus) dziedinošo funkciju, ir medus, cukurniedres vai zaļais sīrups, dzidrināts kausēts sviests (ghee) vai eļļa.

Mēs iesakām vienlaikus lietot ne vairāk kā divus augu eliksīrus. Vairāk eliksīru var nomainīt dienas vai nedēļas laikā, ja tos lietojam, lai normalizētu izkropļota ķermeņa vai prāta līdzsvara simptomus. Lai panāktu optimālu efektu, lietojiet tikai vienu eliksīru vienlaikus ar vienas stundas pārtraukumu pirms ēšanas. Uzlabotākām reģenerācijas terapijām eliksīri jālieto ilgāku laiku no 1 līdz 3 mēnešiem ājurvēdas procedūrās, dozējot, kā norādīts uz etiķetes. Katra eliksīra specifiskā garša atspoguļo daļu no tā terapeitiskās iedarbības un atbilst sešu garšu ajūrvēdas īpašībām.

Pateicoties savām īpašībām, ājurvēdas sistēma atzīst remdenu vai vārītu pienu kā izplatītu sastāvdaļu veselības receptēs. Tas samazina Pitta došas siltumu un nomierina nemierīgās emocijas. Tas ir arī lielisks ēdiens un veselīgs toniks cilvēkiem, kuros dominē Vata doša. Piens uzlabo vitalitātes veidošanos, kas ir veselīgas imūnsistēmas būtība, kas saistīta ar efektīvu Kapha dosha klātbūtni. Cilvēkiem ar jutīgu gremošanu vai lēnu vielmaiņu pēc piena lietošanas var rasties gremošanas traucējumi. Šādā gadījumā pievienojiet pienam nedaudz ingvera, krustnagliņas, kardamona, kanēļa vai muskatrieksta, lai uzlabotu gremošanu. Organiskais piens vienmēr ir vēlams.

Svarīgs ir sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.

Sargāt no bērniem. Nepārsniedziet ieteicamo devu. Uzglabāt sausā vietā temperatūrā līdz 25°C.

Izcelsmes valsts: Nepāla

Ieteicams
Inkstams ir šlapimo sistemai
Izcelsmes valsts:
Nepalas
Ražošanas valsts:
Čekija
Svars/Daudzums:
200 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav