Koriandra pulveri iegūst, sasmalcinot koriandra sēklas. Koriandrs ir svarīga karija sastāvdaļa.
Tam ir spēcīgs riekstu aromāts un salda, pikanta garša. To bieži izmanto arī mērču sabiezēšanai. Lieto pēc termiskās apstrādes!
Garša: aromātiska, saldskāba, maiga, citrusaugļu.
Aromāts: citrusaugļu, zemes aromāts
To izmanto, lai aromatizētu ēdienus no dāli un dārzeņiem, un tam ir pikanta garša. Tā ir aromātiska garšviela ar maigu, saldu garšu. Tā ir ideāli piemērota indiešu un Vidusjūras ēdieniem.
Koriandra pulveri plaši izmanto Dienvidindijas ēdienos, īpaši rasamā, kara kuzhambu, dārzeņu ēdienos u. c. Tā ir būtiska daudzu karija un mērču sastāvdaļa, jo tai piemīt maigs aromāts, kas veicina apetīti. Malta koriandra pievienošana pankūku un vafeļu maisījumiem piešķir tiem patīkamu garšu.
Ar sildošu koriandra pulveri sabiezē un aromatizē karija, mērces un mērces. Šī daudzpusīgā garšviela ir maiga un salda, un to var izmantot visdažādākajiem ēdieniem, sākot no sambhāra līdz salātiem. Tā ir nepieciešama garšviela, kas uzreiz piešķirs garšu jūsu ēdieniem.
Garša: aromātiska, saldskāba, maiga un citrusaugļugarša.
Aromāts: citrusaugļu, zemes aromāts
Uzturvērtība 100 g:
Enerģija (Kcal) - 298Kcal
Olbaltumvielas - 12 g
Tauki - 18 g, no tiem piesātinātās taukskābes - 1 g
Ogļhidrāti - 55 g
Diētiskās šķiedrvielas - 42 g
Sastāvs: maltas koriandra sēklas.
Uzglabāšana: uzglabāt hermētiskā traukā vēsā un sausā vietā.