Katalogs
Šampūns un kondicionieris Neem Margosa Anti-Danddruff, Biotique, 340 ml
Zīmols: Biotique
Šampūns un kondicionieris Neem Margosa Anti-Danddruff, Biotique, 340 ml
  • Šampūns un kondicionieris Neem Margosa Anti-Danddruff, Biotique, 340 ml

Šampūns un kondicionieris Neem Margosa Anti-Danddruff, Biotique, 340 ml

Zīmols: Biotique

Īpašā atsvaidzinošā Biotique Bio Margosa šampūna formula apvieno ekstraktus no tādiem augiem kā Margosa (pazīstama arī kā Neem), Euphorbia un Bhringraj. Novērš sausumu, blaugznas un niezi, kas saistīta ar blaugznām. Piešķir matiem spīdumu un zīda maigumu un maigumu.

Šampūns ir piemērots visiem matu tipiem. Efektīvi palīdz cīnīties ar blaugznām, dziļi attīra matus un galvas ādu, novērš sausumu un kairinājumu.

1390 €
Pieejamība: 6 Gab.
Produkta kods: HL5767

Bio Margoza (Melia) dziedinošā atsvaidzinošā šampūna formulā dabīgā melones sula apvienota ar eiforbiju un ekliptiku. Bio Margosa dziļi attīra un tai piemīt antiseptiska iedarbība. Bio Margoza pretblaugznu šampūns novērš lobīšanos, niezi, blaugznas. Sabalansētā pH formula ir pietiekami maiga ikdienas lietošanai. Mati izskatās veselīgi, spīdīgi un zīdaini.

Apvienojot senās Indijas receptes ar Šveices kosmetologu pieredzi, iespējams izveidot kosmētiku, kas neslēpj ādas problēmas, bet gan tās novērš. Zinot dabas iespējas un gūstot labāko no zemes un jūras, Biotique kosmētika patiešām var sniegt jūsu ādai un matiem jaunību un svaigumu.

Indijas kosmētika Biotique veiksmīgi apvieno senās ājurvēdas ārstēšanas receptes ar mūsdienu sasniegumiem kosmetoloģijā. Biotique kosmētikā izmantotās sastāvdaļas ir 100% dabīgas, dermatoloģiski pārbaudītas un ražotas atbilstoši ES un ASV kvalitātes standartiem.

Lietošana: Uzklājiet uz mitriem matiem, iemasējiet no saknēm līdz galiem, maigi iemasējiet galvas ādā, labi izskalojiet ar ūdeni. Izvairieties no saskares ar acīm.

Sastāvdaļas (INCI): sērs 3,0%, Azadirachta indica 5,0%, Euphorbia timiāna lapotne 2,0%, bhringaraj (Eclipta erecta) 4,0%, Sapindus mukorossi 3,0%, losjona bāze.

Organisks produkts bez konservantiem.

Matu tips
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
Indija
Summa:
125 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums