Katalogs
Patiešām laba pretcelulīta eļļa, Fushi, 100ml
Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Patiešām laba pretcelulīta eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba pretcelulīta eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba pretcelulīta eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba pretcelulīta eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba pretcelulīta eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba pretcelulīta eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba pretcelulīta eļļa, Fushi, 100ml

Patiešām laba pretcelulīta eļļa, Fushi, 100ml

Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Veicina gludāku ādas izskatu.

Galvenās sastāvdaļas: 100 % tīrs svaigi spiestu stimulējošu eļļu - zaļās kafijas pupiņu, lazdu riekstu un kviešu dīgstu eļļu - un svaigi spiestu enerģizējošu Gotu kolas garšaugu maisījums.

Mērķi: nevienmērīga ādas toņa un nevienmērīga ādas toņa samazināšana uz augšstilbiem, gurniem un sēžamvietas.

Fushi Really Good Cellulite Oil samazina celulīta izskatu. Tā stimulē asinsriti un izlīdzina ādu. Eļļas sastāvā ir ajūrvēdas augs gotu kola, kas ir pazīstams ar savu spēju uzlabot asinsriti. Tā satur arī stimulējošu zaļo kafijas pupiņu eļļu, barojošu kviešu dīgstu eļļu, E vitamīnu, detoksikējošu cukurbiežu un attīrošu greipfrūtu ēterisko eļļu.

100 % dabīgs.

Visiem ādas tipiem.

2795 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 5060112866128

Soil Assotiation Organic 12 mēneši pēc atvēršanas

"Fushi patiešām laba pretcelulīta eļļa palīdz mazināt celulīta pazīmes. Tā stimulē asinsriti un padara ādu gludu. Eļļas sastāvā ir gandrīz tikai organiskas sastāvdaļas. Ar ajūrvēdas augu gotukola, E vitamīnu un zaļo kafijas pupiņu eļļu. 100 % dabīgs.

Galvenās īpašības:

  • * Baro ādu
  • * Detoksicējoša iedarbība
  • * Vegāns
  • * Nav izmēģinājumu ar dzīvniekiem.

Eļļas priekšrocības:

STIMULĒ ĀDU | ZAĻO KAFIJAS PUPIŅU EĻĻA

Stimulējoša eļļa ar dabīgo kofeīnu, kas darbojas kā diurētisks līdzeklis, t. i., izvada ūdeni no ādas audiem un veicina ādas gludumu.

ĀDAS TONIZĒŠANA | KVIEŠU DĪGSTU EĻĻA

Dabiski bagāta ar augu izcelsmes E vitamīnu - visvairāk ādu atjaunojošo vitamīnu, kas ir būtisks ādas reģenerācijai un ādas nelīdzenumu izskata uzlabošanai.

GLUDĀKA ĀDA | RIEKSTU EĻĻA

Stimulē kolagēna veidošanos, samazinot kolagēnu bojājošo enzīmu līmeni un aizsargājot ādas barjeras funkciju.

UZLABO ASINSRITI | GOTU KOLA

Spēcīgs ajūrvēdas garšaugs, kas gadsimtiem ilgi pazīstams ar asinsriti uzlabojošām īpašībām un spēju samazināt šķidruma aizturi.

IZMANTOŠANA:

Lietojiet 8-10 ml eļļas un ieziepējiet celulīta nomāktajai ādai no rīta pēc dušas. Masējiet ādu sirds virzienā 10 minūtes. Vakarā ādu iemasējiet tādā pašā veidā. Veiciet to katru dienu divas nedēļas. Pēc tam turpiniet masēt ādu ar eļļu katru dienu pēc dušas.

FUSHI TIPS:

Lai mazinātu celulītu, veiciet ājurvēdas ieteikto ikdienas pašmasāžu Abhyanga un parādiet savam ķermenim mīlestību un pacietību. Lai vēl vairāk uzlabotu asinsriti, izmantojiet sausās ķermeņa suku tīrīšanas tehniku, lai stimulētu limfas sistēmu, un dušu vai vannu pabeidziet ar aukstā ūdens strūklu.

IETEIKIET AR:

- "Really Good Stretch Mark Oil" - palīdz novērst un samazināt striju veidošanos.

- Shea sviests - dziļi baro ādu un matus.

REZULTĀTS: Āda izskatās gludāka.

Galvenās sastāvdaļas:

E vitamīns - spēcīgs antioksidants, kas aizsargā pret brīvajiem radikāļiem un priekšlaicīgu ādas novecošanos.

Jojobas eļļa - bagāta ar taukskābēm. Tai piemīt nomierinoša iedarbība un tā veicina atjaunošanos.

Sastāvs (INCI): Corylus Avellana (Hazelnut) Oil*+, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*+, Triticum Vulgare (Wheatgerm) Oil*+, Hydrocotyle Asiatica (Gotu Kola) Flower Extract*F, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*+, Coffea Arabica (Green Coffee) Oil+, Citrus Paradisi (Grapefruit) Seed Oil*+, Betula Lenta (Sweet Birch) Oil+, Tocopherol (Vitamin E), Limoneneε, Linaloolε.

*Organiskās sastāvdaļas - ēterisko eļļu sastāvdaļas

Kopā 96 % organiskas, 100 % dabiskas izcelsmes:

+ Fusi eļļas, auksti spiestas, neapstrādātas un tikko novāktas

F -Fushi garšaugi, svaigi novākti un trīskārši pildīti

Nesatur: ķīmiskas vielas, konservantus, aromatizētājus vai piedevas.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā, tumšā vietā un pēc atvēršanas eļļu izlietot 12 mēnešu laikā.

-------------------------------------------------------------------

Kā es varu atbrīvoties no celulīta?

Lai gan galīga līdzekļa pret celulītu nav, dažādas procedūras un dzīvesveida izmaiņas, lokāli lietojamas eļļas un garšaugi var palīdzēt samazināt celulīta parādīšanos. Sabalansēts uzturs var palīdzēt novērst svara pieaugumu un samazināt celulīta parādīšanos. Ar augļiem, dārzeņiem, pilngraudu un liesām olbaltumvielām bagāts uzturs, ierobežojot pārstrādātu pārtiku un saldus našķus, var veicināt veselīgu ādu un vispārējo labsajūtu. Regulāras fiziskās aktivitātes: Regulāras fiziskās aktivitātes var palīdzēt sadedzināt taukus, tonizēt muskuļus un uzlabot asinsriti, kas var samazināt celulīta parādīšanos. Gan sirds un asinsvadu vingrinājumi (piemēram, skriešana vai peldēšana), gan spēka treniņi (piemēram, svaru celšana) var būt noderīgi. Dažas masāžas metodes, piemēram, limfodrenāžas masāža vai dziļo audu masāža, var palīdzēt uz laiku samazināt šķidruma aizturi, uzlabot asinsriti un samazināt celulīta izskatu.

Vai celulīts izzudīs, veicot fiziskus vingrinājumus?

Lai gan fiziskās aktivitātes var uzlabot celulīta izskatu, tās nevar to pilnībā likvidēt. Celulītu izraisa vairāki faktori, tostarp ģenētika, hormonālās izmaiņas un ādas struktūra. Vingrošana var palīdzēt, samazinot kopējo ķermeņa tauku daudzumu, palielinot muskuļu tonusu un uzlabojot asinsriti, kas var samazināt celulīta redzamību. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka individuālie rezultāti var atšķirties un celulīts var saglabāties pat regulāri vingrojot. Lai vēl vairāk samazinātu celulīta izskatu, var apsvērt citas procedūras, piemēram, diētas izmaiņas, lokāli lietojamus krēmus un medicīniskas procedūras.

Cik ilgā laikā būs redzami rezultāti pēc Really Good Cellulite Oil lietošanas?

Mūsu celulīta eļļas efektivitāte un lietošanas ilgums var atšķirties atkarībā no vairākiem faktoriem, tostarp celulīta smaguma pakāpes un individuālās reakcijas. Daži cilvēki var pamanīt īslaicīgu ādas tekstūras un izskata uzlabošanos neilgi pēc celulīta eļļas lietošanas. Tas var būt saistīts ar mitrinošo iedarbību un īslaicīgu ādas savilkšanu. Tomēr, lai panāktu pamanāmākus un ilglaicīgākus rezultātus, bieži vien ir ieteicams produktu lietot konsekventi vairākas nedēļas vai mēnešus. Svarīgi ir arī pārvaldīt cerības un saprast, ka celulīts ir sarežģīta problēma un neviens produkts nevar to pilnībā novērst. Vislabākos rezultātus celulīta samazināšanā var nodrošināt holistiska pieeja, kas ietver regulāras fiziskās aktivitātes, veselīgu uzturu un citus dzīvesveida faktorus.

Vai sausā suku suku birste palīdz pret celulītu?

Celulīts ir ādas bedrītes, ko izraisa tauku nogulsnes, kas spiež uz saistaudiem. Tā ir bieži sastopama problēma daudziem cilvēkiem, īpaši sievietēm. Daži sausās suku suku tīrīšanas piekritēji apgalvo, ka šī metode var uzlabot asinsriti, stimulēt limfas drenāžu un sadalīt tauku šūnas, tādējādi samazinot celulītu. Lai gan sausajai suku sukai var būt īslaicīgs efekts, piemēram, pīlings un īslaicīga tvirtuma sajūta, nav pietiekamu zinātnisku pierādījumu, lai pamatotu apgalvojumu, ka tā var efektīvi ārstēt vai samazināt celulītu. Celulīta cēloņi ir sarežģīti un daudzfaktoriāli, tostarp ģenētika, hormoni, dzīvesveida faktori un ķermeņa uzbūve.

Vai svara zaudēšana liks pazust celulītam?

Svara zudums var samazināt celulīta izskatu, bet ne pilnībā to likvidēt. Celulītu izraisa tauku nogulsnes, kas spiež uz saistaudiem, tādējādi radot bedrītes vai kupenas ādā. Kad zaudējat svaru, tauku daudzums jūsu ķermenī parasti samazinās, tāpēc celulīts var būt mazāk redzams. Tomēr svara zudums vien var neļaut pilnībā atbrīvoties no celulīta ikvienam. Celulītu var ietekmēt tādi faktori kā ģenētika, hormoni un saistaudu struktūra. Dažiem cilvēkiem celulīts var palikt redzams pat pēc svara zaudēšanas. Ir svarīgi saglabāt reālistiskas cerības un koncentrēties uz vispārējo veselību, nevis tikai uz celulītu. Veselīgs dzīvesveids, kas ietver regulāras fiziskās aktivitātes, sabalansētu uzturu, hidratāciju un muskuļu tonusa palielināšanu, var palīdzēt uzlabot celulīta izskatu, vienlaikus uzlabojot vispārējo pašsajūtu.

Ādas tips:
Probleminei odai
Visų tipų odai
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
100 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
1995 €
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda