Katalogs
Aukstā spieduma neapstrādāta avokado eļļa, organiska, Fushi, 100ml
Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Aukstā spieduma neapstrādāta avokado eļļa, organiska, Fushi, 100ml
  • Aukstā spieduma neapstrādāta avokado eļļa, organiska, Fushi, 100ml
  • Aukstā spieduma neapstrādāta avokado eļļa, organiska, Fushi, 100ml
  • Aukstā spieduma neapstrādāta avokado eļļa, organiska, Fushi, 100ml

Aukstā spieduma neapstrādāta avokado eļļa, organiska, Fushi, 100ml

Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Labvēlīgās īpašības: baro matus un ādu. Var izmantot arī kā uzturvielām bagātu eļļu ēdiena gatavošanai.

100 % tīra un bioloģiski tīra svaigi spiesta avokado eļļa.

Ieguvumi: iekšējai un ārējai veselībai, bagāta ar vitamīniem un EFA.

1495 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: 5060112865886

Soil Assotiation Organic

"Fushi organiskā avokado eļļa ir 100% organiska un nerafinēta avokado eļļa, kas ir auksti spiesta no mīkstuma. Ideāli piemērota vecākai, sausai un/vai bojātai ādai. Tā palīdz atjaunot ādu. Turklāt āda tiek dziļi mitrināta un barota. Tā ir piemērota arī sausai galvas ādai un bojātiem matiem.

"Fushi Organic Avocado Oil" organiskā avokado eļļa mitrina, baro un atjauno matus un ādu. Tā ir bagāta ar antioksidantiem, omega-3 taukskābēm un vitamīniem A, B6, C un E. Tā viegli un dziļi iesūcas ādā. Ideāli piemērota vecākai ādai, saules bojātai ādai un cilvēkiem, kas cieš no ekzēmas vai psoriāzes. Tā mitrina un palīdz atjaunot ādu. Tā arī uzlabo ādas elastību, jo eļļa veicina kolagēna veidošanos. Šī bagātīgā, krēmīgā eļļa atjauno sausu galvas ādu, mazina blaugznas un atjauno bojātus matus. Šo avokado eļļu var droši lietot arī virtuvē.

Organiskās avokado eļļas priekšrocības:

BAGĀTS AR VITAMĪNIEM UN TAUKSKĀBĒM

"Fushi Fresh-Pressed®" organiskā avokado eļļa ir bagāta ar A, D un E vitamīniem, neaizstājamām taukskābēm un minerālvielām.

ĀDAS ATBALSTS

Avokado eļļa ir arī barojoša ādas kopšanas eļļa ar taukskābēm, kas veicina ādas reģenerāciju un nomierina ādas niezi un lobīšanos.

APSTRĀDĀTU AVOKADO IZMANTOŠANA

"Fushi" avokado eļļa nāk no Dienvidāfrikas, kur mēs izmantojam bojātus avokado (kas citādi tiktu izmesti). Šī vitamīniem ļoti bagātā eļļa tiek saudzīgi auksti spiesta no avokado bumbiera mīkstuma.

IEZĪMES:

* Mitrina

* Baro

* Atjauno

* Aizsargā

* Vegāns

* Netestēts uz dzīvniekiem

LIETOŠANA:

1-3 tējkarotes dienā kopā ar ēdienu vai pēcveselības aprūpes speciālista norādījumiem. Var uzliet uz salātiem vai pievienot kokteilim.

Ēdienagatavošanas eļļa | Lieliska eļļa ēdiena gatavošanai ar augstu dūmu temperatūru

Matiem, ādai un galvas ādai | Ārēji iemasējiet sausās vietās, lai dziļi mitrinātu un nomierinātu.

FUSHI PADOMS:

Uzklājiet eļļu uz sausiem bojātu matu galiem kā matu masku, aptiniet matus ar siltu dvieli, lai maska dziļi iesūktos, un atstājiet uz matiem vismaz 30 minūtes pirms noskalošanas.

LIETOŠANA:

- Patiešām labu matu eļļu - sausu un bojātu matu barošanai

- šī sviestu - sausas, lobošas ādas atjaunošanai

REZULTĀTS:

Matu un ādas dziļa barošana un atjaunošana.

GALVENĀS SASTĀVDAĻAS:

Avokado eļļa - nomierina, mīkstina un dziļi mitrina. Stimulē šūnu reģenerāciju un ražošanu.

Sastāvdaļas. Bioloģiski tīra.

Izcelsmes valsts: Dienvidāfrika/Kenija (Rifta ieleja).

Tā ir aukstā spieduma, nestandartizēta, nerafinēta, organiska, bez heksāna un dabiska eļļa. Katra partija ir atšķirīga, un tai piemīt unikālas īpašības. Sertificēta kā "Fair for Life".

Uzglabāt vēsā un tumšā vietā. Nelietot, ja plomba ir bojāta.

-------------------------------------------------------------------

Vai avokado eļļa ir labāka par olīveļļu?

Avokado eļļa un olīveļļa ir veselīgas eļļas ar dažādām īpašībām un priekšrocībām. Izvēle starp abām eļļām ir atkarīga no personīgajām vēlmēm, mērķa un individuāliem veselības apsvērumiem. Avokado eļļai ir augstāks dūmu punkts nekā lielākajai daļai olīveļļu, tāpēc tā ir piemērotāka ēdienu gatavošanai augstā temperatūrā, piemēram, cepšanai un sautēšanai. Olīveļļai ir zemāks dūmu punkts, un tā var sabrukt augstā temperatūrā. Avokado eļļā ir daudz mononepiesātināto tauku, jo īpaši oleīnskābes, kam piemīt sirdij veselīgas īpašības. Arī olīveļļā pārsvarā ir mononepiesātinātās taukskābes, un tā arī satur oleīnskābi. Abās eļļās ir zems piesātināto tauku saturs, tāpēc tās labvēlīgi ietekmē sirds un asinsvadu veselību. Avokado eļļai ir maiga, sviestaina garša, tāpēc tā ir piemērota dažādiem kulinārijas ēdieniem, nepārspīlējot citas garšas. Olīveļļai, jo īpaši augstākā labuma neapstrādātai olīveļļai, ir izteikta augļu un dažkārt piparu garša, kas var uzlabot salātu, mērču un Vidusjūras ēdienu garšu. Abām eļļām ir labvēlīga ietekme uz veselību, un tās satur E vitamīnu un antioksidantus. Avokado eļļā var būt vairāk E vitamīna, savukārt olīveļļā ir tādi labvēlīgi savienojumi kā polifenoli. Avokado eļļas maigā garša un augstais dūmu punkts padara to daudzpusīgi izmantojamu ēdienu gatavošanai, cepšanai, grilēšanai un cepšanai maisot. Olīveļļu, īpaši neapstrādātu augstākā labuma olīveļļu, parasti izmanto salātu mērcēm, vinaigretēm, marinādēm un gatavu ēdienu apsmidzināšanai.

Kādas ir avokado eļļas priekšrocības?

Avokado eļļai ir augsts dūmu punkts, tāpēc tā ir piemērota gatavošanai augstā temperatūrā, piemēram, cepšanai, sautēšanai un grilēšanai. Tās maigā garša padara to piemērotu dažādu ēdienu aromatizēšanai. Dažādās receptēs to var izmantot citu eļļu, piemēram, augu vai olīveļļas, vietā. Avokado eļļā ir daudz mononepiesātināto tauku, īpaši oleīnskābes. Šie veselīgie tauki var palīdzēt samazināt sliktā holesterīna līmeni (ZBL) un palielināt labā holesterīna līmeni (ABL), tādējādi veicinot sirds veselību. Avokado eļļā esošie mononepiesātinātie tauki var uzlabot taukos šķīstošo vitamīnu un citu uzturvielu uzsūkšanos no pārtikas produktiem. Nelielu avokado eļļas daudzumu pievienojot salātiem vai dārzeņiem, var uzlabot svarīgu uzturvielu, piemēram, A, D, E un K vitamīnu, uzsūkšanos.

Vai avokado eļļa ir veselīgāka?

Avokado eļļa tiek uzskatīta par veselīgāku, jo tajā ir augsts sirdij veselīgo mononepiesātināto tauku, antioksidantu un tā spēj uzlabot taukos šķīstošo vitamīnu uzsūkšanos. Tai ir arī augsta dūmu temperatūra, tāpēc tā ir piemērota cepšanai augstā temperatūrā. Avokado eļļa ir daudzpusīga izvēle visdažādākajiem kulinārijas produktiem.

Vai avokado eļļa ir derīga jūsu ādai?

Jā, avokado eļļu parasti uzskata par derīgu ādai. Tā ir bagāta ar vērtīgām uzturvielām, tostarp A, D un E vitamīniem, kā arī neaizvietojamām taukskābēm, piemēram, omega-3 un omega-6 taukskābēm. Pateicoties šīm sastāvdaļām, avokado eļļa ļoti labi mitrina, baro un nomierina ādu.Avokado eļļai ir vairākas potenciālas priekšrocības ādas veselībai. Tā var palīdzēt mitrināt un mitrināt sausu ādu, viegli iekļūstot epidermā un veidojot aizsargbarjeru, kas novērš mitruma zudumu. Avokado eļļā esošie vitamīni un antioksidanti var arī palīdzēt aizsargāt ādu no apkārtējās vides radītiem bojājumiem un veicināt veselīgu sejas krāsu. turklāt avokado eļļai piemīt pretiekaisuma īpašības, kas var nomierināt sakairinātu vai iekaisušu ādu. Tā var palīdzēt nomierināt tādas slimības kā ekzēma, psoriāze un dermatīts. Eļļā esošās taukskābes var palīdzēt stimulēt kolagēna veidošanos, palielināt ādas elastību un mazināt smalkas līnijas un grumbiņas.

Vai avokado eļļa aizsprosto poras?

Avokado eļļa parasti tiek uzskatīta par poras neaizsprostojošu eļļu, tāpēc tā ir piemērota lielākajai daļai ādas tipu. Tai ir salīdzinoši viegla tekstūra, un tā viegli iesūcas ādā, tādējādi samazinot poru aizsprostošanās iespējamību. Atšķirībā no dažām smagākām eļļām avokado eļļas komedogenitāte tiek vērtēta ar 2 ballēm skalā no 0 līdz 5, kur 0 nozīmē, ka poras, visticamāk, netiks aizsērējušas, bet 5 - ka tās, visticamāk, tiks aizsprostotas. Vērtējums 2 nozīmē, ka avokado eļļai ir vidēji maza varbūtība, ka tā aizsprosto poras, un tāpēc ir mazāka varbūtība, ka tā var izraisīt pinnes vai izsitumus. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka individuālā reakcija uz jebkuru ādas kopšanas līdzekli var atšķirties, tāpēc dažiem cilvēkiem avokado eļļa var aizsprostot poras vai izraisīt pinnes. Pirms eļļu uzklāt uz sejas vai ķermeņa, vienmēr ieteicams pārbaudīt nelielu ādas laukumu, jo īpaši, ja jums ir īpaši jutīga vai uz pinnēm tendēta āda. Ja jūs uztrauc iespējama poru aizsprostošanās, avokado eļļu var lietot saudzīgi vai kā daļu no ādas kopšanas līdzekļa, kas satur citas nekomedogēnas sastāvdaļas.

Ādas tips:
Sausai, išsekusiai odai
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Afrika
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Svars/Daudzums:
200 g
Similar products
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda