Katalogs
Mannas putraimi Smalki cieto kviešu milti Semolina FIne, TRS, 500g
Zīmols: TRS
Mannas putraimi Smalki cieto kviešu milti Semolina FIne, TRS, 500g
  • Mannas putraimi Smalki cieto kviešu milti Semolina FIne, TRS, 500g
  • Mannas putraimi Smalki cieto kviešu milti Semolina FIne, TRS, 500g

Mannas putraimi Smalki cieto kviešu milti Semolina FIne, TRS, 500g

Zīmols: TRS

Smalki mannas putraimi, pazīstami arī kā "Sooji" vai "Rava", ir daudzpusīga sastāvdaļa, ko izmanto daudzās dažādās virtuvēs.

Šis smalki maltais kviešu produkts ir lieliski piemērots dažādiem ēdieniem, sākot no pūkainas upmas un pikantām pankūkām līdz pat gardiem saldumiem, piemēram, halvai

350 €
Pieejamība: 9 Gab.
Produkta kods: A-161

Tie ir gaiši dzelteni milti, ko gatavo no cietajiem kviešiem un izmanto tradicionālo makaronu pagatavošanai. Tos var izmantot arī picas, maizes un cepumu mīklas, kā arī klimpas mīklas pagatavošanai. Ar šo terminu apzīmē britu piena pudiņu, kurā miltus rūpīgi vāra un saldina ar cukuru. Šo ēdienu pasniedz ar medu, ievārījumu vai svaigiem vai žāvētiem augļiem.

TRS "Smalkā manna" ir cieto kviešu vidējā malta daļa. Smalkā manna ir nedaudz rupjāka nekā kviešu milti. No mannas putraimiem gatavo makaronus, brokastu pārslas, pudiņus un kuskusu, bet no smalkās mannas putraimiem gatavo indiešu saldos ēdienus, piemēram, Halwa un Kesari, un sāļos ēdienus, piemēram, Rava Dosa un Upma.

TRS Uzziniet, cik daudzpusīga ir Fine Semolina manna, kas ir nepieciešama dažādu garšīgu ēdienu pagatavošanai. Šī smalki malto kviešu mannas putraimu putraimi ir ideāli piemērota visdažādākajiem ēdieniem, sākot no sāļajiem līdz saldajiem.TRS Neatkarīgi no tā, vai vēlaties pagatavot tradicionālus ēdienus, piemēram, halvu vai kuskusu, vai izmēģināt jaunas receptes, " Fine Semolina" nodrošina izcilu tekstūru un kvalitāti visiem jūsu kulinārijas piedzīvojumiem.

Smalkā manna, kas pazīstama arī kā "Sooji" vai "Rava", ir daudzpusīga sastāvdaļa, ko izmanto daudzās dažādās virtuvēs. Šis smalki maltais kviešu produkts ir lieliski piemērots dažādiem ēdieniem, sākot no pūkainas upmas un pikantām pankūkām līdz pat gardiem saldumiem, piemēram, halvai. Bagātīga ar olbaltumvielām un šķiedrvielām, "Semolina Fine" ir barojoša izvēle jūsu pieliekamajā. Smalkā konsistence nodrošina, ka ēdieni vienmēr būs gludi un bez gabaliņiem. Semolina Fine ir lieliski piemērota gan tradicionālām indiešu receptēm, gan inovatīviem kulinārijas izstrādājumiem, un tā ir pamatprodukts, kas jūsu virtuvei piešķirs gan uzturvērtību, gan garšu.

Uzturvērtība 100 g:

Olbaltumvielas (13 g), tauki (1,1 g), ogļhidrāti (73 g), šķiedrvielas (3,9 g).

Sastāvs: cieto kviešu milti (semolina fine)

Uzglabāt vēsā un sausā vietā cieši noslēgtā traukā.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Svars/Daudzums:
500 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
595 €