Katalogs
Fuller samalts pūderis sejai Multani Mati, Hesh, 100 g
Zīmols: Hesh
Fulerio žemės milteliai veidui Multani Mati, Hesh, 100g
  • Fulerio žemės milteliai veidui Multani Mati, Hesh, 100g

Fuller samalts pūderis sejai Multani Mati, Hesh, 100 g

Zīmols: Hesh

Dabas dāvana ar sejas ādu attīrošām īpašībām.

Pilnīgi dabīgs produkts.

Multani Mati ir dabiski sastopams māls, ko izmanto ādas kopšanai.

Pateicoties tā dabiskajām attīrošajām īpašībām, regulāra Multani Mati lietošana padara ādu maigu un gludu.

Multani Mati var lietot jebkuram ādas tipam.

495 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: 8901701101107

Dabīgais māls, kas attīra ādu no netīrumiem no dziļākajiem slāņiem, Multani Mati ir izmantots kā dabisks atjaunojošs māls tūkstošiem gadu. Multani Mati ir dabiski sastopams māls, ko izmanto ādas kopšanai. Dabas dāvana ar sejas ādas attīrošām īpašībām. Pilnīgi dabisks produkts.

Pateicoties tā dabiskajām attīrošajām īpašībām, regulāra Multani Mati lietošana piešķir ādai maigumu un gludumu.

Multani Mati var lietot jebkuram ādas tipam.

Fuller zeme, citādi pazīstama kā skitu vai atapulgīts, kuras ķīmiskā formula (Mg, Al) 2Si4O10 (OH) · 4 (H2O) ir iegūta no māla, augsnes veida, kas atrodas Amerikas Savienoto Valstu dienvidaustrumos. Pilnākā zeme ir pazīstama kā galvenā pigmenta, ko sauc par Maya Blue, sastāvdaļa. Atapulgīts tiek plaši izmantots medicīnā.

Dziļa tīrīšana var brīnumaini ietekmēt ādas mirdzumu, un Multani Mati (Fuler Land) šim nolūkam izmanto dabiskus, minerālvielām bagātus mālus. Tas stimulē asinsriti un atver aizsērējušās poras. Tas ir bijis skaistumkopšanas līdzeklis, kas tiek izmantots tūkstošiem gadu, un tas arī atrisina dziļi iekļuvušu netīrumu problēmu, atstājot ādu atjaunotu un atjaunotu. Pēdējā detoksikācijas procedūra.

Uzlabo asinsriti, dziļi attīra ādu, poras. Tas ir īpaši piemērots taukainas ādas kopšanai, novērš plankumu veidošanos, samazina pinnes, aptur to izplatīšanos, regulāra lietošana rada profilaksi. Pateicoties spēcīgai epidermas ārējā slāņa iedarbībai, pilnīgākas zemes pūderis lieliski noņem lieko ādas taukus un netīrumus.

Kā jebkurš kosmētiskais māls, arī šis ne tikai attīra un izlīdzina ādu, bet arī nodrošina ādas šūnām skābekli, piešķirot tai elastību un maigumu. Tonizē un atjauno, tāpēc regulāra lietošana padara ādu gludu un maigu.

Lietošana: Rūpīgi notīriet sejas un kakla ādu. Sajauciet pulveri ar ūdeni vai rožūdeni (taukainai ādai) vai pienu (sausai ādai), lai izveidotu biezu pastu. Parasti sajauciet ādu ar pienu vai ūdeni proporcijā 1: 1. Jāpiebilst, ka Multani Mati var veiksmīgi lietot kombinācijā ar citiem augu sejas pūderiem, piemēram, rožu ziedlapiņām, sandalkoka vai apelsīna mizu. Vienmērīgi uzklājiet uz sejas un kakla ādas. Atstāj nožūt apmēram 20 minūtes. Noskalojiet ar siltu ūdeni un noskalojiet ādu ar aukstu ūdeni.

Sastāvdaļas (INCI): 100% dabīgais māls Solum Fullonum (Fulera zeme)

Tikai ārīgai lietošanai!

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav