Katalogs
Šampūns un kondicionieris Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml
Zīmols: Biotique
  • Jaunums
Šampūns un kondicionieris Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml
  • Šampūns un kondicionieris Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml

Šampūns un kondicionieris Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml

Zīmols: Biotique

Šī bagātīgā, matus veidojošā formula attīra un atdzīvina matus, padarot tos kuplākus, biezākus un kuplākus.

pH līdzsvarota formula palīdz novērst matu izkrišanu.

Sastāvā ir valrieksts, valriekstu miza, amla augļi un bhringraj.

1495 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: 8904352000805

Barojošs šampūns, kas īpaši izstrādāts, lai attīrītu un atjaunotu matus, padarot tos kuplākus, biezākus un kuplākus. Tā pH sabalansētā formula efektīvi novērš matu izkrišanu un novērš visas matu izkrišanas radītās problēmas. Tas stimulē matus no saknēm līdz galiem, padarot galvas ādu tonizētu, pacilātu, sausu un bez kairinājuma.

Valriekstu ekstrakti un spēcīga bhringraj un amla kombinācija harmoniski darbojas, lai uzlabotu galvas ādas barošanu, veicinātu veselīgu matu augšanu, novērstu matu izkrišanu un atdzīvinātu galvas ādu.

Šis matu apjomu palielinošais šampūns efektīvi cīnās ar matu izkrišanas problēmām un novērš to cēloņus. Labāka galvas ādas barošana un matu stiprināšana no iekšpuses veicina veselīgāku un elastīgāku matu šķipsnu veidošanos.

* Aizsargā pret matu izkrišanu

* Atjauno matus

* Matu apjoms un spīdums

Par produktu

Kas tas ir: Šis barojošais matu šampūns attīra un atdzīvina matus, padarot tos pūkainākus, biezākus un pacilātus. pH līdzsvarota formula palīdz novērst matu izkrišanu un novērš visas matu izkrišanas bēdas. Tā stimulē matu stāvokli no saknēm līdz galiem.

Valriekstu šampūns "Volume and Bounce" satur valriekstu labumus, savukārt bhringraj un amla kopīgi stiprina galvas ādas barošanu, veicina veselīgu augšanu, novērš matu izkrišanu un atdzīvina galvas ādu.

Galvenās priekšrocības: Šis apjomu piešķirošais šampūns smalkiem matiem efektīvi cīnās ar matu izkrišanas problēmām un ārstē tās. Stiprina galvas ādas barošanu un stiprina matus no iekšpuses. pH līdzsvarota formula novērš matu izkrišanu un uzlabo galvas ādas asinsriti.

Ājurvēdas formula ir izgatavota no 100 % dabīgiem augu ekstraktiem un nesatur kaitīgas ķīmiskās vielas.BiotiqueŠis šampūns ir dermatoloģiski pārbaudīts un piemērots smalkiem un plāniem matiemIzklājiet " " apjomu palielinošo šampūnu uz mitriem matiem, izkliedējot putas no galvas ādas līdz matu galiem. Rūpīgi izskalojiet ar ūdeni un uzmanieties, lai tas nenokļūtu acīs.

Mērķa dzimums: Unisex

VALrieksti: Valrieksti tiek audzēti jau kopš dzelzs laikmeta, un tie tiek augstu vērtēti to vērtīgās eļļas dēļ, kurai piemīt plašas ārstnieciskās īpašības, kas maigi un efektīvi attīra, izlīdzina un izgaismo ādas struktūru un toni.

AMLA: Amla ir bagāta ar antioksidantiem un C vitamīnu, kas palīdz padarīt ādu gaišāku un padarīt sejas toni gaišāku. Vislabākais veids, kā iegūt amlas labvēlīgo ietekmi uz ādu, ir ikdienā lietot sulu vai lietot to kā sejas iepakojumu.

BHRINGRAJ: BHRINGRAJ ir sena, olbaltumvielām bagāta garšaugu dzimta, ko gadsimtiem ilgi izmantoja, lai novērstu matu izkrišanu un priekšlaicīgu sirmšanu. Tas kavē blaugznu veidošanos un palīdz saglabāt matus spīdīgus un veselīgus.

Valriekstu šampūns ir videi draudzīgs. Tā sastāvā ir 100% dabīgi augu ekstrakti, un tas nesatur kaitīgas ķīmiskās vielas. Šis šampūns smalkiem matiem ir dermatoloģiski pārbaudīts un piemērots cilvēkiem ar smalkiem un plāniem matiem, piedāvājot drošu un saudzīgu matu kopšanas risinājumu.

Lietošana: Lai sasniegtu vislabākos rezultātus, uzklājiet šo apjomu palielinošo šampūnu uz mitriem matiem. Strādājiet no galvas ādas līdz matu galiem, lai putas labi pārklātu matus. Rūpīgi izskalojiet matus ar ūdeni, lai noņemtu visas šampūna pēdas. Uzmanieties, lai šampūns nenokļūtu acīs. .

Sastāvs (INCI): Akhrot chal (Jugens regia), Amla (Emblica officinalis), Ritha(Sapindus mukorossi), Bhringraj (Eclipta alba), Himalayan water Q.S.

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Summa:
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
595 €