Šīs pupiņas jau ir vārītas un mērcētas viegli sālītā ūdenī.
Tās ir piemērotas makaronu vai kartupeļu salātu pagatavošanai, un, sajauktas ar citiem dārzeņiem, tās ir īpaši garšīgs un barojošs papildinājums gaļai vai zivīm.
Tās izmanto arī citās pasaules virtuvēs, piemēram, meksikāņu, spāņu un kreolu virtuvē, fajitas, pupiņu burgeros vai zupās.
Labs augu olbaltumvielu un šķiedrvielu avots.
Sarkanās pupiņas ir lielisks olbaltumvielu un šķiedrvielu avots, tāpēc tās ir lieliski piemērotas daudziem ēdieniem. Šīs pupiņas izmanto daudzās virtuvēs, tostarp Meksikas, Dienvidamerikas, Vidusjūras un Āzijas virtuvē. Tās izmanto zupās, karī, humusā, dažādās mērcēs, chili con carne un kā piedevu. Tos izmanto arī Rajma, Dal Makhani, Biryanis vai salātu pagatavošanā.
Vārītas sarkanās pupiņas ir pazīstamas ar savu saldo kastaņu garšu un mīksto, miltaino konsistenci. Tās ir bagātas ar svarīgākajām minerālvielām un vitamīniem, tostarp dzelzi, fosforu, molibdēnu un K un B9 vitamīniem.
Veģetāras un vegāniskas.
Uzturvērtība (100 g):
Enerģija / kalorijas: 222kJ / 53kcal
Tauki: 0,3 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0 g
Ogļhidrāti: 5,3 g, no tiem cukuri: 0 g
šķiedrvielas: 5,8 g
Olbaltumvielas: 4,4 g
Sāls: 0,3 g
Sausnas saturs: 240 g
Sastāvs: Sarkanās pupiņas, ūdens, sāls.
Ražotājs: TRS Wholesale Co. LTD., Apvienotā Karaliste
Uzglabāšanas apstākļi: Uzglabāt sausā, vēsā vietā.