Nelielais, nierveida kešju rieksts ir mūžzaļā kešju koka auglis.
Nedaudz saldie TRS kešju riekstu kodoli ir bagāti ar A, B un D vitamīniem un nepiesātinātajām taukskābēm, un tos var ēst svaigus, sālītus vai grauzdēt.
Indijas rieksti vai kodoli ir populāra uzkoda un pārtikas avots. Atšķirībā no citiem trekniem koka riekstiem Indijas rieksti satur aptuveni 10 % cietes pēc svara. Tāpēc tie ir efektīvāki nekā citi rieksti, lai sabiezinātu ēdienus uz ūdens bāzes, piemēram, zupas, gaļas sautējumus un dažus indiešu piena desertus. Šī neparastā īpašība padara Indijas riekstus daudzās dienvidaustrumu un dienvidaustrumāzijas virtuvēs plašāk izmantojamus nekā citus riekstus.
Alergēni: šis produkts var saturēt lipekļa, zemesriekstu un citu riekstu, sezama, sojas, zemesriekstu un citu riekstu atliekas.
Uzturvērtība 100 g:
Enerģētiskā vērtība: 1659kJ / 553kcal
Tauki: 44 g, no tiem piesātinātie tauki 8 g
Ogļhidrāti: 30 g, no tiem cukurs 6 g
Olbaltumvielas: 18 g
Sāls: 0,12g
Sastāvs: bioloģiski audzēti sultāni*, saulespuķu eļļa* (0,5%) (* sertificēta bioloģiska sastāvdaļa)
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt noslēgtā maisiņā vēsā, sausā vietā 2-25 °C temperatūrā.
Tīrais saturs: 100g
Izcelsmes valsts: Vjetnama