Katalogs
E vitamīna eļļa ķermenim, Fushi, 50ml
Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
E vitamīna eļļa ķermenim, Fushi, 50ml
  • E vitamīna eļļa ķermenim, Fushi, 50ml
  • E vitamīna eļļa ķermenim, Fushi, 50ml
  • E vitamīna eļļa ķermenim, Fushi, 50ml
  • E vitamīna eļļa ķermenim, Fushi, 50ml
  • E vitamīna eļļa ķermenim, Fushi, 50ml
  • E vitamīna eļļa ķermenim, Fushi, 50ml

E vitamīna eļļa ķermenim, Fushi, 50ml

Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

"Fushi Really Good Vitamin E Skin Oil" ir ādas eļļa, kas sastāv no 100 % augu izcelsmes E vitamīna, intensīvi mitrina ādu un ir bagāta ar antioksidantiem. Šī eļļa ir ideāli piemērota striju, rētu, smalku līniju un nevienmērīga ādas toņa mazināšanai. 100% vegāns.

Labvēlīgās īpašības: dziļi atjauno, baro un atjauno ādu.

SASTĀVDAĻAS: augstas 30000iµ potences, 100% tīra, augu izcelsmes E vitamīna eļļa ar svaigi spiestu E vitamīnu bagātu eļļu - jojobas, kviešu asnu, aveņu - maisījumu.

MĒRĶI: Smalkas līnijas un grumbas, rētas, ādas dziedināšana, sausa āda.

2995 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: 5060112860003

Eļļa optimāli mitrina un aizsargā ādu. Galvenā sastāvdaļa ir E vitamīns (tokoferola acetāts), kas iegūts no ģenētiski nemodificētas olīveļļas. Tā satur arī jojobas eļļu, kviešu dīgstu eļļu, savvaļas aveņu sēklu eļļu un apelsīnu eļļu. Šī intensīvi mitrinošā eļļa iekļūst dziļi ādā, barojot un aizsargājot to. Tā palīdz mazināt striju, rētu, smalku līniju un nevienmērīga ādas toņa veidošanos. Tā arī baro nagus un stiprina sausas un saplaisājušas nagu kutikulas. Tā kā E vitamīns ir svarīgs antioksidants, tas efektīvi aizsargā pret brīvajiem radikāļiem.

Patiešām labas E vitamīna eļļas priekšrocības:

Ādas atjaunošana | 100% riekstu vitamīns

Augstas 30000iµ potences, 100 % tīra, augu izcelsmes, nesintētiska, ĢMO nemodificēta E vitamīna d(a)-tokoferola eļļa - dabiskā E vitamīna forma ir divreiz spēcīgāka nekā sintētiskā forma, tāpēc āda to vieglāk uzsūc un tas sniedz reālu labumu ādas atjaunošanai.

Ādas barošana | Aveņu eļļa

Barojoša, antioksidanta un dabiski bagāta ar E vitamīnu eļļa, kas aizsargā ādu no bojājumiem.

Ādas līdzsvarošana | Jojobas eļļa

Dabiski hipoalerģiska eļļa, dabiski bagāta ar E vitamīnu, kas mitrina ādu.

Ādas tonizēšana | Kviešu dīgstu eļļa

Dabiski bagāta ar augu izcelsmes E vitamīnu - visvairāk ādu atjaunojošo vitamīnu, kas ir būtisks ādas atjaunošanai un ādas nelīdzenumu izskata uzlabošanai.

IEZĪMES:

* Mitrina

* Baro

* Atjauno

* Aizsargā

* Vegāns

* Netestēts uz dzīvniekiem

LIETOŠANA:

1. Uzklājiet dažus pilienus Fushi Fresh-Pressed® Really Good Vitamin E Oil uz jebkuras ķermeņa zonas un viegli iemasējiet ar apļveida kustībām, līdz iesūcas.

2. Lai nodrošinātu dziļu mitrināšanu, uzklājiet uz mitras ādas vai pirms eļļas uzklāšanas izmantojiet sejas miglu.

3. Fushi Fresh-Pressed® Really Good Vitamin E Oil ir ideāli piemērota arī sejas masāžai, izmantojot tādus zemo tehnoloģiju masāžas rīkus kā nefrīta veltnis vai Gua Sha. Uzklājiet dažus pilienus Fushi Fresh-Pressed® Really Good Vitamin E Oi un masējiet seju un kaklu.

FUSHI PADOMS:

Senais ajūrvēdas masāžas rituāls ir ļoti svarīgs pašaprūpes akts. Lēnām un apzināti veicot pašmasāžu, neatkarīgi no tā, vai tā ir vēdera masāža vai visa ķermeņa masāža, veltiet laiku pārdomām par visiem iemesliem, kādēļ esat pateicīgs savam ķermenim un par to, kā tas katru dienu automātiski un nenogurstoši dara brīnumus jūsu labā.

TAS NOTIEK AR:

- Vegānu kolagēna veidotājs - palīdz ādas kolagēna veidošanai.

- Fushi Really Good Hair Oil - dziļi baro, kopj un atbalsta retinātus matus.

REZULTĀTS:

Dziļi mitrināta, atjaunota un aizsargāta āda.

GALVENĀS SASTĀVDAĻAS:

E vitamīns - spēcīgs antioksidants, kas aizsargā pret brīvajiem radikāļiem un priekšlaicīgu ādas novecošanos.

Jojobas eļļa - bagāta ar taukskābēm. Tai piemīt nomierinoša iedarbība un tā palīdz atjaunoties.

Sastāvs (INCI): D(Α)-Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*+, Triticum Vulgare (Wheatgerm) Oil*+, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil*+, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange) Oil*+, Tocopherol (Vitamin E), Limoneneε, Linaloolε.* Organic IngredientΕ Components Of Essential OilsOf Total 49% Organic, 100% Natural Origin:+ -Fushi Fresh-Pressed Oils, Virgin Cold Pressed & Fresh From HarvestF -Fushi Fresh-Ground Herbs, Freshly Harvested & Triple InfusedMade From Freshly Pressed Oils From Harvest.

-------------------------------------------------------------------

Kādam nolūkam izmanto E vitamīna eļļu?

E vitamīna eļļu bieži izmanto kā mitrinošu līdzekli ādas mitrināšanai un barošanai. Tā var palīdzēt uzlabot ādas tekstūru un vispārējo izskatu, padarot to gludāku un elastīgāku. Rētu un brūču dzīšana: Uzskata, ka E vitamīna eļļai piemīt īpašības, kas veicina rētu un brūču dzīšanu. Tā var palīdzēt samazināt rētu izskatu un veicināt audu reģenerāciju. Pretnovecošanās iedarbība: E vitamīna eļļa kā antioksidants var palīdzēt aizsargāt ādu no brīvo radikāļu izraisītajiem bojājumiem, kas veicina novecošanos. Tas var palīdzēt samazināt sīkās līnijas, grumbas un vecuma plankumus.

Vai E vitamīna lietošana palīdz ekzēmas gadījumā?

E vitamīna lietošanas efektivitāte ekzēmas ārstēšanai vēl nav skaidri pierādīta, un individuālie rezultāti var atšķirties. Lai gan E vitamīns ir pazīstams ar savām antioksidantu īpašībām un potenciālo labvēlīgo ietekmi uz ādu, zinātniski pierādījumi, kas apstiprinātu tā īpašo nozīmi ekzēmas ārstēšanā, ir ierobežoti. Ekzēma ir sarežģīta ādas slimība, kurai nepieciešama visaptveroša ārstēšana un ārstēšanas stratēģijas, kas var ietvert dzīvesveida izmaiņas, mitrinošus līdzekļus, lokāli lietojamus medikamentus un citus parakstītus ārstēšanas līdzekļus. Vienmēr ieteicams konsultēties ar veselības aprūpes speciālistu, lai saņemtu individuālus padomus un ieteikumus ekzēmas ārstēšanai.

Vai drīkst uz sejas uzklāt E vitamīna eļļu?

Jā, parasti tiek uzskatīts, ka E vitamīna eļļas lietošana uz sejas ir droša. E vitamīns ir pazīstams ar savām antioksidantu īpašībām, kas var palīdzēt aizsargāt ādu no brīvo radikāļu izraisītiem bojājumiem. To bieži izmanto ādas kopšanas līdzekļos, un tiek uzskatīts, ka tam piemīt mitrinoša un pretiekaisuma iedarbība. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka katra cilvēka āda ir atšķirīga, un dažiem cilvēkiem E vitamīna eļļa var būt jutīga vai alerģiska. Vienmēr ir ieteicams veikt ādas plākstera testu uz neliela ādas laukuma, pirms lietot to uz visas sejas, un konsultēties ar dermatologu, ja jums ir kādas bažas vai specifiski ādas stāvokļi.

Vai E vitamīns palīdz pret sausu niezošu ādu?

E vitamīns var palīdzēt sausas un niezošas ādas gadījumā, jo tam piemīt mitrinošas un pretiekaisuma īpašības. To bieži izmanto ādas kopšanas līdzekļos, lai mazinātu ādas sausumu un nomierinātu kairinātu ādu. E vitamīna eļļu var lietot lokāli, lai nodrošinātu mitrināšanu un mazinātu niezi. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka efektivitāte var atšķirties atkarībā no cilvēka, un ir ieteicams konsultēties ar dermatologu, lai pareizi diagnosticētu un izstrādātu individuālu sausas un niezošas ādas ārstēšanas plānu.

Vai E vitamīns ir labs līdzeklis zem acīm?

E vitamīnu bieži uzskata par labvēlīgu ādai zem acīm. Tā antioksidantu īpašības var palīdzēt aizsargāt jutīgo ādu šajā zonā no brīvo radikāļu izraisītiem bojājumiem, kas var veicināt priekšlaicīgu novecošanos un grumbiņas. Tiek uzskatīts, ka E vitamīnam piemīt arī mitrinošas īpašības, kas var palīdzēt mitrināt ādu un mazināt sausumu vai lobīšanos. Turklāt tam var būt pretiekaisuma iedarbība, kas var palīdzēt samazināt pietūkumu un nomierināt kairinājumu. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka individuāli rezultāti var atšķirties, un vienmēr ir ieteicams veikt plākstera testu un konsultēties ar dermatologu pirms jebkura jauna produkta lietošanas uz jutīgās ādas zem acīm.

Ādas tips:
Brandžiai, sausai odai
Sausai, išsekusiai odai
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Didžioji Britanija
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
50 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav