Katalogs
Kanēļa vīraka nūjiņas, Vijayshree Golden, 15g
Zīmols: Vijayshree
  • Jaunums
Kanēļa vīraka nūjiņas, Vijayshree Golden , 15g
  • Kanēļa vīraka nūjiņas, Vijayshree Golden , 15g
  • Kanēļa vīraka nūjiņas, Vijayshree Golden , 15g

Kanēļa vīraka nūjiņas, Vijayshree Golden, 15g

Zīmols: Vijayshree

Šīs augstas kvalitātes "Vijayshree" vīraka nūjiņas izstaro siltu, saldu kanēļa aromātu.

Pilnībā dabiskā formula nesatur sintētiskas sastāvdaļas un toksīnus, tāpēc tās ir drošas ikvienam mājās.

Izbaudiet komfortu un mieru, ko sniedz bagātīgais, nomierinošais kanēļa aromāts.

245 €
Pieejamība: 7 Gab.
Produkta kods: Goldnci-20

Šīs augstas kvalitātes "Vijayshree" vīraka nūjiņas izstaro siltu, saldu kanēļa aromātu. Pilnībā dabiskā formula nesatur sintētiskas sastāvdaļas un toksīnus, tāpēc tā ir droša ikvienam mājās. Izbaudiet komfortu un mieru, ko sniedz bagātīgais nomierinošais kanēļa aromāts.

Smaržvielas ar rokām izgatavo "Vijayshree" Bangalorā, Indijā. Šīs 100 % dabīgās indiešu vīraka kociņus tradicionāli izgatavo, izmantojot labākos garšaugus, ziedu ekstraktus, garšvielas, sveķus, mizas un ēteriskās eļļas. Golden Nag Masala vīraks ir ar bagātīgu un ilgnoturīgu dabisku aromātu.

Lai gan ierastais kanēļa aromāts ir neaprakstāmi salds ar vieglu pikantumu un zemes koka smaržu, Golden Nag Cinnamon Incense ir arī neliels ziedu aromāts.

Acīmredzot Golden Nag Cinnamon ir nedaudz modernizēta un atvieglota tradicionālā kanēļa vīraka versija. Tomēr Golden Nag Cinnamon joprojām dominē siltais kanēļa aromāts. Kopumā Golden Nag Cinnamon ir lieliska izvēle tiem, kas meklē svaigāku tradicionālo vīraka smaržu.

Kanēlis jeb kanēlis ir viena no senākajām un populārākajām garšvielām pasaulē. Tās garšu un aromātu izmanto pārtikas produktos, kā piedevu kafijai vai tējām, un kanēli izmanto arī kā aromātisku piedevu kosmētikā, aromātiskajās svecēs un vīraku gatavošanā.

Kanēļa izmantošana vīraku gatavošanā ir dziļi iesakņojusies senās kultūrās un tradīcijās. Šī viela ir pazīstama ar savu spēcīgo smaržu un barojošajām īpašībām.

Šādu popularitāti aromterapijā kanēlis ir ieguvis sava īpašā aromāta dēļ, kas ir ļoti atpazīstams un iecienīts daudzās kultūrās. Piemēram, Ķīnā kanēli lieto jau vairāk nekā 4000 gadu, un senie ēģiptiešu hieroglifi liecina par tā izmantošanu kosmētikā un medicīnā.

Indijā kanēlis ir arī populārs vīraka palīgs, ko tur dēvē par "dalčini" un bieži izmanto tradicionālajā medicīnā. Tur kanēli izmanto kā relaksējošu, nomierinošu un atsvaidzinošu sastāvdaļu.

Senajā Indijā kanēli lietoja kā ārstniecības augu, jo tam piemita ārstnieciskas īpašības, un to novērtēja patīkamās garšas un smaržas dēļ. To izmantoja arī kā vīraku, jo tas atviegloja meditācijas praksi

Kanēlis, kura botāniskais nosaukums ir Cinnamomum verum vai Cinnamomum zeylanicum, tiek iegūts no kanēļa koka mizas. Kanēli izmanto kulinārijā un medicīnā. Tas ir arī spēcīgs antioksidants ar pretiekaisuma un antibakteriālām īpašībām.

Tuvajos Austrumos, jo īpaši Jemenā un Saūda Arābijā, kanēli izmanto reliģiskajās un kulta ceremonijās, kā arī kā papildu medicīnas līdzekli. Kanēļa vīraks tiek lietots svēto dienās, kāzās un citos pasākumos.

Eiropā kanēli kā aromātisku sastāvdaļu un ārstniecisku līdzekli sāka izmantot jau senajos romiešu laikos. Senās Grieķijas medicīna atzina kanēļa labvēlīgās īpašības un izmantoja to drudža, vēdera un citu veselības problēmu ārstēšanai. Viduslaikos kanēlis bija dārga prece, ko parasti lietoja tikai augstākās sabiedrības kārtas pārstāvji, tāpēc to izgudroja un sajauca ar lētākām garšvielām. Tomēr laika gaitā kanēlis kļuva plaši pieejams un plaši izmantots kā garšviela un aromatizētājs pārtikas produktos.

Lietošana: aizdedziniet vīraka nūjiņas galu, kad tas iedegsies, aizpūšiet liesmu un ievietojiet to kādā no saviem iecienītākajiem vīraku degļiem.

Sastāvs: garšvielas, sveķi, garšaugi, ziedu ekstrakti, eksotiskas eļļas

Katrā iepakojumā ir aptuveni 12 vīraka kociņi, kas sver 15 g.

Ražots Indijā

Katrā iepakojumā ir: 15 g vīraka nūjiņas

Iepakojumu var pārstrādāt.

Lai sasniegtu vislabākos rezultātus, izmantojiet ar vīraka turētāju.

Aptuvenais degšanas laiks: 30 min.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
15 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav