Katalogs
Maigais šampūns ikdienas kopšanai, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Maigais šampūns ikdienas kopšanai, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Maigais šampūns ikdienas kopšanai, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Maigais šampūns ikdienas kopšanai, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Maigs šampūns, piemērots biežai lietošanai, ar augu izcelsmes virsmaktīvajām vielām, kas maigi attīra ādu. Bagātināts ar stiprinošām ajūrvēdas augu izcelsmes vielām, lai saglabātu veselīgus un spīdīgus matus. Ar vienu žestu, dienu pēc dienas, mati atgūst spēku un spīdumu.

* uzlabota formula

* lielāka koncentrācija: nepieciešams mazāk.

* jauns bioplastmasas iepakojums (izgatavots no cukurniedrēm)

1595 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: RSYN-009

AIAB 6 mēneši pēc atvēršanas

Pateicoties augu izcelsmes virsmaktīvajām vielām, mūsu maigais šampūns attīra maigi, nebojājot galvas ādu.

Ājurvēdas methi (grieķu sierāboliņa), brahmi (Bacopa monnieri) un amla (Emblica officinalis) ekstraktu sinerģija palīdz stiprināt un kondicionēt matus. Ingvers maigi attīra galvas ādu, bet kumelīšu ūdens nomierina un mazina kairinājumu.

Tas padara matus spīdīgus, mīkstus un stiprinātus.

Amla un brahmi, rasajana augi, kas bagāti ar antioksidantiem, veicina matu ilgmūžību.

Methi jeb grieķu sierāboliņš ir ajūrvēdā atzīts augs, kam piemīt dažādas īpašības, tostarp matu stiprināšana, cīņa pret matu izkrišanu un matu augšana. Tāpēc tā ir ļoti noderīga retinātiem, plāniem un vājiem matiem, kā arī gada laikā, kad mati dabiski vairāk kūst, un ikvienam, kas vēlas stiprināt matus un saglabāt to mitrumu un veselību.

Adrak jeb ingvers ir sakne, ko ajūrvēda uzskata par rasajanu un izmanto ne tikai kā vērtīgu pārtikas produktu, bet arī kā kosmētisku līdzekli cīņā pret matu izkrišanu (pret matu izkrišanu), ādas problēmām un matu izkrišanas profilaksei.

Amla ir rasajana augs, kam Ājurvēdā ir atzītas daudzas labvēlīgas īpašības ādai un matiem. Tā stiprina, atdzīvina un novērš matu izkrišanu. Tā stimulē matu augšanu, padara tos biezākus un spīdīgākus un cīnās pret priekšlaicīgu matu izkrišanu (pret sirmšanu).

Brahmi, vēl viens rasajānas augs, atdzīvina, stimulē matu augšanu, cīnās pret priekšlaicīgu matu izkrišanu un novērš to, sabiezina matu stiebru, novērš lūšanu un matu galu šķelšanos.

Bagāti ar dabīgiem antioksidantiem, kas cīnās pret brīvajiem radikāļiem, amla, brahmi, methi un ingvers veicina mūsu matu ilgmūžību!

Ieteikumi lietošanai:

Uzklājiet nelielu daudzumu uz ādas un iemasējiet. Lai sasniegtu labākos rezultātus, atstājiet uzklāt uz ādas uz dažām minūtēm. Atstājiet uz dažām minūtēm un labi noskalojiet. Izmantojiet Rasayana kondicionieri vai masku atbilstoši matu tipam.

Lai pielāgotu matu kopšanas režīmu, maigo šampūnu varat pārmaiņus lietot ar citiem Rasayana īpašajiem šampūniem.

Ja jums ir smalki, trausli, lūstoši mati, mēs iesakām lietot maigo šampūnu kopā ar 2 in 1 stiprinošo kondicionieri un masku.

*Brīdinājumi

Satur amlu. Uz gaišiem matiem nedrīkst atstāt ilgāk par 3-5 minūtēm, lai ievērotu piesardzības pasākumus.

Nesatur krāsvielas. Savdabīga krāsa, blāvums vai tumši plankumi tiek uzskatīti par normālu parādību, ko izraisa ajūrvēdas sausie ekstrakti.

Sastāvs (INCI): Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Chamomilla Recutita Flower Water*, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Emblica Officinalis Fruit Extract, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Bacopa Monnieri Extract, Zingiber Officinale Root Oil, Glyceryl Oleate, Glycerin, Parfum, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Maltodextrin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Lactic Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonenea.

* no bioloģiskās lauksaimniecības.

Matu tips
Silpniems, sausiems plaukams
Izcelsmes valsts:
Italija
Ražošanas valsts:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda