Katalogs
Patiešām laba locītavu un muskuļu eļļa, Fushi, 100ml
Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Patiešām laba locītavu un muskuļu eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba locītavu un muskuļu eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba locītavu un muskuļu eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba locītavu un muskuļu eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba locītavu un muskuļu eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba locītavu un muskuļu eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba locītavu un muskuļu eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba locītavu un muskuļu eļļa, Fushi, 100ml
  • Patiešām laba locītavu un muskuļu eļļa, Fushi, 100ml

Patiešām laba locītavu un muskuļu eļļa, Fushi, 100ml

Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

Labvēlīgās īpašības: nomierina un atbalsta nogurušas, sāpošas locītavas un muskuļus, stimulē asinsriti.

Galvenās sastāvdaļas.

Nolūks: sāpes, locītavu un muskuļu sāpes, pēc sporta.

2995 €
Pieejamība: 2 Gab.
Produkta kods: 5060112866029

"Fushi Really Good Muscle & Joints Oil" satur stimulējošu eļļu un augu ekstraktu maisījumu, kas lieliski piemērots muskuļu un nogurušo locītavu sāpēm. Tas mazina muskuļu sāpes un atslābina locītavas. Pēc lietošanas jutīsieties spirdzināti un ar jaunu enerģiju. Lieliski piemērots pēc fiziskām nodarbībām!

Iedarbība

"Fushi Really Good Muscle & Joints Oil" mazina muskuļu un locītavu sāpes. Tās sastāvā cita starpā ir kraukšķīgā zāle, kampars, melnie pipari un rozmarīns. Šī siltā un nomierinošā kombinācija nomierina un atsvaidzina stīvus, sāpošus un nogurušus muskuļus un locītavas. Atsvaidzinošais eikalipta aromāts aktivizē prātu.

Patiešām labas muskuļu un locītavu eļļas priekšrocības

ASINSRITE | BOSVELIJA

Fresh-Ground® bosveliju, spēcīgu augu sveķus, tradicionāli izmanto ajūrvēdā, lai atbalstītu locītavu veselību, uzlabotu kustības un uzlabotu asinsriti.

SĀPJU MAZINĀŠANA | ASHWAGANDHA

Viens no pazīstamākajiem ajūrvēdas garšaugiem ar adaptogēnām īpašībām, kas palīdz atbalstīt nogurušas locītavas.

IEDARBĪBA | LAKRICA UN TULSI

Aizsargājoši garšaugi, kas uzlabo vispārējo pašsajūtu un palīdz mazināt nogurumu un stīvumu locītavās.

KOMFORTS | BALDRIĀNS

Nomierinošs augs, kas pazīstams ar savu spēju nomierināt un nomierināt nogurušas locītavas.

IETEIKUMI:

* Nomierinošas īpašības:

* Atjauno

* Vegāns

* Netestēts uz dzīvniekiem

LIETOŠANA:

1 - PRETSĀPJU EĻĻA. No rīta un vakarā apļveida kustībām iemasējiet skartajā vietā. Pastāvīgai kopšanai uzklājiet reizi dienā vai pēc vajadzības.

2- MASĀŽAS EĻĻA. Var lietot kā masāžas eļļu.

FUSHI TOP TIP:

Ājurvēdas rituāli: izmantojiet Fushi patiešām labu muskuļu un locītavu eļļu, lai ar mīlestību un pacietību veiktu sev abhjanga masāžu (pašmasāžu), kā to iesaka Ājurvēda. Koncentrējieties uz sāpju vai iekaisuma zonām: masējiet nogurušos ceļgalus, gurnus, muguru, kaklu, plecus un visas locītavas. To var izmantot arī kā vannas eļļu, un īpaši labi tā iedarbojas kopā ar Epsoma sāls vannu.

LABI SADER AR:

- Ashwagandha - adaptogēns augs, kas palīdz ķermenim un prātam reaģēt uz stresu.

- Calmaid - nomierinošu garšaugu maisījums mierīgam miegam.

REZULTĀTS:

Muskuļi un locītavas jūtas mazāk saspringtas un nogurušas.

GALVENĀS SASTĀVDAĻAS:

E vitamīns - spēcīgs antioksidants, kas aizsargā pret brīvajiem radikāļiem un priekšlaicīgu ādas novecošanos.

Vīnogu kauliņu eļļa - barojoša, vieglas tekstūras eļļa ar spēcīgām antioksidantu īpašībām

Saldo mandeļu eļļa - baro, mīkstina un aizsargā pret izžūšanu.

Sastāvs (INCI): Cocos Nucifera (Coconut) Oil+*, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil+*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil+*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil+*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil+*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil+*, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil+*, Piper Nigrum (Black Pepper) Fruit Oil+*, Withania Somnifera (Ashwagandha) Root Extractf, Sida Cordifolia (Bala) Root Extractf, Boerhavia Diffusa (Punarnava) Root Extractf, Premna Serratifolia (Headache Tree) Root Extractf, Mesua Ferrea (Ceylon Ironwood) Flower Extractf, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extractf, Valeriana Officinalis (Valerian) Root Extractf, Berberis Aristata (Indian Barberry) Root Extractf, Boswellia Serrata (Indian Frankincense) Resin Extractf, Ocimum Tenuiflorum (Holy Basil) Extractf, Glycyrrhiza Glabra (Liquorice) Root Extractf, Gmelina Arborea (Gamhar) Root Extractf, Clerodendrum Trichotomum (Harlequin Glorybower) Branch Extractf, Aegle Marmelos (Indian Bael) Root Extractf, Solanum Indicum (Black Nightshade) Root Extractf, Tribulus Terrestris (Bindii) Extractf, Solanum Virginianum (Yellow-Fruit Nightshade) Extractf, Stereospermum Chelonoides (Paroli) Root Extractf, Hedysarum Alhagi (Camelthorn) Leaf/Stem Extractf, Desmodium Gangeticum (Salpani) Root Extractf, Oroxylum Indicum (Indian Trumpet Flower) Root Extractf, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Extractf, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Extractf, Limoneneε, Linalolε.

* Organiskā sastāvdaļa

Ε - Dabiskās ēteriskās eļļas sastāvdaļas

+ -Fushi eļļas, organiskas, auksti spiestas un tikko novāktas

F -Fushi garšaugi, organiski, svaigi novākti un trīskārši pildīti

Nesatur ķīmiskas vielas, konservantus, aromatizētājus un piedevas.

Uzglabāt vēsā, tumšā vietā un pēc atvēršanas eļļu izlietot 12 mēnešu laikā.

-------------------------------------------------------------------

Kura ir labākā eļļa muskuļiem?

Ājurvēdā ar muskuļiem saistītu problēmu ārstēšanai izmanto dažādas eļļas atkarībā no individuālās konstitūcijas, konkrētā stāvokļa un došu nelīdzsvarotības. Sezama eļļa ajūrvēdā tiek augstu vērtēta tās sildošo un barojošo īpašību dēļ. To parasti lieto muskuļu sāpju, stīvuma un iekaisumu mazināšanai. Tiek uzskatīts, ka sezama eļļa līdzsvaro Vata došu, kas saistīta ar kustību un muskuļu problēmām. Mahanarayana eļļas ir tradicionāls ajūrvēdas eļļas preparāts, kas sastāv no dažādiem garšaugiem un eļļām. To īpaši izmanto, lai risinātu ar muskuļiem un locītavām saistītas problēmas, piemēram, muskuļu sāpes, stīvumu, artrītu un išiasu. Tā palīdz līdzsvarot Vata un Pitta došas.

Kā lietot Really Good Muscle & Joints Oil?

Muskuļu eļļas lietošanas biežums var atšķirties atkarībā no cilvēka. Ja izjūtat akūtas muskuļu sāpes vai diskomfortu, varat lietot muskuļu eļļu 2-3 reizes dienā vai pēc vajadzības. Ar maigām apļveida kustībām iemasējiet eļļu skartajā zonā. Hronisku muskuļu problēmu vai regulāras muskuļu kopšanas gadījumā eļļu var lietot 1-2 reizes dienā. Ilgtermiņa ieguvumu panākšana ir atkarīga no konsekvences. Optimālu rezultātu sasniegšanai varat apsvērt pašmasāžas rutīnas ieviešanu vai meklēt profesionālas ajūrvēdas masāžas. Ja izmantojat muskuļu eļļu pirms fiziskas aktivitātes vai treniņa, uzklājiet to 10-15 minūtes pirms aktivitātes, lai sasildītu muskuļus un uzlabotu asinsriti. Pēc aktivitātes eļļu var uzklāt atkārtoti, lai palīdzētu muskuļiem atslābināties un nomierināties. Neaizmirstiet ieklausīties savā ķermenī un pēc vajadzības pielāgot lietošanas biežumu. Ja rodas nevēlamas blakusparādības vai sāpes saglabājas, ir svarīgi konsultēties ar ajūrvēdas ārstu vai veselības aprūpes speciālistu, lai veiktu tālāku novērtējumu un sniegtu ieteikumus.

Vai patiešām labu muskuļu un locītavu eļļu var izmantot masāžai?

Muskuļu eļļa parasti ir īpaši izstrādāta, lai mazinātu muskuļu sāpes, spriedzi un veicinātu relaksāciju pēc fiziskas aktivitātes. Lai gan muskuļu eļļu var izmantot kā atsevišķu masāžas eļļu, parasti tā ir paredzēta mērķtiecīgai lietošanai uz konkrētām ķermeņa zonām, nevis visa ķermeņa masāžai, lai to izmantotu kā masāžas eļļu, sajauciet to ar Fushi Sweel mandeļu eļļu proporcijā 1:1, lai tā būtu mazāk stimulējoša, bet ar pietiekamu terapeitisko vērtību ķermeņa atjaunošanai un nomierināšanai.

Vai eļļa ir piemērota muskuļu sāpju mazināšanai?

Saskaņā ar ajūrvēdas principiem muskuļu sāpes bieži izraisa organisma došu (enerģētisko spēku) nelīdzsvarotība vai toksīnu uzkrāšanās. Eļļas uzklāšana uz skartās vietas palīdz ieeļļot muskuļus, cīpslas un locītavas, samazinot berzi un veicinot vienmērīgu kustību. Tā palīdz samazināt muskuļu stīvumu un sasprindzinājumu. Eļļa spēj iekļūt cauri ādas slāņiem un sasniegt dziļos audus, lai barotu un veicinātu dziedināšanu.Dažas ajūrvēdas eļļas, piemēram, Mahanarayana maisījums, ko izmanto mūsu eļļā Really Good Muscle & Joints, satur garšaugu maisījumu, kam, domājams, piemīt detoksikējošas īpašības. Šīs eļļas palīdz izvadīt toksīnus, kas ir uzkrājušies muskuļos un locītavās un var izraisīt muskuļu sāpes. Eļļas masāža skartajā vietā uzlabo limfas plūsmu, atslābina muskuļus un stimulē endorfīnu - dabisko organisma pretsāpju līdzekļu - izdalīšanos.

Cik ilgā laikā Really Good Muscle & Joints Oil iedarbojas?

Lietojot eļļu, Jūs varat sajust sasilšanas sajūtu, kas var palīdzēt mazināt muskuļu sāpes un spriedzi. Šī tiešā iedarbība bieži tiek skaidrota ar tādām eļļai pievienotajām sastāvdaļām kā kampars, aktīvie savienojumi un sildošie garšaugi. Jums vajadzētu sajust atvieglojumu 30 minūšu līdz stundas laikā. Runājot par ilgstošu iedarbību, muskuļu eļļa var sniegt atvieglojumu un relaksāciju vairākas stundas pēc lietošanas. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka muskuļu eļļa nav līdzeklis, kas izārstē visus, un tā var nenodrošināt tūlītēju vai ilgstošu atvieglojumu visiem cilvēkiem vai stāvokļiem. Jāņem vērā arī tas, ka muskuļu eļļas efektivitāte var būt atkarīga arī no muskuļu diskomforta smaguma un rakstura. Ilgstošākas vai nopietnākas problēmas var prasīt vēršanos pie veselības aprūpes speciālista, lai veiktu pilnīgu novērtējumu un atbilstošu ārstēšanu.

Ādas tips:
Visų tipų odai
Ieteicams
Raumenims
Sąnariams
Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
100 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
  • −-30%
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
1695 €
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav