Katalogs
Konservēta okra, TRS, 400g
Zīmols: TRS
  • Jaunums
Konservēta okra, TRS, 400g
  • Konservēta okra, TRS, 400g

Konservēta okra, TRS, 400g

Zīmols: TRS

Okra ir populārs dārzenis, ko bieži izmanto Indijas, Āfrikas un Karību jūras reģiona valstu virtuvē.

TRS konservētu okru gatavo, konservējot svaigu okru ūdenī ar pievienotu sāli, tādējādi padarot to ērtu uzturā tiem, kas vēlas baudīt okru bez rūpēm ar tās tīrīšanu un sasmalcināšanu.

295 €
Pieejamība: 12 Gab.
Produkta kods: A-722

Okra, kas pazīstama arī kā "ladyfingers" vai "bhindi", ir populārs dārzenis, ko bieži izmanto Indijas, Āfrikas un Karību jūras reģiona valstu virtuvē. "TRS" Konservētu okru gatavo, konservējot svaigu okru ūdenī ar pievienotu sāli, padarot to ērtu lietošanai uzturā tiem, kas vēlas baudīt okru bez apgrūtinošas tīrīšanas un sasmalcināšanas. Tā ir lielisks šķiedrvielu, vitamīnu un minerālvielu avots, padarot to par veselīgu uztura papildinājumu. TRS konservētu okru var izmantot visdažādākajos ēdienos, tostarp sautējumos, karī, zupās un salātos, padarot to par universālu sastāvdaļu jebkurā virtuvē.

Ieteicamais lietojums: Pūkainam putukrējumam var atdzesēt ledusskapī uz nakti. Sarecējušo kokosriekstu krējumu pārlejiet sajaukšanas traukā un atlieciet dzidro šķidrumu (paturiet kokteiļiem vai citiem mērķiem). Sakult ar mikseri, līdz izveidojas viegli pīrādziņi. Pēc izvēles pēc garšas pievienojiet vaniļu, pūdercukuru vai stēviju (šķidrie saldinātāji var padarīt krējumu smagāku).

Uzturvērtība (100 g): tauki (3 g), no tiem piesātinātās taukskābes (0 g), ogļhidrāti (2 g), no tiem cukuri (3 g), šķiedrvielas (3 g), olbaltumvielas (2 g), sāls (1 g).

Sastāvs: Okra (50 %), ūdens (48 %), sāls, sāls, skābe (citronskābe),

Alergēni: ražots rūpnīcā, kas pārstrādā zemesriekstus un citus riekstus, sezama sēklas un sinepes.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā, sausā un tumšā vietā.

Neto daudzums: 400 g

Derīguma termiņš: skatīt iepakojumu

Izcelsme: Lielbritānija

Ražotājs: TRS Wholesale Co.Ltd, Southall, Middlesex, Apvienotā Karaliste

Izcelsmes valsts:
Didžioji Britanija
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Svars/Daudzums:
400 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav