Katalogs
Atjaunojošs šampūns sausiem vai bojātiem matiem, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Atjaunojošs šampūns sausiem vai bojātiem matiem, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Atjaunojošs šampūns sausiem vai bojātiem matiem, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Atjaunojošs šampūns sausiem vai bojātiem matiem, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Īpašs šampūns sausiem, trausliem matiem, ko ietekmējusi ķīmiska apstrāde vai ārēji faktori. Satur ajūrvēdas ekstraktus (Amla, Brahmi un Methi), augu proteīnus un ilang ilang ēterisko eļļu, kas stiprina, strukturē un aizsargā matus, novēršot sausumu.

Mati kļūst mīksti, spīdīgi un stiprināti.

* Uzlabota formula

* Lielāka koncentrācija: nepieciešams mazāk

* Jauns bioplastmasas iepakojums (izgatavots no cukurniedrēm)

1595 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: RSYN-003
Pašlaik nav noliktavā


AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

Šis restrukturizējošais šampūns satur augu virsmaktīvās vielas, kas maigi un efektīvi attīra ādu, nenodarot tai kaitējumu.

Ājurvēdisko methi (Grieķu sierāboliņš - Trigonella Foenum-Graecum), brahmi (Bacopa Monnieri) un amla (Emblica Officinalis) ekstraktu sinerģija, kas ir atzīta par ājurvēdas atzītajām labvēlīgajām īpašībām, atjauno un stiprina sausus, trauslus matus, kurus ir ietekmējusi ķīmiska apstrāde vai ārēji faktori.

Kviešu proteīns stiprina matus un piešķir tiem apjomu. Ylang ylang ēteriskā eļļa atjauno matus un palīdz cīnīties pret matu izkrišanu.

Šampūns ir bagāts ar matiem labvēlīgi iedarbojošām aktīvajām sastāvdaļām, tāpēc to var lietot arī tie, kam ir normāli mati, bet kas vēlas matiem piešķirt spēku, apjomu un vieglumu.

Amla ir labākais rasajānas augs. Ājurvēda atzīst šā augļa daudzās īpašības, tostarp tā kosmētiskās īpašības. Tā stiprina, atjauno, novērš matu izkrišanu un veicina augšanu. Tā piešķir matiem apjomu, padarot tos biezākus un spīdīgākus. Tas cīnās pret priekšlaicīgu matu izkrišanu (novērš sirmošanu).

Brahmi, vēl viens rasajānas augs, ir uzmundrinošs līdzeklis. Tas stimulē matu augšanu, novērš matu izkrišanu un cīnās pret priekšlaicīgu sirmšanu. Tas sabiezina matu stiebru un novērš lūšanu un matu galu šķelšanos.

Methi jeb grieķu sierāboliņš ir augs, kam ajūrvēdā ir atzītas dažādas īpašības, tostarp matu stiprināšana, cīņa pret izkrišanu un matu augšana.

Amla, brahmi un methi, kas ir bagāti ar dabīgiem antioksidantiem, veicina matu ilgmūžību, padarot tos spīdīgus, stiprinātus un kondicionētus.

Ieteikumi lietošanai:

Lietošana: Nelielu daudzumu uzklājiet uz galvas ādas un iemasējiet. Lai sasniegtu labākos rezultātus, atstājiet uz dažām minūtēm. Nelietojiet masāžu matu garumā, kas pēc izskalošanas tiek izskalots, atstājot putas. Labi izskalojiet.

Uzklājiet Rasayana atjaunojošo kondicionieri-masku 2 in 1.

* Lai panāktu intensīvāku iedarbību, iesakām lietot mūsu šampūnu Restructuring Shampoo un kondicioniera masku Restructuring 2-in-1 Conditioner Mask kopā.

Izskata specifikācijas:

Produktu pirms lietošanas nepieciešams sakratīt. Atlikumi uz pudelītes dibena tiek uzskatīti par normālu parādību, ko izraisa ajūrvēdas ekstrakti. Nelielas krāsas atšķirības starp partijām ir saistītas ar dabīgo sastāvdaļu normālu mainīgumu.

Sastāvs (INCI): Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Hamamelis Virginiana Leaf Water*, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Bacopa Monnieri Extract, Cananga Odorata Flower Oil, Glyceryl Oleate, Parfum, Maltodextrin, Lactic Acid, Sodium Phytate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate.

* no bioloģiskās lauksaimniecības.

Matu tips
Silpniems, sausiems plaukams
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav