Katalogs
Relaksējoša masāžas eļļa Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml
Zīmols: Nimi Ayurveda
Relaksējoša masāžas eļļa Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml
  • Relaksējoša masāžas eļļa Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml

Relaksējoša masāžas eļļa Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml

Zīmols: Nimi Ayurveda

Mahanarayana Thailam Ajurvēdas masāžas eļļa tiek uzskatīta par augstākās kvalitātes eļļu kopš Indijas maharadžas laikiem. Tam ir barojoša un pacilājoša iedarbība, un to var ieteikt īpaši saspringtiem cilvēkiem. Pamatojoties uz klasisko ājurvēdas literatūru, tā ir vislabāk piemērota Marmas masāžai.

Ājurvēdas avota teksts: Sahasrayogam.

Šīs klasiskās ājurvēdas masāžas eļļas pozitīvās īpašības ir ļoti efektīvas. Tāpēc tā ir arī lieliska eļļa sportistiem un visiem sporta veidiem.

3790 €
Pieejamība: 4 Gab.
Produkta kods: 7044/1

Seno ājurvēdas eļļu maisījums no 56 augiem. Indijā to izmanto tūkstošiem gadu. Mahanarayan eļļa ir ideāli piemērota Vata tipa cilvēkiem un palīdz novērst Vata nelīdzsvarotību. Vata ir dabiski sausa un auksta, un šī eļļa sasilda un nomierina.

Nimi Ajurvēdas klasiskā ājurvēdas masāžas eļļa Mahanarayana Thailam ir ļoti populāra ar savām relaksējošām īpašībām, kā norāda nosaukums: "Maha" nozīmē "izcils" vai "majestātisks", "Narayana" nozīmē "miers" vai "relaksācija".

Mahanarayana Thailam Ayurveda masāžas eļļa tiek uzskatīta par augstākās kvalitātes eļļu kopš Indijas maharadžas. Tam ir barojoša un pacilājoša iedarbība, un to var ieteikt īpaši stresa un Vata pārmērības gadījumos. Pamatojoties uz klasisko ājurvēdas literatūru, tas ir ideāli piemērots Marmas masāžai (Ājurvēdas avots: Sahasrayogam).

Jūs varat ātri sajust šīs klasiskās ājurvēdas masāžas eļļas pozitīvās īpašības. Tāpēc tā ir arī lieliska eļļa sportistiem un sportistiem.

Mahanarayan eļļa ir tradicionāla pēc senām receptēm ražota ājurvēdas eļļa, kuras sastāvā ir ekstrakti no 56 ārstniecības augiem (gokšura, šatavari, sandalkoks, nimba un daudzi citi). Eļļas dziedinošās sastāvdaļas iekļūst ādā iekaisuma vietās, nodrošinot augstas veiktspējas atvieglojumus sāpīgajiem perēkļiem locītavās un mugurkaulā. Dabīgie vitamīni A, E, D3, minerālvielas, kas atrodas Mahanarayan eļļā, nodrošina eļļas darbību šūnu membrānu līmenī, palīdz normalizēt skābju-iekaisuma procesus bojātajos audos un kalcija vielmaiņu, kas noved pie kalcija sāļu uzkrāšanās samazināšanās. Ņemiet vērā, ka mirres ekstrakts ir visspēcīgākais dabiskais pretreimatisma un sāpju mazināšanas līdzeklis.

Masāžas eļļa satur 56 ārstniecības augu ekstraktus!

Galvenās iezīmes:

1. Dziļi iesūcas locītavu audos.

2. Var darboties kā pretsāpju līdzeklis.

3. Var palīdzēt novērst iekaisumu un tūsku.

4. Maigi iesildīšanās.

5. Skrimšļa audu reģenerācijas procesu stimulēšana.

Devas un dozēšana: pirms lietošanas ieejiet karstā vannā 10-15 minūtes (ar 0,5 kg sāls) vai uz 10-15 minūtēm uzklājiet karstu pārsēju ar hipertonisku (fizioloģisko) šķīdumu uz sāpošajām locītavām, vai veiciet karstu ietīšanu - mugurkaula patoloģijas gadījumā. Pēc tam uzklājiet plānu eļļas kārtu un 10-15 minūtes masējiet locītavas vai mugurkaulu. Ļauj ievilkties vismaz 30 minūtes. pirms mazgāšanas.

Kontrindikācijas: individuāla jutība pret sastāvdaļām. Eļļu var ieteikt no 4 gadu vecuma.

Piesardzības pasākumi: Izvairieties no saskares ar gļotādām un bojātu ādu.

Lietošanas ieteikumi: ārīgai lietošanai. Ierīvē slimās locītavas, izmanto vispārējai ķermeņa masāžai. Lieto, lai mazinātu vispārēju nogurumu un nodrošinātu locītavu kustīgumu un uzturētu tās normālā stāvoklī. Šo eļļu var izmantot arī lokālai un vispārējai ķermeņa masāžai (izņemot galvu). Pēc tam varat atstāt uz nakti vai noskalot ar siltu ūdeni. Visa ķermeņa masāžai pēc masāžas nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni un ājurvēdas ziepēm.

Eļļu izmanto, lai mazinātu vispārēju nogurumu un palīdzētu atjaunot spēkus. Ieteicams lietot pirms vai pēc sporta, jogas treniņiem. Lieto pirms treniņa palīdz stiprināt muskuļus, paaugstināt to elastību un tonusu, lietošana pēc – palīdz atslābināties. Kā minēts, piemērots masāžai.

Šī eļļa ir nosaukta Indijas dievības Narajanas (Višnu) vārdā - Lielā Narajana ("mahanarayan"). Eļļu sagatavo dažu mēnešu laikā – uzkarsē lielā traukā uz mazas uguns, vienmēr pievienojot nepieciešamos komponentus.

Masāžas eļļa Mahanarayana Thailam Ayurveda nesatur emulgatorus, tāpēc zemā temperatūrā tā var kļūt cieta. Optimālai lietošanai siltā ūdens peldē maigi sasildiet eļļu līdz 36-40 ° C. Pirms lietošanas pudeli kārtīgi sakratiet.

Pēc masāžas ļaujiet eļļai iesūkties ādā vismaz 30 minūtes vai labāk visu nakti, pirms dodaties vannā vai dušā.

Sastāvdaļas (INCI): Sesamum Indicum Oil, Asparagus racemosus Rhizome, Boerhavia diffusa Root, Withania somnifera Root, Aegle marmelos Root, Erythrina variegata Stem Bark, Merremia tridentata Plant, Oroxylum indicum Root, Premna corymbosa Root, Sida rhombifolia Root, Sida spinosa Root, Solanum anguivi Root, Solanum xanthocarpum Root,  Stereospermum colais Root, Tribulis terrestris Fruit, Withania somnifera Stem, Acorus calamus Root, Alpinia galanga Rhizome, Anethum sowa Seed, Asphaltum punjabinum, Butea monosperma Stem Bark, Cedrus deodara Heart Wood, Cinnamomum tamala Leaf, Coleus aromaticus Plant, Curcuma longa Root, Cyperus rotundus Rhizome, Desmodium gangeticum Root, Eclipta alba Plant, Elettaria cardamomum Seed, Glycyrrhiza glabra Stem, Inula racemosa Rhizome, Ipomea paniculata Rhizome, Mesua ferrea Flower, Pseudarthria viscida Root, Rock salt, Rubia cordifolia Stem, Taxus baccata Leaf, Vigna pilosa Root, Vigna radiata Root, Cinnamomum camphora Excudates, Crocus sativus Flower.

* Lūdzu, ņemiet vērā! Visas atsauces uz šī produkta sastāvdaļu īpašībām ir savāktas un reģistrētas no autoritatīviem avotiem, un tās attiecas uz sastāvdaļām, nevis uz produktu. Informācija nav reklāma.

Informācijas avoti:

https://www.researchgate.net/publication/271531948_In_vitro_anti-inflammatory_effects_of_Mahanarayan_oil_formulations_using_dendritic_cells_based_assay

http://ukaazpublications.com/attached/publications/article%20(40-45).pdf

Indijas Ājurvēdas farmakopeja, I daļa, I sējums, 1. izdevums atkārtoti drukāts 2001. gadā, izdevis Publikāciju kontrolieris, civilās līnijas, Deli — 110054 Govt. Indijas. Lapas Nr. 47.

Ķermeņa tips (dosha):
Vata
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
200 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • −-30%
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
1995 €
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav