Katalogs
Kliņģerīšu eļļa ar mandelēm, Fushi, 100ml
Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Kliņģerīšu eļļa ar mandelēm, Fushi, 100ml
  • Kliņģerīšu eļļa ar mandelēm, Fushi, 100ml
  • Kliņģerīšu eļļa ar mandelēm, Fushi, 100ml
  • Kliņģerīšu eļļa ar mandelēm, Fushi, 100ml
  • Kliņģerīšu eļļa ar mandelēm, Fushi, 100ml

Kliņģerīšu eļļa ar mandelēm, Fushi, 100ml

Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

IETEIKSMES: Mīkstinoša un nomierinoša eļļa visiem ādas tipiem, ideāli piemērota zīdaiņiem.

100 % tīra un organiska kliņģerīšu eļļa (saldo mandeļu eļļa, kas papildināta ar organiskiem kliņģerīšu ziediem).

MĒRĶIS: kairinātai vai iekaisušai ādai un nelielu ādas kairinājumu, piemēram, izsitumu, saules apdegumu vai kukaiņu kodumu, mazināšanai.

2495 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 5060112861789

Soil Assotiation Organic

Kliņģerīšu eļļa ir lieliska eļļa, kas vienmēr ir pa rokai, jo tai piemīt lieliskas pretiekaisuma un dziedinošas īpašības. Tā ir ļoti nomierinoša eļļa ar antiseptiskām īpašībām. To var lietot iekaisuma un niezejošu ādas slimību gadījumā, kā arī lokāli infekciju, apdegumu un ādas kairinājumu gadījumā. Tā veicina šūnu atjaunošanos, kā arī palīdz samazināt rētas. Tā ir populāra eļļa, ko izmanto zīdaiņiem.

Organiskās kliņģerīšu eļļas priekšrocības:

ĀDAS VESELĪBA: ĀDAS VESELĪBA

Kliņģerīšu eļļu bieži lieto lokāli, lai veicinātu ādas veselību. Tiek uzskatīts, ka tā satur augu savienojumus, kas var palīdzēt nomierināt un nomierināt kairinātu vai iekaisušu ādu.

PRETMIKROBU ĪPAŠĪBAS

Kliņģerīšu eļļai piemīt dabiskas antimikrobiālas īpašības, kas var palīdzēt ārstēt nelielus iegriezumus, skrambas un kukaiņu kodumus.

RAMINANT

Pateicoties kliņģerīšu eļļas nomierinošajām īpašībām, tā ir noderīga iekaisušas ādas nomierināšanai un ir ideāli piemērota mazu zīdaiņu ādas kopšanai, sausas niezošas ādas mitrināšanai un vispārējai ādas kopšanai.

Kliņģerīšu eļļu bieži lieto aknes, ekzēmas, zvīņveida ādas, autiņbiksīšu izsitumu, sāpīgu plaisu, sausas saplaisājušas ādas, brūču un varikozu vēnu gadījumā.

Infiltrē 3 mēnešus:

Šī kliņģerīšu eļļa ir izgatavota, infiltrējot svaigas kliņģerīšu ziedlapiņas, kuras 3 mēnešus var infiltrēt organiskā saldo mandeļu eļļā. Mūsu izmantotā auksti spiestā organiskā mandeļu eļļa viegli iesūcas ādā. Tā ir arī viena no labākajām daudzfunkcionālajām bāzes eļļām, gandrīz bez smaržas un lielisks eļļošanas līdzeklis. Saldo mandeļu eļļa ir noturīga pret oksidēšanos, tāpēc tā ir ideāls nesējs.

Iepakota stikla pudelē, lai pasargātu saturu no karstuma, gaismas, oksidēšanās un mitruma.

Tā ir nestandartizēta, nerafinēta un dabīga. Katra partija ir atšķirīga, un tai piemīt vairākas unikālas īpašības. Eļļā var būt redzamas nogulsnes vai dabiskas sastāvdaļu daļiņas. Tas ir tikai tāpēc, ka mūsu eļļas nekad nav rafinētas, dezodorētas vai filtrētas, taču tas nenozīmē, ka eļļa ir bojāta.

LIETOŠANA:

1 - Uzklājiet dažus pilienus Fushi Fresh-Pressed® kliņģerīšu eļļas uz jebkuras ķermeņa zonas un viegli masējiet ar apļveida kustībām, līdz tā iesūcas. 2 - Lokāla lietošana: kliņģerīšu eļļu var uzklāt tieši uz ādas, lai nomierinātu un mitrinātu. Viegli iemasējiet nelielu eļļas daudzumu uz vēlamās vietas, piemēram, uz sausas vai iekaisušas ādas, rētām vai kukaiņu kodumiem. To bieži izmanto tās nomierinošo un dziedinošo īpašību dēļ.

FUSHI PADOMS:

Kliņģerīšu eļļa ir maiga un droša zīdaiņiem, un to var izmantot, lai mazinātu autiņbiksīšu izsitumus vai sausu ādu.

Calendula officinalis flores (kliņģerīšu ziedi), Prunus dulcis (organiska, nerafinēta, auksti spiesta zeltaino mandeļu eļļa).

Kliņģerīšu eļļu iepilina trīs reizes 3 mēnešus ar attiecību 1:1. Augs pret eļļu. Tas nodrošina garantētu laboratoriski pārbaudītu vismaz 4000 mg/ltr terpēnu. Trīs infūzijas 3 mēnešu laikā. Tā ir auksti spiesta, nestandartizēta, nerafinēta, organiska, bez heksāna un dabiska eļļa. Katra partija ir atšķirīga, un tai piemīt unikālas īpašības.

Nesatur: ķīmiskas vielas, konservantus, aromatizētājus vai piedevas.

-------------------------------------------------------------------

Kam noder kliņģerīšu eļļa?

Kliņģerīšu eļļa nomierina un dziedē ādu. To var lietot sausas, iekaisušas vai jutīgas ādas atvieglošanai, brūču dzīšanas veicināšanai, saules apdegumu mazināšanai, autiņbiksīšu izsitumu mazināšanai un sausas un niezošas galvas ādas nomierināšanai.

Vai kliņģerīšu eļļu var lietot tieši uz ādas?

Jā, kliņģerīšu eļļu var lietot tieši uz ādas. Lielākajai daļai cilvēku kliņģerīšu eļļas lietošana uz ādas parasti ir droša, taču vienmēr ir ieteicams vispirms veikt ādas plākstera testu, lai pārbaudītu, vai nav alerģisku reakciju vai jutības. Lai veiktu plākstera testu, uzklājiet nelielu daudzumu kliņģerīšu eļļas uz neliela ādas laukuma, piemēram, uz apakšdelma iekšpuses. Pagaidiet 24 stundas un novērojiet, vai nerodas jebkādas blaknes, piemēram, apsārtums, nieze vai kairinājums. Ja nav nevēlamu reakciju, iespējams, var droši lietot uz lielāka ādas laukuma.

Vai kliņģerīšu eļļa ir piemērota rozacejas ārstēšanai?

Kliņģerīšu eļļa bieži tiek reklamēta, jo tā var nomierināt un nomierināt iekaisušu ādu, tāpēc tā var būt populāra izvēle rozacejas slimniekiem. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka rozaceja ir sarežģīta ādas slimība, kuras smaguma pakāpe var atšķirties un kuru var izraisīt dažādi faktori. Lai gan dažiem rosacejas slimniekiem, lietojot kliņģerīšu eļļu, var atvieglot un uzlabot simptomus, nav garantēts, ka tas derēs visiem. Kopumā, lietojot jebkuru jaunu līdzekli uz rozacejas skartas ādas, ir svarīgi vispirms veikt plākstera testu, lai pārliecinātos, ka nav nevēlamu reakciju. Turklāt apsveriet iespēju izmantot produktus ar maigām, nekaitinošām sastāvdaļām un izvairieties no zināmiem rozaceju izraisošiem faktoriem, piemēram, asām ķīmiskām vielām, smaržvielām un pārmērīga karstuma. Atcerieties, ka tas, kas iedarbojas uz vienu cilvēku, var nedarboties uz citu, tāpēc vislabāk ir konsultēties ar profesionāli, kurš var novērtēt jūsu individuālo situāciju un sniegt pielāgotus ieteikumus.

Vai kliņģerītes ir piemērotas psoriāzes ārstēšanai?

Lai gan kliņģerīšu eļļu parasti izmanto tās iespējamo nomierinošo un mitrinošo īpašību dēļ, zinātnisko pierādījumu, kas īpaši pētītu tās efektivitāti psoriāzes ārstēšanā, ir maz. Psoriāze ir hroniska autoimūna ādas slimība, ko raksturo iekaisuši, zvīņveida plankumi. Lai gan kliņģerīšu eļļa var mazināt sausumu un nelielus kairinājumus, kas saistīti ar psoriāzi, tā nav uzskatāma par galveno šīs slimības ārstēšanas līdzekli. Psoriāzes medicīniskā ārstēšana parasti ietver lokāli lietojamus kortikosteroīdus, D vitamīna analogus, retinoīdus un citus parakstītus medikamentus. Ja ciešat no psoriāzes vai kāda cita ādas stāvokļa, ir ļoti svarīgi konsultēties ar dermatologu vai veselības aprūpes speciālistu, kurš var sniegt atbilstošu diagnozi, padomu un ārstēšanas iespējas atbilstoši jūsu specifiskajām vajadzībām. Viņi var ieteikt vispiemērotāko un uz pierādījumiem balstīto ārstēšanu, lai efektīvi ārstētu psoriāzi.

Ko kliņģerīte iedarbojas uz ādu?

Kliņģerītes, kas pazīstamas arī kā kliņģerītes, jau gadsimtiem ilgi tiek izmantotas, ņemot vērā to potenciālās priekšrocības ādas kopšanā. Kliņģerītei piemīt pretiekaisuma īpašības, kas var palīdzēt nomierināt kairinātu vai iekaisušu ādu. Tas var būt noderīgi, piemēram, nelielu apdegumu, izsitumu, kukaiņu kodumu un saules apdegumu gadījumā. Kliņģerīšu eļļa ir pazīstama ar savām mitrinošajām īpašībām, kas var palīdzēt mitrināt sausu vai saplaisājušu ādu. Tā veido aizsargbarjeru uz ādas, palīdzot saglabāt mitrumu un novērst ūdens zudumu. Kliņģerīšu eļļu tradicionāli izmanto brūču ārstēšanai. Tā var stimulēt audu reģenerāciju un palīdzēt dabiski dziedēt nelielus iegriezumus, skrambas un sasitumus. Kliņģerīšu iedarbība parasti tiek uzskatīta par maigu un labi panesamu, tāpēc tā ir piemērota jutīgai ādai. Tomēr pirms lietošanas uz lielāka ādas laukuma ir svarīgi veikt plākstera testu, lai pārbaudītu, vai nav alerģisku reakciju vai jutības.

Ādas tips:
Jautriai odai
Visų tipų odai
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
100 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
2995 €
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
3295 €
Pašlaik mums nav