Karstā Madras karija pasta, organiska, Cosmoveda, 175g
Cosmoveda Organic Hot Madras Curry Paste ir garšīga un pikanta Dienvidindijas karija pasta ar ugunīgām garšvielām, tomātiem un ķiplokiem. Pikantā Madras karija pasta ir lieliski piemērota dāla (pākšaugu ēdienu), dārzeņu un gaļas ēdienu garšvielām un piešķir tiem autentisku indiešu garšu!
Cosmoveda Organic Hot Madras Curry Paste ir garšīga un pikanta Dienvidindijas karija pasta ar ugunīgām garšvielām, tomātiem un ķiplokiem. Pikantā Madras karija pasta ir lieliski piemērota dāla (pākšaugu ēdienu), dārzeņu un gaļas ēdienu garšvielām un piešķir tiem autentisku indiešu garšu!
Lai pagatavotu garšīgi pikantus Mandras karija ēdienus pēc oriģinālās Indijas virtuves, īsi apcep dārzeņus un/vai mājputnu vai gaļu ar sīpoliem un svaigu ingveru gī (kausētā sviestā), pievieno Cosmoveda Hot Madras karija pastu (1-2 ēdamkarotes uz porciju) un vāra uz lēnas uguns līdz labi pagatavots.
Ja gribas krēmīgu mērci, pēc garšas var pievienot saldo krējumu, krēmsieru vai kokosriekstu krēmu, apmaisīt un pagatavot dažas minūtes. Pasniedz ar rīsiem.
Lai iegūtu vēl intensīvāku garšu, varat marinēt dārzeņus, gaļu vai tofu uz nakti karstā Madras karija pastā.
Sastāvdaļas: Ūdens, saulespuķu eļļa*, garšvielas* (koriandrs*, ķimenes*, kurkuma*, fenhelis*, ingvers*, ķiploki*, kardamons*, saldā paprika*, kanēlis*, asā paprika*, sinepju sēklas*, krustnagliņas*, sīpoli*, mātīte*), tomātu biezenis*, sarkanās lēcas (Masoor Dal)*, vīna etiķis*, ājurvēdas akmens sāls*, tamarinda pasta*, niedru jēlcukurs*, gī*.
* no kontrolētas bioloģiskās audzēšanas
Informācija par alergēniem: Var saturēt laktozes, piena olbaltumvielu un lakricas pēdas
Uzturvērtības informācija uz 100 g:
Enerģija: 594 kJ / 142,1 kcal
Tauki: 11 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 1,1 g
Ogļhidrāti: 6,8 g, no tiem cukurs: 0,7 g
Olbaltumvielas: 2,9 g
Sāls: 4,3 g
Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt vēsā, sausā vietā. Pēc atvēršanas atdzesēt un izlietot 3-4 nedēļu laikā.
Izcelsme: lauksaimniecība ārpus ES.
Ražotājs: Cosmoveda, Berlīne, Vācija