Melno kardamonu bieži izmanto indiešu, ķīniešu un vjetnamiešu ēdienos. Atšķirībā no zaļā kardamona, ko bieži izmanto saldajos ēdienos, melno kardamonu izmanto sautējumos un karija ēdienos.
Garšviela ar svaigu garšu. Melnais kardamons nav tik salds kā zaļais kardamons. Tas ir ideāli piemērots karija un sautējumu pagatavošanai. Melnajam kardamonam ir intensīva garša un aromāts. Tas piešķir pikantiem ēdieniem īpašu garšvielu.
intensīva garša un aromāts.
Melnais kardamons, pazīstams arī kā "Begal kardamons" vai brūnais kardamons, ir īpaša garšviela ar spēcīgu un izteiktu dūmu aromātu. Melnais kardamons ir lielāks un atšķiras no zaļā kardamona gan pēc aromāta, gan izmantošanas. Melnais kardamons ir garam masala sastāvdaļa, un to plaši izmanto, gatavojot dal, zupas, sulīgus gaļas, tandoru un dārzeņu ēdienus, kā arī saldumus, piemēram, rīsu pudiņu, tēju un pat kafiju.
Lietošana: gatavojot kariju vai rīsus, katliņā ievietojiet 1-2 kardamona pākstis. Melnā kardamona intensīvā garša un aromāts garšos ēdienu.
Sastāvdaļas.
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Alergēni: šis produkts var saturēt sojas pēdas.
Ražotājs: TRS Wholesale Co. LTD., Apvienotā Karaliste