Tikka karija pasta ir slavenā Tandoori karija pasta ar garšvielām, kokosriekstu krēmu un tomātiem. Pārsvarā to izmanto mazāku gaļas gabalu (tikka) marinēšanai un cepšanai. Tikka karija pasta ir piemērota arī tofu vai dārzeņu pagatavošanai.
Lai pagatavotu gardus Tikka karija ēdienus pēc oriģinālās indiešu virtuves, īsi apcep dārzeņus un/vai putnu gaļu vai gaļu ar sīpoliem un svaigu ingveru gī (kausētā sviestā), pievieno Cosmoveda Tikka Masala pastu (1-2 ēdamkarotes uz porciju) un sautē. , līdz viss labi izcepies.
Tikka karija pasta ir slavenā Tandoori karija pasta ar garšvielām, kokosriekstu krēmu un tomātiem. Pārsvarā to izmanto mazāku gaļas gabalu (tikka) marinēšanai un cepšanai. Tikka karija pasta ir piemērota arī tofu vai dārzeņu pagatavošanai.
Krēmīgai mērcei pēc garšas pievieno saldo krējumu, krēmsieru vai kokosriekstu krēmu, samaisa un vāra dažas minūtes. Pasniedz ar rīsiem.
Ja vēlaties intensīvāku garšu, dārzeņus, gaļu vai tofu varat marinēt Tikka Masala pastā uz nakti.
Sastāvs:
Ūdens, tomātu biezenis*, saulespuķu eļļa*, garšvielas* ( koriandrs* , ķimenes*, kurkuma*, melnie pipari*, saldie pipari*, kardamons*, kanēlis*, fenhelis*, ingvers*, sīpoli*, krustnagliņas*, asie pipari *, sinepju sēklas* ), Asafoetida*, mātītes*), sarkanās lēcas (Masoor Dal)* , vīna etiķis*, krēmveida kokosrieksts*, ājurvēdas akmens sāls, tamarinda pasta*, ājurvēdas niedru jēlcukurs (jaggery)*, sviesta tauki (gī) )*.
* No bioloģiskajām saimniecībām
Alergēni: Var saturēt laktozes un piena olbaltumvielu pēdas.
Sagatavošana/lietošana:
Skatiet receptes paraugu iepriekš.
Uzturvērtības informācija uz 100 g:
Enerģija: 591,5 kJ / 141,4 kcal
Tauki: 11,1 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 1,3 g
Ogļhidrāti: 6,6 g, no tiem cukurs: 0,9 g
Olbaltumvielas: 2,7 g
Sāls: 3,3 g
Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt vēsā, sausā vietā. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī un izlietot 3-4 nedēļu laikā.
Izcelsme: ES/ārpus ES lauksaimniecība
Ražotājs: Cosmoveda, Berlīne, Vācija
ne ES