Katalogs
Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda, 250g
Zīmols: Govinda
Vegāns Vegāns
Svaigēdājiem Svaigēdājiem
Organisks Organisks
Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda, 250g
  • Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda, 250g

Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda, 250g

Zīmols: Govinda
Vegāns Vegāns
Svaigēdājiem Svaigēdājiem
Organisks Organisks

Indijā gadsimtiem ilgi pazīstams un mīlēts kā Sat Isabgols, psyllium sēnalu noslēpums ir to diētiskās šķiedras, padarot tās par vērtīgu papildinājumu veselīgam uzturam. Saskaroties ar ūdeni, psyllium sēnalas uzbriest līdz 20 reizēm.

Sat-Isabgol iegūst no Plantaqo Ovata auga sēklām. Sat-Isabgol ir pazīstams arī kā Psyllium Husks, Sat-Isabgol un Ispaqhula. Tas ir viengadīgs augs, ko audzē Indijas Gudžaratas un Radžastānas štatos.

Sat-Isabgol ir Isabgol sēklu membrānas augšējais slānis. Tam ir lieliska īpašība absorbēt ūdeni un veidot vaļīgas gļotas. Tās darbība ir tīri mehāniska, un tās efektivitāti nodrošina tikai lielais gļotādas daudzums, ko satur sēnalas.

1395 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 9768
Pašlaik nav noliktavā


Eiro zaļā lapa

Vairāk nekā 80% Indijas ceļmallapu mizu sastāv no šķiedrām (piemēram, klijās tikai līdz 40%), kurām ir izteikta hidrofilitāte, veidojot želeju. Pārvietojoties pa gremošanas traktu, gēla masa darbojas kā molekulārais "sūklis", normalizē un homogenizē zarnu iekšējo vidi, absorbē toksīnus un gāzes, aktīvi mazina sāpes un vēdera uzpūšanos. Isabgols - zarnu un gremošanas trakta ajūrvēdas regulators. Tas atvieglo zarnu trakta darbību, palīdz veidot veselīgu izkārnījumu. Tas ir izgatavots no dabīgām, organiskām izejvielām - "Plantago ovata" sēnalām. Šī suga aug tikai ierobežotos Indijas un Tuvo Austrumu apgabalos, un vietējie iedzīvotāji to izmantojuši kopš neatminamiem laikiem.

Sat-Isabgol iegūst no auga, ko sauc par Plantaqo Ovata, sēklām. Sat-Isabgol ir pazīstams arī kā Psyllium Husks, Sat-Isabgol un Ispaqhula. Tas ir viengadīgs augs, ko audzē Gudžaratas un Radžastānas štatos Indijā.

Sat-Isabgol ir izmantoto Isabgol sēklu augšējais slānis. Tam ir lieliska spēja uzsūkt ūdeni un veidot bagātīgas gļotas. Tās darbība ir tīri mehāniska, un tās efektivitāti nosaka lielais gļotu daudzums kuņģī.

Sat-Isabgol parasti izmanto kā šķiedrvielu uztura bagātinātājos. Tas tiek novērtēts tā pozitīvo īpašību dēļ, kas regulē resnās zarnas un tās funkcijas.

Tradicionāli lietots:

- kā līdzeklis gremošanas uzlabošanai un zarnu darbības stimulēšanai;

- nomāc apetīti un samazina ķermeņa svaru;

- turklāt auga sēklas var būt noderīgas cilvēkiem, kuri ievēro zemu ogļhidrātu diētu - kā papildu šķiedrvielu avots.

Govinda psyllium sēnalas ir visaugstākās tīrības un organiskās kvalitātes.

Jo tie ir vieglāki, jo tīrāki un kvalitatīvāki. Jo mazāk brūno psilija sēklu tiek samaltas, jo vairāk paliek balto psilija sēklu sēnalu, kā rezultātā ir augstākas uzbriedināšanas īpašības.

Garša ir neitrāla – īpaši diētas ievērotāji dzer psyllium sēnalas kopā ar musli vai tad, kad šķiet piemēroti, piemēram, pēc ēšanas.

Psyllium sēnalas lieliski noder arī kā sastāvdaļa konditorejas izstrādājumos vai smūtijos, vai pudiņu, putru un zupu biezināšanai.

Bez glutēna, bez laktozes, bez palmu eļļas, bez piedevām, neapstrādāts, vegāns.

Augsts šķiedrvielu saturs.

Lieliska organiskā kvalitāte.

Sastāvdaļas: ceļmallapu sēklu sēnalas (Plantago ovata)*

* no kontrolētas bioloģiskās audzēšanas

Uzturvērtības informācija uz 100 g:

Enerģētiskā vērtība: 798 kJ / 191 kcal

Tauki: 0,2 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0 g

Ogļhidrāti 2,2 g, no tiem cukuri: 0 g

Olbaltumvielas: 1,0 g

Sāls: 0,30 g

šķiedra: 88 g

Tradicionālais lietošanas veids: 1-2 tējkarotes (5 g) dienā - var iemaisīt salātos vai pārslās, var apliet ar 1 glāzi silta ūdens, ātri samaisīt un izdzert. Vēlams papildus izdzert 1 pilnu glāzi ūdens.

Piemērots vegāniem.

Ķermeņa tips (dosha):
Vata / Pita / Kapha
Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
250 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav