Katalogs
Masāžas eļļa locītavām Mahanarayan, Aashwamedh, 100 ml
Zīmols: Aashwamedh
Masāžas eļļa locītavām Mahanarayan, Aashwamedh, 100 ml
  • Masāžas eļļa locītavām Mahanarayan, Aashwamedh, 100 ml

Masāžas eļļa locītavām Mahanarayan, Aashwamedh, 100 ml

Zīmols: Aashwamedh

MahaNarayan nozīmē "liels miers" vai "liels miers". MahaNarayan eļļa ir viena no populārākajām klasiskajām ājurvēdas masāžas eļļām Vata līdzsvarošanai.

Sarežģītā un bagātīgā augu sastāva dēļ MahaNaryan masāžas eļļu pamatoti sauc par "Karalisko eļļu". MahaNarayan eļļu parasti izmanto, lai atbalstītu muskuļu un skeleta sistēmu un citās jomās, lai veicinātu relaksāciju un labsajūtu.

1995 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 10167/1
Pašlaik nav noliktavā


Sens ājurvēdas eļļu maisījums no 56 augiem. Indijā to izmanto tūkstošiem gadu. Mahanarayan eļļa ir ideāli piemērota Vata tipa cilvēkiem, palīdz novērst Vata nelīdzsvarotību. Vata ir dabiski sausa un auksta, šī eļļa ir sildoša un nomierinoša.

Mahanarayan Oil ir tradicionāla ājurvēdas eļļa, kas ražota pēc senām receptēm, kas satur 56 ārstniecības augu ekstraktus (gokšura, šatavari, sandalkoks, nimbakoks un daudzi citi). Eļļas dziedinošās sastāvdaļas caur ādu iekļūst iekaisušajās vietās, nodrošinot ļoti efektīvu atvieglojumu sāpīgajiem perēkļiem locītavās un mugurkaulā. Dabīgie A, E, D3 vitamīni, minerālvielas, kas atrodas Mahanarayan eļļā, nodrošina eļļas darbību šūnu membrānu līmenī, palīdz normalizēt skābju-iekaisuma procesus bojātajos audos un kalcija vielmaiņu, kā rezultātā samazinās kalcija sāļu nogulsnes. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mirāžas ekstrakts ir visspēcīgākais dabiskais pretreimatisma un sāpju mazināšanas līdzeklis.

Galvenās iezīmes:

1. Dziļi iesūcas locītavu audos.

2. Var darboties kā pretsāpju līdzeklis.

3. Var palīdzēt novērst iekaisumu un tūsku.

4. Maigi sildošs.

5. Skrimšļaudu reģeneratīvo procesu stimulēšana.

Devas un devas: pirms lietošanas ieejiet karstā vannā 10-15 minūtes (ar 0,5 kg sāls) vai uz 10-15 minūtēm uzklājiet karstu pārsēju ar hipertonisku (sāls) šķīdumu uz sāpīgām locītavām, vai veiciet karstu ietīšanu - in mugurkaula patoloģijas gadījumā. Pēc tam uzklājiet plānu eļļas kārtu un 10-15 minūtes masējiet locītavas vai mugurkaulu. Akūtu slimību ārstēšanas kurss ir 7-14 dienas, hroniskām slimībām - 1-2 mēneši.

Kontrindikācijas: individuāla jutība pret sastāvdaļām. Eļļu var ieteikt no 4 gadu vecuma.

Piesardzības pasākumi: izvairieties no saskares ar gļotādām un bojātu ādu. Eļļai ir spēcīga un izteikta kampara un garšaugu smarža.

Lietošanas ieteikumi: paredzēts ārējai lietošanai. Ierīvē slimās locītavas, izmanto vispārējai ķermeņa masāžai. To lieto, lai mazinātu vispārēju nogurumu un nodrošinātu locītavu kustīgumu un uzturētu tās normālā diapazonā. Šo eļļu var izmantot arī lokālai un vispārējai ķermeņa masāžai (izņemot galvu). Pēc tam varat atstāt uz nakti vai noskalot ar siltu ūdeni. Lietojot visa ķermeņa masāžai, pēc masāžas nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni un ājurvēdas ziepēm.

Eļļu izmanto vispārējā noguruma mazināšanai un palīdz atjaunot spēkus. Ieteicams lietot pirms vai pēc sporta, jogas treniņiem. Lieto pirms treniņa palīdz stiprināt muskuļus, paaugstina to elastību un tonusu, lieto pēc – palīdz atslābināties. Kā minēts, piemērots masāžai.

Šī eļļa ir nosaukta Indijas dievības Narajanas (Višnu) vārdā – Lielā Narajana ("mahanarayan"). Eļļa tiek pagatavota dažu mēnešu laikā - tā tiek uzkarsēta milzīgā traukā uz lēnas uguns, vienlaikus pievienojot nepieciešamos komponentus.

Mahanarayana Thailam Ayurveda masāžas eļļa nesatur emulgatorus un var kļūt cieta zemā temperatūrā. Optimālai lietošanai rūpīgi sasildiet eļļu līdz 36-40°C siltā ūdens peldē. Pirms lietošanas pudeli kārtīgi sakratiet.

Pēc masāžas ļaujiet eļļai iesūkties ādā vismaz 30 minūtes vai labāk visu nakti, pirms dodaties vannā vai dušā.

Sastāvdaļas (INCI): Sesamum indicum seed oil with Abutilon indicum root extract, Acorus calamus rhizome extract, Aegle marmelos root extract, Alpinia galanga root extract, Angelica glauca root extract, Aquilaria agallocha heartwood extract, Asparagus racemosus root extract, Berberis aristata stem extract, Boerhaavia diffusa root extract, Butea monosperma stem bark extract, Cedrus deodara heartwood extract, Cinnamomum camphora sublimated extract, Cinnamomum tamala leaf extract, Cinnamomum zeylanicum dried bark extract, Clerodendrum phlomidis root extract, Curcuma longa rhizome extract, Cyperus rotundus rhizome extract, Desmodium gangeticum whole plant extract, Dioscorea bulbifera tuber extract, Elettarla cardamomum seed extract, Erythrina indica root extract, Foeniculum vulgare fruit extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Hibiscus abelmoschus seed extract, lnula racemosa root extract, Oroxylum indicum root extract, Paederia foetida whole plant extract, Parmelia perlata whole plant extract, Pavona odorata root extract, Phaseolus trilobus whole plant extract, Mesua ferra stamen extract, Pluchea lanceolata root extract,Santalum album heartwood extract, Puerarla tuberosa tuber extract, Rubia cordifolia root extract, Sida cordifolia root extract, Solanum indicum root extract, Solanum xanthocarpum whole plant extract, Stereospermum suaveolens root extract, Taxus baccata stem bark extract, Teramnus labialis whole plant extract, Trlbulus terrestrls whole plant extract, Uraria picta whole plant extract, Valeriana wallichii root extract, Withania somnifera root extract, Rocksalt, Fats derived from cow milk.

Alergēni: atzīmēti treknrakstā

*Pievērs uzmanību! Visas atsauces uz šajā produktā esošo sastāvdaļu īpašībām ir apkopotas un reģistrētas no autoritatīviem avotiem, un tās attiecas uz sastāvdaļām, nevis uz produktu. Informācija nav reklāma.

Informācijas avoti:

https://www.researchgate.net/publication/271531948_In_vitro_anti-inflammatory_effects_of_Mahanarayan_oil_formulations_using_dendritic_cells_based_assay

http://ukaazpublications.com/attached/publications/article%20(40-45).pdf

Indijas Ājurvēdas farmakopeja, I daļa, I sējums, 1. izdevums atkārtoti drukāts 2001. gadā, izdevis Publikāciju kontrolieris, civilās līnijas, Deli — 110054 Govt. Indijas. Lapas Nr. 47.

Ķermeņa tips (dosha):
Vata
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
100 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
1695 €
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • −-30%
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums