Katalogs
Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml
Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml

Neem eļļa, organiska, Fushi, 50ml

Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Nīma eļļa ir spēcīga dziedinoša eļļa ar plašu spēcīgu augu savienojumu klāstu, tāpēc tā ir daudzpusīga eļļa ādas un galvas ādas veselības atjaunošanai un attīrīšanai.

Pateicoties tās barojošajām taukskābēm un antibakteriālajām īpašībām, ājurvēdā Nīma eļļu plaši izmanto, lai risinātu bieži sastopamas ādas problēmas, tostarp sausas, loboties un plankumainas ādas problēmas.

1450 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: 5055757971498

Soil Assotiation Organic

"Fushi Fresh-Pressed® 100% tīru neēmu parasti izmanto kā ārstniecisku eļļu ādas un galvas ādas veselības atbalstam.

Nīma eļļa ir spēcīga dziedinoša eļļa ar plašu spēcīgu augu savienojumu klāstu, tāpēc tā ir daudzpusīga eļļa ādas un galvas ādas veselības atjaunošanai un attīrīšanai. Pateicoties tās barojošajām taukskābēm un antibakteriālajām īpašībām, ājurvēdā Nīma eļļu plaši izmanto, lai risinātu bieži sastopamas ādas problēmas, tostarp sausas, loboties un plankumainas ādas problēmas.

Neema eļļa ir droša, bet ļoti spēcīga. Tā var izraisīt nevēlamas reakcijas cilvēkiem ar jutīgu ādu vai ar tādām ādas slimībām kā ekzēma. Ja neema eļļu lietojat pirmo reizi, sāciet ar neliela, atšķaidīta daudzuma uzklāšanu uz neliela ādas laukuma, prom no sejas.

Nēma eļļas priekšrocības:

ĀDAS STĀVOKLIS

Tā ir pazīstama ar savām pretiekaisuma, pretmikrobu un nomierinošajām īpašībām, tāpēc ir noderīga dažādu ādas slimību ārstēšanai un var palīdzēt mazināt pūtītes, mazināt apsārtumu un kairinājumu, kā arī nomierināt sausu un niezošu ādu.

GALVAS ĀDAS UN MATU KOPŠANA

To lieto galvas ādas un matu problēmu, piemēram, blaugznu, sausuma un nieze, ārstēšanai. Palīdz mitrināt galvas ādu, mazināt blaugznas un uzturēt veselīgu galvas ādas vidi.

MUTES DOBUMA VESELĪBA

Neema eļļu var izmantot mutes dobuma attīrīšanai, kad mutes dobumu skrubē ar eļļu, lai uzlabotu mutes dobuma veselību. Tās antimikrobiālās īpašības palīdz cīnīties ar baktērijām un veicina mutes dobuma higiēnu.

IZMANTOŠANA:

Ādas kopšana. Atšķaidiet nīma eļļu ar kādu eļļu (piemēram, kokosriekstu vai olīveļļu) un uzklājiet tieši uz ādas. Tas var palīdzēt nomierināt ādas kairinājumus, pūtītes vai citus ādas stāvokļus. Pirms lietošanas uz lielākiem ādas laukumiem veiciet plākstera testu.

Matu un galvas ādas kopšana. Sajauciet nīma eļļu ar nesējeļļu un iemasējiet to galvas ādā, lai iegūtu veselīgu galvas ādu un risinātu tādas problēmas kā blaugznas vai sausums. Pirms mazgāšanas ar šampūnu atstājiet to uz kādu laiku.

Mutes dobuma higiēna. Nīma eļļu var izmantot tradicionālajā ajūrvēdas praksē, lai uzlabotu mutes dobuma veselību. Pievienojiet dažus pilienus nīma eļļas siltam ūdenim, atstājiet mutē uz dažām minūtēm un izskalojiet. Uzmanieties, lai eļļa netiktu norīta.

FUSHI TIP:

Pirms uzklāšanas uz sejas to ir svarīgi atšķaidīt ar nīma eļļu. sajauciet 3-4 pilienus nīma eļļas ar 1 ēdamkaroti izvēlētās nīma eļļas.

LABI DARBOJAS AR:

- Jojobas eļļa ir lieliska nesējeļļa, ar ko sajaukt negēla eļļas

- saldo mandeļu eļļa - eļļa, kas bagāta ar e vitamīnu un ko var lietot uz ķermeņa

Sastāvs:Azadirachta Indica (Neem eļļa).

Bioloģiski tīrs, svaigi spiests no ražas, barojošs, nerafinēts, auksti spiests un bez konservantiem.

Izcelsmes valsts: Indija.

Nesatur: kviešus, lipekli, laktozi, cukuru, soju, piena produktus, ĢMO, heksānu, pesticīdus un herbicīdus, mākslīgās krāsvielas, aromatizētājus un smaržvielas.

Uzglabāšanas apstākļi: Uzglabāt vēsā un tumšā vietā. Nelietot, ja iepakojums ir bojāts.

-------------------------------------------------------------------

Kādiem nolūkiem izmanto Nīma eļļu?

Nīma eļļa ir universāls dabisks produkts, ko, pateicoties tās labvēlīgajām īpašībām, var izmantot daudzās jomās. To izmanto dažādās rūpniecības nozarēs galvenokārt insekticīdu iedarbības dēļ, un tā ir efektīvs organiskais pesticīds. Neema eļļa atbaida un izjauc daudzu kaitēkļu, tostarp laputu, ērču, laputu un kāpuru, dzīves ciklu, tāpēc tā ir populāra bioloģiskajā dārzkopībā un lauksaimniecībā. Turklāt nīma eļļai piemīt pretsēnīšu īpašības, un to izmanto, lai kontrolētu un novērstu sēnīšu infekcijas augos. Papildus izmantošanai dārzkopībā neem eļļai tradicionālajā medicīnā ir antiseptiskas, pretiekaisuma un mitrinošas īpašības. To var atrast ādas kopšanas līdzekļos, ziepēs, šampūnos un losjonos, jo tā ir noderīga dažādu ādas slimību, piemēram, pinnes, ekzēmas un psoriāzes, ārstēšanā. Nīma eļļa ir dabisks līdzeklis, kas apvieno efektivitāti un draudzīgumu videi, padarot to par vērtīgu līdzekli gan lauksaimniecībā, gan personīgajā kopšanā.

Kā lietot Neem eļļu pret utīm?

Pagatavojiet nīma eļļas maisījumu: sajauciet tīru nīma eļļu ar nesējeļļu, piemēram, kokosriekstu vai olīveļļu, proporcijā 1 daļa nīma eļļas uz 10 daļām nesējeļļas. Uzklājiet maisījumu uz galvas ādas: maigi iemasējiet neema eļļas maisījumu galvas ādā, lai tas pārklātu visu galvas ādu un matu saknes. Īpašu uzmanību pievērsiet vietām, kur visbiežāk sastopamas utis un ligzdas (utīšu oliņas), piemēram, kakla aizmugurē un aiz ausīm. Pārsedziet galvu: pārsedziet galvu ar dušas cepuri vai aptiniet to ar dvieli, lai neem eļļas maisījums nepaliktu uz vietas un neveidotu traipus uz audumiem: atstājiet neem eļļas maisījumu uz galvas ādas un matiem uz nakti. Tas dos eļļai pietiekami daudz laika, lai tā aizdusinātu utis un pārtrauktu to dzīves ciklu: no rīta rūpīgi izķemmējiet matus ar smalkām zobu ķemmēm, lai noņemtu beigtās utis. Sāciet no saknēm un ķemmējiet līdz pat matu galiem. Pēc katras ķemmēšanas noslaukiet ķemmi ar papīra dvieli vai noskalojiet ar siltu ziepjūdeni, lai novērstu atkārtotu invadēšanos. Šampūns un skalošana: Rūpīgi izmazgājiet matus ar maigu šampūnu, lai noņemtu nīma eļļu un atlikušās utis. Atkārtojiet apstrādi: Lai pilnībā izskaustu utis, ik pēc 5-7 dienām atkārtojiet apstrādi ar nīma eļļu un ķemmēšanu dažas nedēļas. Tas palīdz iznīcināt tikko izšķīlušās utis, kas var būt izdzīvojušas pēc pirmās apstrādes. Veikt profilaktiskus pasākumus: lai izvairītos no atkārtotas invadēšanās, veļu, apģērbu un personīgos priekšmetus, kas var būt saskārušies ar utīm, mazgājiet karstā ūdenī un žāvējiet tos augstā temperatūrā. Izsūciet ar putekļu sūcēju mīkstās mēbeles un automašīnu sēdekļus un uz dažām nedēļām aiztaisiet nemazgājamos priekšmetus plastmasas maisiņos.Ir svarīgi atzīmēt, ka, lai gan nīma eļļa var būt efektīvs dabisks līdzeklis pret galvas utīm, tā neiznīcina visas utis vienas apstrādes laikā. Ja invāzija turpinās vai kļūst smaga, ieteicams konsultēties ar veselības aprūpes speciālistu vai licencētu farmaceitu, lai saņemtu padomu un ārstēšanas iespējas.

Vai jūs varat atstāt Nīma eļļu uz nakti?

Jā, nīma eļļu var atstāt uz nakti dažādiem mērķiem, tostarp galvas utīm vai ādas kopšanai. Atstājot uz nakti, nīma eļļa uzsūcas organismā un iedarbojas efektīvi. Tomēr neema eļļa ir jāatšķaida ar bāzes eļļu un pirms tam jāveic plākstera tests, lai pārliecinātos, ka nav nevēlamas reakcijas vai jutības pret eļļu. Turklāt apsveriet iespēju nosegt galvu ar dušas cepurīti vai izmantot dvieli, lai pasargātu gultas veļu vai spilvendrānu no iespējamiem traipiem. No rīta varat nomazgāt nīma eļļu, izmantojot maigu šampūnu vai rūpīgi notīrīt ādu.

Kā ājurvēdā izmanto nīma eļļu?

Ājurvēdā nīma eļļa tiek izmantota dažādos veidos, lai veicinātu veselību un labsajūtu. Pateicoties tās antibakteriālajām, pretsēnīšu un pretiekaisuma īpašībām, to parasti lieto lokāli uz ādas. Neema eļļu izmanto tādu ādas slimību ārstēšanai kā pinnes, ekzēma un psoriāze, kā arī ādas kairinājumu nomierināšanai un ārstēšanai. To izmanto arī galvas ādas un matu kopšanā, lai barotu galvas ādu, cīnītos pret blaugznām un veicinātu veselīgu matu augšanu. Tiek uzskatīts, ka nīma eļļa veicina mutes dobuma higiēnu un imūnsistēmas darbību. To var izmantot arī gremošanas sistēmas uzlabošanai un detoksikācijas procesu atbalstam. Nīma eļļa ir daudzpusīga ājurvēdas medicīnas sastāvdaļa, kas sniedz daudz ārstniecisku labumu vispārējai veselībai un labsajūtai.

Kāpēc Nīma eļļa ir tik spēcīga?

Neema eļļa tiek uzskatīta par spēcīgu, jo tās bagātīgais aktīvo savienojumu sastāvs nodrošina tās spēcīgās īpašības. Tā satur dažādas bioloģiski aktīvas sastāvdaļas, piemēram, azadirahtīnu, nimbīnu, nimbidīnu un limonoīdus, kam piemīt insekticīdas, pretsēnīšu, antibakteriālas un pretiekaisuma īpašības. Šie savienojumi iedarbojas sinerģiski, piešķirot nīma eļļai spēcīgu iedarbību. Jo īpaši azadirahtins ir galvenais komponents, kura kukaiņus atbaidošās un insekticīdās īpašības ir plaši pētītas, padarot nīma eļļu par efektīvu dabisku pesticīdu. Turklāt neema eļļas iedarbība ir saistīta ar tās spēju izjaukt dažādu kaitēkļu un mikroorganismu augšanas un vairošanās ciklus, padarot to par daudzpusīgu un spēcīgu risinājumu lauksaimniecībā, personīgās higiēnas līdzekļos un tradicionālajā medicīnā.

Ādas tips:
Sausai, išsekusiai odai
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
50 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda