Katalogs
Masāžas eļļa locītavām Maha Narayan Thailam Murchit, Aashwamedh, 100 ml
Zīmols: Aashwamedh
Masāžas eļļa locītavām Maha Narayan Thailam Murchit, Aashwamedh, 100 ml
  • Masāžas eļļa locītavām Maha Narayan Thailam Murchit, Aashwamedh, 100 ml
  • Masāžas eļļa locītavām Maha Narayan Thailam Murchit, Aashwamedh, 100 ml
  • Masāžas eļļa locītavām Maha Narayan Thailam Murchit, Aashwamedh, 100 ml

Masāžas eļļa locītavām Maha Narayan Thailam Murchit, Aashwamedh, 100 ml

Zīmols: Aashwamedh

MahaNarayan nozīmē "lielais miers" vai "lielais miers". MahaNarayan eļļa ir viena no populārākajām klasiskajām ajūrvēdas masāžas eļļām Vata līdzsvarošanai.

Pateicoties tās sarežģītajam un bagātīgajam botāniskajam sastāvam, MahaNaryan masāžas eļļu pamatoti dēvē par "karalisko eļļu". MahaNarayan eļļu parasti izmanto muskuļu un skeleta atbalstam, kā arī citās jomās relaksācijai un labsajūtai.

2295 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 10164/1
Pašlaik nav noliktavā


6 mēneši pēc atvēršanas

"Maha Naryan masāžas eļļu pamatoti dēvē par "karaļu eļļu", jo tā ir sarežģīta un bagāta ar augu izcelsmes sastāvdaļām. Tradicionālo "Maha Naryan" ajūrvēdas masāžas eļļu parasti izmanto balsta un kustību aparāta atbalstam, kā arī citās jomās relaksācijai un labsajūtai, kā arī Vatas mazināšanai.

Maha Narayan Thailam "Murchit" ir īpaša ajūrvēdas masāžas eļļa. Tā ir līdzīga klasiskajai Maha Narayan eļļai, taču tās iedarbība ir intensīvāka, dziļāka un spēcīgāka. Tas ir pateicoties īpašajam Murchitanas pirmapstrādes procesam.

Maha Narayan Thailam Murchit ir ideāli piemērota lokālai lietošanai uz ķermeņa.

Senais ajūrvēdas eļļas maisījums, kas sastāv no 56 garšaugiem. Indijā to lieto jau tūkstošiem gadu. "Mahanarayan" eļļa ir ideāli piemērota Vata tipa cilvēkiem, palīdzot novērst Vata nelīdzsvarotību. "Vata" cilvēki dabiski ir sausi un auksti, šī eļļa ir sildoša un nomierinoša.

Mahanarajana eļļa ir tradicionāla ajūrvēdas eļļa, kas gatavota pēc senām receptēm un satur 56 ārstniecības augu ekstraktus (gokšura, šatavari, sandalkoks, nimbamkoks un daudzi citi). Eļļas ārstnieciskās sastāvdaļas caur ādu iekļūst iekaisušās vietās, sniedzot ļoti efektīvu atvieglojumu sāpju perēkļiem locītavās un mugurkaulā. Mahanarajana eļļā esošie dabīgie vitamīni A, E, D3 un minerālvielas nodrošina eļļas iedarbību šūnu membrānas līmenī, palīdzot normalizēt skābes iekaisuma procesus bojātajos audos un kalcija vielmaiņu, kā rezultātā samazinās kalcija sāļu nogulsnes. Ņemiet vērā, ka miramedija ekstrakts ir spēcīgākais dabiskais pretreimatiskais un pretsāpju līdzeklis.

Galvenās īpašības:

1. Dziļi iekļūst locītavu audos.

2. Var darboties kā pretsāpju līdzeklis.

3. Var palīdzēt novērst iekaisumu un tūsku.

4. Maigi sasilda.

5. Stimulē reģenerācijas procesus skrimšļaudos.

Lietošana un dozēšana: pirms lietošanas 10-15 minūtes uzņemt karstu vannu (ar 0,5 kg sāls) vai uz 10-15 minūtēm uzlikt karstu pārsēju ar hipertonisku (sāls) šķīdumu uz sāpošajām locītavām, vai veikt karstu ietīšanu - mugurkaula patoloģijas gadījumā. Pēc tam uzklājiet plānu eļļas kārtiņu un masējiet locītavas vai mugurkaulu 10-15 minūtes. Ārstēšanas kurss ir 7-14 dienas akūtu slimību gadījumā un 1-2 mēneši hronisku slimību gadījumā.

Kontrindikācijas: individuāla jutība pret sastāvdaļām. Eļļu var lietot no 4 gadu vecuma.

Piesardzības pasākumi: izvairīties no saskares ar gļotādām un bojātu ādu. Eļļai ir spēcīgs un izteikts kampara un augu aromāts.

Lietošanas ieteikumi: ārējai lietošanai. Ārējai lietošanai: ieziest uz slimām locītavām, lietot vispārējai ķermeņa masāžai. Lietojiet, lai mazinātu locītavu nogurumu un uzturētu locītavas kustīgas un normālā stāvoklī. Šo eļļu var izmantot arī lokālai un vispārējai ķermeņa masāžai (izņemot galvas). Pēc tam to var atstāt uz nakti vai noskalot ar siltu ūdeni. Visa ķermeņa masāžai pēc masāžas ādu noskalojiet ar siltu ūdeni un ajūrvēdas ziepēm.

Eļļu lieto vispārējā noguruma mazināšanai un palīdz atjaunot spēkus. Ieteicams lietot pirms vai pēc sporta un jogas treniņiem. Lietojot pirms fiziskās slodzes, tā palīdz stiprināt muskuļus, paaugstināt to elastību un tonusu; lietojot pēc tās, palīdz atslābināties. Kā minēts iepriekš, piemērots masāžai.

Šī eļļa ir nosaukta indiešu dievības Narajana (Višnu) vārdā - Lielais Narajans ("mahanarajans"). Eļļu gatavo vairākus mēnešus, uzkarsējot to uz lēnas uguns lielā traukā, pievienojot nepieciešamās sastāvdaļas atkal un atkal.

Mahanarayana Thailam Ayurveda masāžas eļļa nesatur emulgatorus, tāpēc tā var sacietēt zemā temperatūrā. Optimālai lietošanai eļļu viegli uzsildiet silta ūdens vannā līdz 36-40 °C. Pirms lietošanas pudelīti labi sakratiet.

Pēc masāžas ļaujiet eļļai iesūkties ādā vismaz 30 minūtes vai, vēlams, uz nakti, pirms vannošanās vai dušas.

Sastāvs (INCI): Sezamum indicum apstrādāta eļļa, Asparagus racemosus sakņu ekstrakts, no govs piena iegūti tauki, Withania somnifera sakņu ekstrakts, Boerhaavia diffusa sakņu ekstrakts, Aegle marmelos sakņu ekstrakts, Solanum indicum sakņu ekstrakts, Tribulus terrestris augu ekstrakts, Oroxylum indicum sakņu ekstrakts, Sida cordifolia sakņu ekstrakts, Erythrina indica sakņu ekstrakts, Solanum xanthocarpum augu ekstrakts, Abutilon indicum saknes ekstrakts, Clerodendrum phlomidis saknes ekstrakts, Paederia foetida augu ekstrakts, Stereospermum suaveolens saknes ekstrakts, Pueraria tuberose bumbuļu ekstrakts, Dioscorea bulbifera bumbuļu ekstrakts, Pluchea lanceolata saknes ekstrakts, Foeniculum vulgare augļu ekstrakts, Cedrus deodara koksnes ekstrakts, Alpinia galanga saknes ekstrakts, Desmodium gangeticum augu ekstrakts, Uraria picta augu ekstrakts, Teramnus labialis augu ekstrakts, Phaseolus trilobus augu ekstrakts, Mesua ferra stamen ekstrakts, Curcuma longa sakneņu ekstrakts, Berberis aristata stublāju ekstrakts, Parmelia perlata augu ekstrakts, Santalum album sirds koksnes ekstrakts, Inula racemosa sakņu ekstrakts, Elettaria cardamomum sēklu ekstrakts, Rubia cordifolia sakņu ekstrakts, Glycyrrhiza glabra sakņu ekstrakts, Valeriana wallichii saknes ekstrakts, Cyperus rotundus sakneņu ekstrakts, Cinnamomum tamala lapu ekstrakts, Cinnamomum zeylanicum stublāja mizas ekstrakts, Pavonia odorata saknes ekstrakts, Acorus calamus saknes ekstrakts, Butea monosperma stublāja mizas ekstrakts, Taxus baccata stublāja mizas ekstrakts, Angelica glauca saknes ekstrakts, Akmens sāls, Cinnamomum camphora sublimētais ekstrakts, Hibiscus abelmoschus sēklu ekstrakts

Alergēni: atzīmēti treknrakstā

*Lūdzu, ņemiet vērā! Visas atsauces uz šajā produktā esošo sastāvdaļu īpašībām ir apkopotas un reģistrētas autoritatīvos avotos un attiecas uz sastāvdaļām, nevis uz produktu. Šī informācija nav uzskatāma par reklāmu.

Informācijas avoti:

https://www.researchgate.net/publication/271531948_In_vitro_anti-inflammatory_effects_of_Mahanarayan_oil_formulations_using_dendritic_cells_based_assay

http://ukaazpublications.com/attached/publications/article (40-45).pdf

The Ayurvedic pharmacopeia of India, part - I, Volume - I, 1st edition reprinted 2001, Published by the controller of Publications, civil lines, Delhi - 110054 Govt. of India. Page no. 47.

Ieteicams
Raumenims
Sąnariams
Ķermeņa tips (dosha):
Vata
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
100 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
1695 €
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • −-30%
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
395 €
Pašlaik mums nav