Tas ēdieniem piešķir saldenu, pikantu garšu un skaistu sarkanu nokrāsu. Tas ir ideāli piemērots sautējumiem, mērcēm, zupām un citiem dārzeņu un mājputnu gaļas ēdieniem.
Paprikas pulveris ir viena no aromātiskākajām garšvielām, un to ražo no 100 % dabīgas, žāvētas un maltas paprikas.
TRS paprikas pulveris ir saldāks un maigāks nekā čilli pulveris.
Indijas virtuvē šo garšvielu parasti izmanto gaļas, dal (no pākšaugiem gatavotu) un dārzeņu ēdienu aromatizēšanai.
Paprikas pulveris ir viena no aromātiskākajām garšvielām, un to ražo no 100% dabīgas, žāvētas un maltas paprikas. TRS paprikas pulveris ir saldāks un maigāks nekā čilli pulveris. Indijas virtuvē šo garšvielu parasti izmanto gaļas, dal (no pākšaugiem gatavotu) un dārzeņu ēdienu aromatizēšanai.
Čilli pulveris ir labi pazīstams ar savu violeti sarkano krāsu, kas to padara par sava veida maģisku garšvielu. To var izmantot ēdienu aromatizēšanai, šķīvju dekorēšanai un izrotāšanai un, protams, ēdienam piešķirt krāsu. Pārsteidzoši, ka garšviela, ko visbiežāk jauc ar papriku, ir malts sarkanais čilli pulveris. TRS paprika ir slavena ar savu pikanto, pienaino garšu un sarkano krāsu. Indijas virtuvē to izmanto receptēs, kurās nepieciešamas bagātīgas sarkanas mērces.
Lai pagatavotu čilli pulveri, čilli vispirms izžāvē un pēc tam samalj. Tas jebkuram ēdienam piešķir spilgti sarkanu krāsu un izteikti maigu garšu. Atkarībā no izmantotās šķirnes un ar to saistītā asuma un sēklu satura paprikas pulveri var iedalīt dažādās kategorijās.
Tas ēdieniem piešķir pikantu garšu un skaistu sarkanu nokrāsu. Tā ir ideāli piemērota sautējumiem, mērcēm, zupām un citiem dārzeņu un mājputnu gaļas ēdieniem.
Padoms ēdiena gatavošanai: TRS pievieno papriku ēdiena gatavošanas beigās, jo, cepot vai pārkarsējot papriku, tā kļūst rūgta. Paprikas pulveris, viegli apcepts sviestā, piešķir mērcēm raksturīgu garšu.
Sastāvs: malta žāvēta saldā paprika.