Katalogs
Vara krūze Diamond, Govinda, 300ml
Zīmols: AyurVedica
Vara krūze Diamond, Govinda, 300ml
  • Vara krūze Diamond, Govinda, 300ml

Vara krūze Diamond, Govinda, 300ml

Zīmols: AyurVedica

Biezu sienu, izturīga un izturīga vara glāze ūdens uzglabāšanai un dzeršanai.

1995 €
Pieejamība: 6 Gab.
Produkta kods: 4038507011218

Ājurvēdas tradīciju vara kauss

Metālu izmantošana ajūrvēdas tradīcijās ir pazīstama jau sen - gadsimtiem ilgi jogi dzēra ūdeni no vara traukiem. Senie sanskrita teksti pierāda, ka dārgakmeņi, kā arī daži metāli var pozitīvi ietekmēt ķermeni, prātu un dvēseli. Ājurvēdā par īpaši svarīgu tiek uzskatīts varš. Ar rokām darināta vara krūze ir ideāli piemērota enerģijas uzlādējošam dzeramajam ūdenim.

Vara krūze enerģijas un spēka bagātinošam ūdenim

Vakarā piepildiet vara kausu ar ūdeni, atstājiet to uz nakti un nākamajā rītā izdzeriet vitalizēto ūdeni. Ājurvēdas terminoloģijā ūdens ir pārņēmis vara vibrācijas un uzsūcis nelielu daudzumu tīra vara.

Dzeriet tikai negāzētu ūdeni no vara krūzes. Skābi dzērieni var izraisīt ķīmisku reakciju ar varu.

Lūdzu, ņemiet vērā: vara krūze ir izgatavota ar rokām Indijā, tāpēc katra krūze ir unikāla. Nelieli skrāpējumi krūzītes iekšpusē vai ārpusē ir pilnīgi normāli un neietekmē tās funkcionalitāti.

Modelis: "Diamond" ar skaistu rombveida rakstu ārpusē

Ietilpība: aptuveni 0,3 litri.

Vara krūzes lietošanas un kopšanas instrukcija
Vakarā piepildiet vara krūzi ar aukstu ūdeni un atstājiet to uz nakti. No rīta, kad pieceļaties, izdzeriet šo ūdeni. Šo ūdeni iesaka ajūrvēdas zinātnē, jo tiek uzskatīts, ka tas attīra visu fizioloģiju. No zinātniskā viedokļa raugoties, varš, kas ir cilvēka organismam būtiska minerālviela, uzsūcas ar ūdeni.

Varš ir dabiska viela, kurai oksidēšanās dēļ ir tendence tumšināties. Tāpēc vara krūze ir regulāri jātīra. Lai to izdarītu, pievienojiet krūzītei patējkarotei citrona sulas un sāls, samaisiet un notīriet ar sūkli vai drānu. Tādā pašā veidā var notīrīt arī krūzes ārpusi. Pēc tam krūzīti vēlreiz noskalojiet ar ūdeni. Šī tīrīšanas metode regulāri jāatkārto, lai novērstu vara krūzes koroziju. Nav piemērots mazgāšanai trauku mazgājamajā mašīnā.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
300 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
1995 €
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav