Katalogs
Ūdens strūklaka Zelta Buda un pārpildīti trauki, 30 cm
  • Jaunums
Ūdens strūklaka Zelta Buda un pārpildīti trauki, 30 cm
  • Ūdens strūklaka Zelta Buda un pārpildīti trauki, 30 cm
  • Ūdens strūklaka Zelta Buda un pārpildīti trauki, 30 cm

Ūdens strūklaka Zelta Buda un pārpildīti trauki, 30 cm

Dekoratīva galda strūklaka lietošanai iekštelpās, kas imitē nomierinošas dabas skaņas jūsu dzīves telpā. Strūklakas ūdens plūsma uzlabo feng šui jūsu dzīvojamā telpā. Populāra gan birojam, gan mājai.

4995 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: Waterf-03

Dekoratīva galda strūklaka lietošanai iekštelpās, kas imitē nomierinošas dabas skaņas jūsu dzīves telpā. Strūklakas ūdens plūsma pastiprina fengšui enerģiju jūsu dzīvojamā telpā. Populāra gan birojā, gan mājās.

Fengšui iedzīvināšana jūsu mājās var mainīt dzīvi. Feng šui ir līdzsvara, harmonijas, dabiskās plūsmas un enerģijas radīšana, lai uzlabotu jūsu garastāvokli, labsajūtu un iekšējo spēku. Viens no labākajiem veidiem, kā to panākt, ir šis relaksējošais ūdens elements jūsu iekštelpu galdam.

Lai nodrošinātu labu feng šui, laba vieta, kur izvietot strūklaku, ir ziemeļu stūris, jo tas simbolizē ūdens elementus. Arī priekšnams ir lieliska vieta, taču pārliecinieties, ka iekštelpu strūklakas ūdens plūsma plūst uz jūsu mājas iekšpusi, lai pozitīvā enerģija paliktu iekšpusē un neatgrieztos ārā.

Tā kā daudzi no mums strādā no mājām, mājas birojs ir lieliska vieta, kur radīt pozitīvu enerģiju darba dienai. Mierinoša ūdens tecēšanas vai krītoša ūdens skaņa ir mierīga, nomierinoša skaņa, kas var palīdzēt jums atslābināties. Ja klausāties šo skaņu, jo īpaši meditācijas laikā, tā var arī palīdzēt atbrīvoties no sasprindzinājuma vai stresa, kas jūs, iespējams, uzkrājies.

Strūklakas ir iepakotas elegantās, videi draudzīgās kastēs. Iebūvēts apgaismojums - Sūknis iekļauts komplektā - Plūsmas/ātruma regulēšana - Elektriska

Produkta specifikācijas:

Polirezīna galda strūklaka

Lietošanai iekštelpās

Ar gandrīz klusu sūkni

Adaptera ieeja: 220-240 V, 50 Hz; izeja 12V, 300 mA

Ar siltas atmosfēras lampu

Izmēri: 30x20 cm

Svars: 1,4 kg

Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns