Katalogs
Ashwagandha Rasayana, Nimi Ayurveda, 500 g
Zīmols: Nimi Ayurveda
Ashwagandha Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g
  • Ashwagandha Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g

Ashwagandha Rasayana, Nimi Ayurveda, 500 g

Zīmols: Nimi Ayurveda

Indijā Ashwagandha Rasayana ir novērtēta gadsimtiem ilgi.

3490 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 7173
Pašlaik nav noliktavā


Indijā Ashwagandha Rasayana ir novērtēta gadsimtiem ilgi. Ājurvēdā tas ir uztura bagātinātājs.

Ashwagandha Rasayana piemīt īpašas līdzsvarojošas īpašības – tas ir nomierinošs un līdzsvarojošs uztura bagātinātājs visai ģimenei. Īpaši labvēlīgas īpašības ir dabiskais C vitamīns, kas ir ļoti koncentrēts Amla augļos, un atlasīti ājurvēdas augi. Ashwagandha Rasayana ir ļoti piemērota visu vecumu cilvēkiem, jo tās dabīgās sastāvdaļas ir pētītas un pierādītas tūkstošiem gadu.

Ashwagandha Rasayana ir autentisks ājurvēdas uztura bagātinātājs ar daudzām vēsturiskām atsaucēm un leģendām. Sākotnējie avoti liecina, ka Ashwagandha Rasayana ir vairāk nekā 3000 gadu sena.

Par sastāvdaļām:
Lielāko daļu receptēs gatavoto garšaugu vāra ūdenī un pēc tam kaltēto ekstraktu sajauc ar medu. Pēc tam pulverim pievieno pulverveida aromātiskās garšvielas kardamonu, kanēli un krustnagliņas. Gatavais produkts ir kā cukura sīrups, bet ar garšīgu un viegli aso garšu.
Ājurvēdas garšaugu un garšvielu maisījums tradicionāli tiek gatavots saskaņā ar Sarangadhara Samhitha, vienu no galvenajiem ājurvēdas rakstiem.

Neapstrādāts niedru cukurs un medus kalpo kā augu nesēji. Turklāt niedru cukurs un medus piešķir saldu, uzmundrinošu garšu, liecina ājurvēdas teksti. Ashwagandha Rasayana nebūtu tāda paša spēka bez cukura un medus.

Bieži uzdotie jautājumi par Ashwagandha Rasayana:

Vai Ashwagandha Rasayana ir jāsasaldē?
Parasti tas nav jāatdzesē. Tomēr, ja lietojat to vairāk nekā 4 nedēļas pēc pirmās atvēršanas, ieteicams to uzglabāt vēsumā.

Vai Ashwagandha Rasayana var lietot ilgu laiku bez pārtraukuma?
Tā kā Chyavanprash ir dabisks uztura bagātinātājs, nevis zāles, to var (un vajadzētu) lietot katru dienu bez ierobežojumiem.

Kā un cik bieži var lietot Ashwagandha Rasayana?
1-2 tējkarotes katru dienu, piemēram, uzkoda uz maizes vai grauzdiņiem. Vai vienkārši sūkāt karoti. Labākai gremošanu vēlams izdzert (siltu) pienu.

Patēriņš:

Ēst 1-2 tējkarotes dienā: pirms brokastīm un 15 minūtes pirms (vai starp ēdienreizēm). Šo daudzumu var arī izšķīdināt siltā pienā vai pagatavot gardu sildošu dzērienu ar sojas vai rīsu pienu. Garšīgs smērējums uz grauzdiņiem. Lielisks toniks bērniem (5-12 gadi) - pustējkarote pirms brokastīm. Bērniem ieteicams lietot 0,5 tējkarotes dienā.

Vislabāk to lietot no rīta, bet var lietot arī jebkurā citā diennakts laikā, pirms gulētiešanas vislabāk izdzert siltu pienu.

Sastāvdaļas: niedru cukurs, kausēts sviests (ghee), sparģeļu sakne, ķimenes, Ķīnas sarsaparila sakne, vīnogu kauliņu pulveris, kardamons, ājurvēdas garšaugu un garšvielu maisījums.

Alergēni: satur treknrakstā.

Uzturvērtība (100g): Enerģētiskā vērtība 1399 kJ / 333 kcal, Tauki: 7,7 g (no tiem piesātinātie 4,9 g), Ogļhidrāti: 59,1 g (no tiem cukuri 46,4 g), Olbaltumvielas: 2,6 g, Sāls: 0,15 g.

Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt cieši noslēgtā traukā tumšā, vēsā vietā. Atvērts uzglabāt ledusskapī.

Izcelsmes valsts: Indija

Neto saturs : 500 g

Labākais pirms: apskatiet iepakojumu

Ražotājs: AHG Ayurveda Handels Gmbh, Hamburga, Vācija

Ķermeņa tips (dosha):
Vata / Pita / Kapha
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
500 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav