Indijā un Pakistānā mandeles visbiežāk izmanto desertos, bet tās arī iejauc pudiņos vai mannas putraimu putrā.
Mandelēm ir maiga, viegli salda garša, un tās nodrošina organismu ar veselīgiem taukiem un olbaltumvielām.
Indijā un Pakistānā mandeles visbiežāk izmanto desertos, bet tās arī iejauc pudiņos vai mannas putraimu putrā. Mandelēm ir maiga, viegli salda garša, un tās nodrošina organismu ar veselīgiem taukiem un olbaltumvielām.
Alergēni: produkts var saturēt lipekļa, zemesriekstu un citu koku riekstu, sezama un sojas piejaukumus.
Uzturvērtība 100 g:
Enerģija / kalorijas: 2450kJ / 595kcal
Tauki: 49,4 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 3,7 g
Ogļhidrāti: 9,5 g, no tiem cukuri: 3,9 g
Šķiedrvielas: 12,2 g
Olbaltumvielas: 21,2 g
Sāls: 0 g
Sastāvdaļas: veselas mandeles.
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt noslēgtā maisiņā vēsā, sausā vietā 2-25 °C temperatūrā.
Tīrais saturs: 100 g
Izcelsmes valsts: Indija
Ražotājs: TRS Wholesale Co.Ltd, Southall, Middlesex, Apvienotā Karaliste