Katalogs
Stiprinošs šampūns Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml
Zīmols: Patanjali
  • Jaunums
Stiprinošs šampūns Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml
  • Stiprinošs šampūns Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml

Stiprinošs šampūns Kesh Kanti Shikakai, Patanjali, 180ml

Zīmols: Patanjali

Kompleksa kopšana visiem matu tipiem, blaugznas, matu izkrišana, trauslums un šķērsgriezums, sausi un raupji mati; blāvi un poraini mati, dabiska spīduma trūkums, bojāti mati.

Šis šampūns ir ideāls līdzeklis matu stiprināšanai.

Nepareiza kopšana, stress, intensīvas matu procedūras, nepareiza barošana, piesārņots gaiss - tas viss vājina matus un izraisa to izkrišanu.

Patanjali šampūns ar bhringraj ekstraktu palīdz barot matus, dziļi matos ievadot visus svarīgos vitamīnus, tostarp C vitamīnu.

Šampūns stiprina matus un novērš matu izkrišanu.

795 €
Pieejamība: 8 Gab.
Produkta kods: 8904109406348

Kesh Kanti Shikakai šampūns ir īpaši izstrādāts šampūns, kura pamatā ir senās ajūrvēdas matu kopšanas receptes un kura pamatā ir ziepju rieksti. Tas vislabāk iedarbojas uz matu un galvas ādas struktūru, novēršot apkārtējās vides negatīvo ietekmi, barojot un aizsargājot tos. Piemērots ikdienas matu kopšanai. Nesatur kaitīgas ķīmiskās vielas, piemēram, parabēnus un SLS (nātrija sulfātu un laurilsulfātu).

Shikakai un Reetha ziepju rieksti Indijā jau izsenis tiek izmantoti kā dabīgs tīrīšanas līdzeklis un ziepes matu un ķermeņa kopšanai. Tradicionāli tos joprojām izmanto kā sastāvdaļu visos ajūrvēdas šampūnos Indijā. Galu galā tie labi aizsargā galvas ādu no sēnīšu iedarbības un novērš blaugznas, kā arī novērš negatīvo vides ietekmi, baro un aizsargā matus un galvas ādu.

Tas ir patiesi dzīvību sniedzošs toniks jūsu matiem un galvas ādai. Pateicoties dabīgajam sastāvam, šampūns ne tikai maigi attīra matus, bet arī mīkstina to struktūru, stiprina un baro saknes, novēršot matu izkrišanu. Tāpēc ražotājs iesaka pēc uzklāšanas šampūnu kādu laiku atstāt uz matiem un ļaut tam iepūsties, lai tas labāk mijiedarbotos ar matu un galvas ādas šūnu struktūru.

Patanjali kesh Kanti Shikakai unikālā matu šampūna receptūra iemieso visus austrumu skaistuma noslēpumus.

Galvenās sastāvdaļas:

Akacija (Shikakai) - stiprina matu folikulus un matus.

Eclipta Alba (Bhringaraj) - stimulē matu augšanu un baro matu folikulas.

Hibiscus rosa sincesis (Hibiscus) - stiprina matus un stimulē matu augšanu, mitrina un veicina vitamīnu iekļūšanu matu struktūrā.

Saccharum officinarum (cukurniedru ekstrakts) - veicina matu atjaunošanos.

Juglans regia (valrieksts) - stiprina, baro krāsu un piešķir matiem spīdumu.

Lietošana. Ar apļveida kustībām 2 minūtes viegli masējiet visu galvas ādu. Pēc tam noskalojiet ar ūdeni.

Sastāvs (INCI): Aqua, surfancant base, sunflower oil, Vit. E, Dimethicone, Diazlidynyl Urea & IPBC, Sungandhit Dravya - Q.S.

Ražotājs: Patanjali Ayurved Limited, Haridwar, Uttarakhand, Indija

Matu tips
Silpniems, sausiems plaukams
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav