Pulverim ir skāba, svaiga garša, un to var salīdzināt ar tamarinda garšu.
Amčurs ir populāra sastāvdaļa Ziemeļindijas virtuvē, un to izmanto tandoori marinādēs.
Amchur var izmantot arī chana masala (aunazirņu maisā), shani paneer (karijs ar krējuma sieru), desertos un piešķir ēdieniem gardu skābu garšu.
Amchur pulveris tiek gatavots no maltiem nenogatavinātiem neapstrādātiem mango. Pulverim ir skāba, svaiga garša, un to var salīdzināt ar tamarinda garšu. Amchur ir populāra sastāvdaļa Ziemeļindijas virtuvē, un to izmanto tandoori marinādēs, kurās gaļu vairākas stundas cep māla krāsnī. Aromātisko TRS amchur pulveri var izmantot arī chana masala (aunazirņu ēdienā), shani paneer (karijs ar krējuma sieru), desertos un ēdieniem var piešķirt gardu skābu pikantumu.
Uzturvērtība 100 g:
Enerģija: 272 kj / 90 kcal
Tauki: 0,27 g
Ogļhidrāti: 17 g
Cukurs: 14,8 g
Šķiedrvielas: 1,8 g
Olbaltumvielas: 0,51 g
Sāls: 0,002 g
Sastāvs: žāvēta mango pulveris