Katalogs
Attīrošs šampūns taukainiem matiem, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Attīrošs šampūns taukainiem matiem, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Attīrošs šampūns taukainiem matiem, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Attīrošs šampūns taukainiem matiem, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Īpašs šampūns taukainai galvas ādai. Botānisko un ajūrvēdas augu ekstraktu (salvija, tējas koka, lavandas, sparģeļa, sandalkoka) maisījums efektīvi attīra un atsvaidzina.

Amla, brahmi un meti stiprina, piešķir matiem spīdumu un apjomu.

Rezultātā mati tiek attīrīti jau galvas ādā un stiprināti visā to garumā.

Uzlabota formula:

* koncentrētāka: nepieciešams mazāk.

* jauns iepakojums no bioplastmasas (izgatavots no cukurniedrēm)

Aktīvās sastāvdaļas: amla, brahmi, meti, salvija, tējas koks, lavanda, petitgrain, sandalkoks.

1595 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: RSYN-002

AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

Īpašs šampūns taukainai galvas ādai. Botānisko un ajūrvēdas augu ekstraktu (salvija, tējas koka, lavandas, sparģeļa, sandalkoka) maisījums efektīvi attīra un atsvaidzina.

"Rasayana" attīrošais šampūns, kas satur maigas, bet efektīvas augu izcelsmes virsmaktīvās vielas, attīra matus, nebojājot galvas ādu.

Salvijas ziedu ūdens mijiedarbojas ar tējas koka, lavandas un petitgrain ēteriskajām eļļām, aktīvi attīrot taukainu ādu.

Smiltsērkšķu koks un tējas koks ne tikai attīra galvas ādu, bet arī nomierina, mazinot taukainai ādai raksturīgo niezi un kairinošās sajūtas.

Ājurvēdas amlas, brahmi un meti ekstrakti stiprina, palielina matu apjomu un spīdumu, kā arī nodrošina dabiskus antioksidantus.

Rezultātā mati tiek attīrīti no galvas ādas un nostiprināti visā to garumā.

Ājurvēdas formula:

Sandalkoks ir vērtīgs augs, kam ajūrvēda atzīst daudzas īpašības. Tam piemīt pretiekaisuma īpašības, tas mazina niezi, kairinājumu un iekaisumu. Tā sniedz atvieglojumu un svaigumu, ko īpaši novērtē tie, kam ir taukaini mati.

Amla ir labākais Rasāyana augs. Ājurvēda atzīst tās daudzās īpašības, tostarp kosmētiskās īpašības: matu stiprināšanu, atjaunošanu, cīņu pret matu izkrišanu un matu augšanas veicināšanu. Tā piešķir matiem apjomu, padara tos biezākus un spīdīgākus, ko novērtē taukainu matu īpašnieki. Novērš priekšlaicīgu sirmgalvību (novērš sirmšanu).

Brahmi, vēl viens rasajānas augs, ir uzmundrinošs līdzeklis. Tas stimulē matu augšanu, novērš matu izkrišanu un cīnās pret priekšlaicīgu izkrišanu. Tas arī sabiezina matu stiebru, novērš lūšanu un matu galu šķelšanos.

Methi jeb grieķu sierāboliņš ir augs, kuram ajūrvēda atzīst dažādas īpašības, tostarp matu stiprināšanu, cīņu pret matu izkrišanu un augšanu.

Amla, brahmi un methi, kas ir bagāti ar dabīgiem antioksidantiem, veicina matu ilgmūžību, kuri pēc tam kļūst spīdīgi, stiprināti un kondicionēti.

Ieteikumi lietošanai:

Lietošana: Nelielu daudzumu uzklāt uz ādas un iemasēt. Lai sasniegtu labākos rezultātus, atstājiet uzklāt uz dažām minūtēm. Nelietojiet masāžu uz gariem matiem, kas ir izskaloti ar putām, kas palikušas pēc skalošanas. Labi izskalojiet. Uzklājiet Rasayana stiprinošo matu atšķetināšanas kondicionieri.

"Rasayana Strengthening Detangling Detangling Conditioner" nepiesātina taukainus matus un piešķir tiem spīdumu un apjomu.

Taukainiem matiem ar sausiem/ļoti sausiem/apstrādātiem matu garumiem pirms šampūna lietošanas iesakām uzklāt "Rasayana Strengthening Conditioning 2 in 1 Mask". Atstājot to uzklāt uz 15-20 minūtēm un izskalojot, varat turpināt lietot attīrošo šampūnu un stiprinošo izķemmēšanas kondicionieri.

*Brīdinājumi

Satur amlu. Uz gaišiem matiem nedrīkst atstāt ilgāk par 3-5 minūtēm.

Izskata specifikācijas:

Pirms lietošanas līdzeklis jāsakrata. Jebkādas nogulsnes uz pudeles dibena jāuzskata par normālu parādību, ko izraisa ajūrvēdas ekstrakti. Nelielas krāsas atšķirības starp partijām ir saistītas ar dabīgo sastāvdaļu normālu mainīgumu.

Nesatur krāsvielas. Izņēmuma krāsa, blāvums vai tumši plankumi ir uzskatāmi par normālu parādību, ko izraisa ajūrvēdas sausie ekstrakti.

Sastāvs (INCI): Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Disodium Capryloyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil*, Bacopa Monnieri Extract, Emblica Officinalis Fruit Extract, Lavandula Hybrida Oil*, Santalum Album Wood Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Glycerin, Sodium Phytate, Sodium Dehydroacetate, Maltodextrin, Sodium Chloride, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Linalool, Limonene.

* no bioloģiskās lauksaimniecības.

Matu tips
Visų tipų plaukams
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav