Katalogs
Masāžas eļļa locītavām Mahanarayan, Hesh, 100 ml
Zīmols: Hesh
Masāžas eļļa locītavām Mahanarayan, Hesh, 100 ml
  • Masāžas eļļa locītavām Mahanarayan, Hesh, 100 ml

Masāžas eļļa locītavām Mahanarayan, Hesh, 100 ml

Zīmols: Hesh

Šī Maha Narayan eļļa ir ļoti barojoša un atjaunojoša, tās sastāvā ir sakņu, sēklu un ziedu maisījums, kas pievienots senākajos ajūrvēdas tekstos minētajai sezama eļļai. Tā ļoti baro un kondicionē, palīdzot atjaunot elastību un līdzsvarot lieko Vata. Tā papildina visas masāžas metodes, lai atjaunotu ķermeni un prātu, vienlaikus pilnībā mitrinot ādu.

Piemērota vegāniem

Nav testēta uz dzīvniekiem.

Tikai ārīgai lietošanai.

1295 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 5025042028350
Pašlaik nav noliktavā


Seno Ajūrvēdas eļļu maisījums no 56 augiem. Indijā to izmanto tūkstošiem gadu. „Mahanarayan“ eļļa ir ideāli piemērota „Vata“ tipa cilvēkiem un palīdz novērst „Vata“ nelīdzsvarotību. „Vata“ ir dabīgi sausa un auksta, un šī eļļa sasilda un nomierina.

Mahanarayan eļļa ir tradicionāla pēc senām receptēm ražota ajūrvēdas eļļa, kuras sastāvā ir ekstrakti no 56 ārstniecības augiem (gokšura, šatavari, sandalkoks, nīma un daudzi citi). Eļļas ārstnieciskās sastāvdaļas iekļūst ādā iekaisuma zonās, nodrošinot veiktspējas uzlabojumu, atvieglojumu sāpīgajiem perēkļiem locītavās un mugurkaulā. Dabīgie A, E, D3 vitamīni, minerālvielas, kas atrodas Mahanarayan eļļā, nodrošina eļļas darbību šūnu membrānu līmenī, palīdz normalizēt skābju-iekaisuma procesus bojātajos audos un kalcija vielmaiņu, kas noved pie kalcija sāļu uzkrāšanās samazināšanās. Ņemiet vērā, ka miras ekstrakts ir visspēcīgākais dabiskais pretreimatisma un sāpju mazināšanas līdzeklis.

Galvenās īpašības:

1. Dziļi iesūcas locītavu audos.

2. Var darboties kā pretsāpju līdzeklis.

3. Var palīdzēt novērst iekaisumu un tūskas.

4. Maigi sildošs.

5. Skrimšļa reģenerācijas procesu stimulēšana.

Devas un dozēšana: pirms lietošanas ieejiet karstā vannā uz 10-15 minūtēm (ar 0,5 kg sāls) vai uz 10-15 minūtēm uzklājiet sāpīgajām locītavām karstu pārsēju ar hipertonisku (fizioloģisko) šķīdumu, vai mugurkaula patoloģiju gadījumā veiciet karstu ietīšanu. Pēc tam uzklājiet plānu eļļas kārtu un 10-15 minūtes masējiet locītavas vai mugurkaulu. Akūtu slimību ārstēšanas kurss ir 7-14 dienas, hronisku - 1-2 mēneši.

Kontrindikācijas: individuāla jutība pret sastāvdaļām. Eļļu var rekomendēt no 4 gadu vecuma.

Piesardzības pasākumi: Izvairieties no saskares ar gļotādām un bojātu ādu. Eļļai ir spēcīga un spilgta kampara un augu smarža.

Lietošanas ieteikumi: ārīgai lietošanai. Ierīvē slimās locītavas, izmanto vispārējai ķermeņa masāžai. Lieto, lai mazinātu vispārēju nogurumu un nodrošinātu locītavu kustīgumu un uzturētu tās normālā stāvoklī. Šo eļļu var izmantot arī lokālai un vispārējai ķermeņa masāžai (izņemot galvu). Pēc tam varat atstāt uz nakti vai noskalot ar siltu ūdeni. Visa ķermeņa masāžai - pēc masāžas nomazgājiet ādu ar siltu ūdeni un ajūrvēdas ziepēm.

Eļļu izmanto, lai mazinātu vispārēju nogurumu un palīdzētu atjaunot spēkus. Ieteicams lietot pirms vai pēc sporta, jogas treniņiem. Lietojot pirms treniņa palīdz stiprināt muskuļus, paaugstināt to elastību un tonusu, lietošana pēc – palīdz atslābināties. Kā minēts, piemērots masāžai.

Šī eļļa ir nosaukta Indijas dievības Narajanas (Višnu) vārdā – Lielā Narajana ("mahanarayan"). Eļļu gatavo dažu mēnešu laikā – karsē lielā traukā uz mazas uguns, pievienojot nepieciešamos komponentus.

Masāžas eļļa Mahanarayana Thailam Ayurveda nesatur emulgatorus, tāpēc zemā temperatūrā tā var kļūt cieta. Optimālai lietošanai siltā ūdens peldē maigi sasildiet eļļu līdz 36-40 ° C. Pirms lietošanas pudeli kārtīgi sakratiet.

Pēc masāžas ļaujiet eļļai iesūkties ādā vismaz 30 minūtes vai labāk uz visu nakti, pirms dodaties vannā vai dušā.

Sastāvdaļas (INCI): Aegle marmelos (Bael) Extract,Tribulus terrestris (Gokshura) Extract, Sesamum indicum (Sesame) Seed Oil ,Withania somnifera (Ashwagandha)Extract, Desmodium gangeticum (Shalaparni) Extract, Gmelina arborea (Beechwood) Extract, Oroxylum indicum (Indian Trumpet) Extract, Solanum indicum (Brihati) Extract ,Solanum xanthocarpum (Kantkari) Extract, Stereospermum suaveolens (Padhal) Extract , Brassica nigra (Mustard) Extract, Gaultheria procumbens (Wintergreen) Leaf Oil,Camphor, Zingiber officinale (Ginger) Oil,Asparagus racemosus (Shatavari) Extract, Berberis aristata (Indian Bearberry) Extract, Curcuma longa (Turmeric) Extract, Cyperus rotundus (Java Grass) Extract, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Foeniculum vulgare (Fennel) Oil,Glycyrrhiza glabra (Licorice) Extract, Lavandula angustifolia (Lavender) Oil, Nardostachys jatamansi Oil, Rubia cordifolia (Manjistha) Extract, Cinnamomum tamala Leaf Extract , Elettaria cardamomum Seed Oil, Citral*, Geraniol*, Limonene*, Linalool * .

* Dabīgi iegūts no ēteriskajām eļļām.

Alergēni: atzīmēti treknrakstā

* Lūdzu, ņemiet vērā! Visas atsauces uz šī produkta sastāvdaļu īpašībām ir savāktas un reģistrētas no autoritatīviem avotiem, un tās attiecas uz sastāvdaļām, nevis uz produktu. Informācija nav reklāma.

Informācijas avoti:

https://www.researchgate.net/publication/271531948_In_vitro_anti-inflammatory_effects_of_Mahanarayan_oil_formulations_using_dendritic_cells_based_assay

http://ukaazpublications.com/attached/publications/article%20(40-45).pdf

The Ayurvedic pharmacopeia of India, part – I, Volume – I, 1st edition reprinted 2001, Published by the controller of Publications, civil lines, Delhi – 110054 Govt. of India. Page no. 47. 

Ķermeņa tips (dosha):
Vata
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
100 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
  • −-30%
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
1695 €
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums