Katalogs
Sojas gabaliņi, NEAL, 250g
Zīmols: NEAL
Vegāns Vegāns
Sojas gabaliņi, NEAL, 250g
  • Sojas gabaliņi, NEAL, 250g
  • Sojas gabaliņi, NEAL, 250g

Sojas gabaliņi, NEAL, 250g

Zīmols: NEAL
Vegāns Vegāns

Sojas gabaliņi ir lieliski piemēroti sojas gulašam, sautējumiem un sautējumiem.

295 €
Pieejamība: 9 Gab.
Produkta kods: A-3939

100% sojas milti. Sojas gulašam, sautējumiem, sautējumiem. Augsts olbaltumvielu un šķiedrvielu saturs.

Lieli sojas gabaliņi - ideāla olbaltumvielām bagāta gaļas alternatīva.

* Cietas un košļājamās pēc vārīšanas.

* Bez garšas, tāpēc tie uzsūc visas ēdiena garšas.

* Nesatur lipekli un pienu.

Sojas gabaliņi ir ērts veids, kā palielināt olbaltumvielu daudzumu. Tos var lietot kopā ar gaļu (vai gaļas vietā), jo to konsistence ir stingra un gaļīga. Tie ir bez garšas, bet uzsūc apkārtējās sulas un garšvielas.

Par soju

Sojas proteīns ir ļoti populārs visā pasaulē, un dažiem cilvēkiem tas ir galvenais pārtikas produkts. Tās satur visas astoņas neaizvietojamās aminoskābes, tāpēc tās ir sabalansēts olbaltumvielu avots. Tās var lietot gaļas vietā. Sojas proteīns šajos gabaliņos ir bagātināts arī ar svarīgākajiem vitamīniem tiamīnu, riboflavīnu, B12 vitamīnu un dzelzi.

Kā pagatavot

Šo 250 g sojas gabaliņu iepakojumu var izmantot vairāku ēdienu pagatavošanai, un tas ir fantastiski izdevīgs cenas un kvalitātes ziņā. Pēc mērcēšanas un vārīšanas tie izplešas, tāpēc no 100 g sausa produkta var pagatavot 2-3 lielus ēdienus.

1) Pirms lietošanas iesakām tos apmēram 10 minūtes mērcēt verdošā ūdenī un garšot ar garšvielām, piemēram, garam masala, nedaudz sojas mērces vai balzametiķa. Kad soja ir uzbriedusi, pagatavojiet to tāpat kā parastu gaļu.

2) Sojas gabaliņus dažas minūtes vāriet lielā ūdens daudzumā. Piemēram, ar gabaliņu buljona vai kādu nasi garšvielu. Pēc tam ļaujiet tām mērcēties vismaz 20 minūtes. Vēl labāk ir mērcēt uz nakti. Tad izspiediet, kārtīgi apcepiet un pievienojiet pietiekami daudz dominējošo garšvielu. Pagatavojiet ēdienu (maisījumu) un pievienojiet tam sojas gabaliņus.

3) Kā alternatīvu var pievienot nemērcētus sojas gabaliņus tieši karija vai makaronu mērcei un ļaut tai vārīties.

Pievienojiet karijam, ratatūjai un sautējumiem. Šie sojas gabaliņi ir ļoti sātīgi, lielisks olbaltumvielu avots un piemēroti veģetāriešiem un vegāniem, patiesībā visiem!

Pagatavošana: sojas gabaliņus vāra ūdenī vai buljonā (līdz mīkstumam). Nosusiniet ūdeni un sojas gabaliņus viegli izspiediet. apcep zemesriekstu eļļā 10-15 minūtes.

Šis ir dabīgs produkts, tāpēc maisiņu saturs var atšķirties pēc tilpuma.

Sastāvs: 100% sojas milti.

Var saturēt lipekli saturošu graudaugu, zemesriekstu un citu riekstu, sezama atliekas.

Uzturvērtība (100 g ) - 1443 kJ / 340 kcal, 0,3 g tauku (no tiem 0,1 g piesātināto taukskābju), 31,6 g ogļhidrātu (no tiem 0,5 g cukuru), 0,1 g šķiedrvielu, 52 g proteīnu, 0,25 g sāls.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
250 g
Similar products
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
350 €
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
595 €
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav