Katalogs
Ajūrvēdas ceļojumu komplekts ķermenim un matiem Holy Lama, 150 g
Zīmols: Holy Lama
Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g

Ajūrvēdas ceļojumu komplekts ķermenim un matiem Holy Lama, 150 g

Zīmols: Holy Lama

Holy Lama Travel Boon ir lieliski piemērots ceļošanai, dažu Holy Lama produktu izmēģināšanai vai kā dāvanu komplekts. Iepakots videi draudzīgā un ilgtspējīgā ceļojumu maciņā, kas izgatavots ar rokām no palmas lapas.

1795 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: PI22224

Holy Lama Travel Boon ir lieliski piemērots ceļošanai, dažu Holy Lama produktu izmēģināšanai vai kā dāvanu komplekts. Iepakots videi draudzīgā un ilgtspējīgā ceļojumu maciņā, kas izgatavots ar rokām no palmas lapas.

Šajā ceļojuma izmēra higiēnas priekšmetu komplektā ir 4 mazi brīnumi, kurus varat paņemt līdzi jebkur:

1 dušas želeja ar ēteriskajām ilang-ilang un pačūlijas eļļām (1 pudele 30 ml): drīz jūs varēsiet iztikt bez šīs dušas želejas un tās gardās ziedu smaržas, nedaudz saldas, lai jūsu āda smaržotu ilgu laiku. Pateicības diena un ilang-ilang stimulē sievišķību un tonusu, lai lieliski iesāktu dienu!

1 šampūns ar kokosriekstu eļļu un lavandu (1 pudele 30 ml): ļoti mīksts un dzirkstošs, noņem blaugznas, baro galvas ādu un atjauno nespodru matu spīdumu un spīdumu.

1 post kondicionieris ar neroli, lavandas un petitgrain rūgto apelsīnu ēteriskajām eļļām (1 pudele 20 g): lielisks līdzeklis, kas vienlaikus attīra, baro, aizsargā un smaržo matus!

1 mitrinošs ķermeņa losjons ar alveju un jojobas eļļu (1 pudele 30 ml): piešķiriet savam ķermenim alvejas un jojobas eļļas mitrinošo, dziedinošo, aizsargājošo un antioksidantu spēku un izbaudiet nomierinošu sajūtu!

Vai jūs bieži ceļojat? Labā ziņa: ar ceļojuma izmēru (mazāk par 100ml) šos 4 produktus vari paņemt līdzi koferim, nebaidoties iestrēgt lidostā! Tie jau ir rūpīgi iepakoti kokosriekstu lapu paplātē podos (apmēram 17x10x30cm izmērā), ko varat iemest jebkurā vietā savā bagāžā.

Sastāvs:
Dušas želejas sastāvdaļas (INCI): Aqua, Sodium Cocoate, Potassium Cocoate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Hidroksietilceluloze, Citrus aurantium Dulcis eļļa, Hydichium spicatum Sakņu eļļa, Pogostemon cablin Lapu eļļa, Cananga odorata ziedu eļļa, Vetivenium aufolia ziistimu eļļa svētnīcas eļļa, Homalomena aromatica sakņu eļļa, Cymbopogon martini eļļa, citronelols, geraniols, limonēns, linalols, benzilbenzoāts, benzilspirts, eugenols.

Šampūna sastāvdaļas (INCI): kālija kokoāts, kokoamidopropilbetains, nātrija lauroilsarkozināts, metilglikozes dioleāts, dimetikons, citrusaugļu aurantium dulcis eļļa, lavandas anguistifolia eļļa, citrusaugļu lapu eļļa, hidrauliskā eļļa, linholizolīts, citrusaugļu eļļa, .

Matu kondicioniera sastāvdaļas (INCI): ūdens, glicerīns, ceto stearilspirts, klicerilmonostearāts, kokamidopropilbetains, dimetikons, kokosa nucifera eļļa, cetilspirts, cetrimonija hlorīds, hidrolizēts kviešu proteīns, glicerīna eļļa, citrusa olbaltumviela, citīna eļļa, Lavena. Aurantium Amara eļļa, Melia Azadirachta sēklu eļļa, fenoksietanols, hidrogenēta Ricinus Communis sēklu eļļa, limonēns, linalols, geraniols, citrāls.

Mitrinoša ķermeņa losjona sastāvdaļas (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis lapu sula, stearīnskābe, glicerīns, glicerilmonostearāts, cetilspirta vasks, emulgators, Citrus Aurantium Amara ziedu eļļa, Citrus Nobilisa Leaf eļļa, Simmiss Seeferesd Viils eļļa , Lavandas Anguistifolia eļļa, Melia Azadirachta sēklu eļļa, Hydnocarpus Whitiana sēklu eļļa, tokoferols, citronskābe, titāna dioksīds, fenoksietanols, hidrogenēta Ricinus Communis sēklu eļļa, linalols, limonēns, geraniol.a

Ražots Indijā, Keralā.

-------------------------------------

Dabiska – ilgtspējīga – godīga tirdzniecība

Holy Lama produkti ir izgatavoti galvenokārt no dabīgām sastāvdaļām, izvairoties no spēcīgu ķīmisku vai sintētisku vielu izmantošanas. Ja iespējams, iepakošanai tiek izmantoti ilgtspējīgi materiāli. Ražošanas laikā rodas mazāk nekā 1% atkritumu, un visi atkritumi tiek izmantoti kā degviela vai liellopiem, tāpēc uzņēmuma oglekļa pēdas nospiedums ir ārkārtīgi zems!

Ražošanai izmantotās izejvielas galvenokārt nāk no vietējiem lauksaimniekiem Keralā un pārējā Indijas daļā, pamatojoties uz septiņām desmitgadēm ilgām ciešām attiecībām ar lauksaimniekiem. Bizness darbojas bez kredīta principa, proti, visiem zemniekiem un izejvielu piegādātājiem maksā uzreiz. Rūpnīca maksā godīgas algas strādniekiem un godīgas cenas lauksaimniekiem.

Sieviešu kompānija

Holy Lama Naturals Keralā ir atzīts valdības apstiprināts sieviešu uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 80% sieviešu. Lielākā daļa no viņiem ir no nelabvēlīgas vides (t.i., atraitņi vai partnera pamesti).

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda