Katalogs
Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Pink Lotus / Happiness, Himalaya's Dreams, 100ml
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Pink Lotus / Happiness, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Pink Lotus / Happiness, Himalaya's Dreams, 100ml
  • Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Pink Lotus / Happiness, Himalaya's Dreams, 100ml

Ajūrvēdas ķermeņa un sejas eļļa Pink Lotus / Happiness, Himalaya's Dreams, 100ml

Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

"Himalaya's Dreams Pink Lotus / Happiness" ķermeņa un sejas eļļa ar skaistu rozā lotosa aromātu. Ar rīsu kliju eļļu, kas ir ideāli piemērota jutīgai ādai, pateicoties tās mitrinošajām un pīlinga īpašībām. Ar ylang ylang eļļu, kas mazina stresu, trauksmi, skumjas, sasprindzinājumu un bezmiegu.

Pievienotajai lavandas eļļai ir relaksējoša iedarbība, tā var mazināt stresu un sēnīšu infekcijas, savukārt lotosa ziedu ekstrakts var darboties kā dabisks mitrinātājs, uzlabojot sausas, raupjas vai lobošas ādas izskatu un sajūtu. Turklāt šī viela ir piemērota gandrīz visiem ādas tipiem, jo tā var palīdzēt līdzsvarot ādas sebuma līmeni, kas var būt noderīgs cīņā ar pinnēm.

1795 €
Pieejamība: 5 Gab.
Produkta kods: PI44001

BDIH Cosmos Natural BDIH Cosmos Organic

Ķermeņa un sejas eļļa ar skaistu rozā lotosa aromātu. Barojošas rīsu klijas, mitrinošas sezama un saulespuķu sastāvdaļas un atjaunojošas burkānu sēklas palīdz uzturēt ādu maigu, gludu un elastīgu, lai tā izskatītos svaiga un skaista.

Rīsu kliju eļļai ir daudz priekšrocību ādai. Tā mitrinošās un pīlinga īpašības padara to ideāli piemērotu jutīgai ādai.

Aromterapijā ylang ylang eļļa var mazināt stresu, trauksmi, skumjas, spriedzi un bezmiegu.

Lavandas eļļai ir relaksējoša iedarbība, tā var mazināt trauksmi un sēnīšu infekcijas, savukārt lotosa ziedu ekstrakts var darboties kā dabisks mitrinātājs, uzlabojot sausas, raupjas vai lobošas ādas izskatu un sajūtu. Turklāt šī viela ir piemērota gandrīz visiem ādas tipiem, jo tā var palīdzēt līdzsvarot ādas sebuma līmeni, kas var būt noderīgs cīņā ar pinnēm.

Ietekme

* Piemērots visiem ādas tipiem, ar papildu mitruma devu (ādai ar noslieci uz sausumu)

* Maigai, gludai un elastīgai ādai

* Spožai un svaigai sejas ādai

* Mitrina, baro un novērš blaugznas

Ieteicams : uz sausumu tendētai ādai, bojātas ādas atjaunošanai, efektīvs sēnīšu slimību gadījumā

Mentālā iedarbība: relaksējoša, nomierinoša

Produkta īpašības:

* COSMOS sertificēta dabīga ķermeņa un sejas eļļa

* Testēts bez dzīvniekiem

* Nesatur mākslīgās piedevas, parabēnus, sulfātus un silikonus

* Fairtrade

Sastāvs (INCI): Oryza Sativa kliju eļļa, Sesamum Indicum sēklu eļļa*, Helianthus Annuus sēklu eļļa*, Nelumbo Nucifera ziedu ekstrakts, Rubia Cordifolia sakņu ekstrakts, Bacopa Monnieri lapu ekstrakts, Ficus Benghalensis ekstrakts, Lavandula Angustifolia eļļa, Cananga Odorata ziedu eļļa, tokoferols, Cedrus Deodara koka eļļa, linalols**, Glycine Soja eļļa, Daucus Carota Sativa sēklu eļļa, Melia Azadirachta sēklu eļļa, benzilbenzoāts, geraniols**, benzilsalicilāts, farnesols**, limonēns**, eigenols**, citrāls**

* no kontrolētas bioloģiskās ražošanas

** Daļa dabīgo ēterisko eļļu

---------------------------------------------------------------

"Himalaya's Dreams" - labākais no dabas ķermenim un dvēselei

Himalaya's Dreams piedāvā augstas kvalitātes dabiskus produktus, kas ir ideāli piemēroti gan kosmētiskiem, gan terapeitiskiem nolūkiem. Uzņēmums atrodas Bavārijas mežā Vācijā, netālu no Pasavas pilsētas Trīs upes, un tā uzmanības centrā ir sertificēta ajūrvēdas dabīgā kosmētika. Himalaya's Dreams ķermeņa eļļas, šampūni, mutes eļļas un matu eļļas ir izgatavotas saskaņā ar labākajām tradicionālajām ajūrvēdas mācībām par veselību kosmētikas un terapijas jomā.

PortālamHimalaya's Dreams ir tuva valstu, to iedzīvotāju un kultūru tuvināšana. Viņu prioritāte ir vislabākie darba apstākļi, godīga tirdzniecība un draudzīga partnerība starp Vāciju un Indiju. Pārredzama, godīga un videi draudzīga: HIMALAYA'S DREAMS dabiskā kosmētika tiek kontrolēta no izejvielu ražošanas līdz galaproduktam. Regulāri apmeklējot ražotnes Indijā un Vācijā, tiek nodrošināta ļoti augsta COSMOS STANDARTA ievērošana. Sapņi piepildās...

Ādas tips:
Jautriai odai
Visų tipų odai
Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
100 ml
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums