Tie ir rupji, gaiši dzelteni milti, ko iegūst no cietajiem kviešiem un izmanto tradicionālo makaronu pagatavošanai. Tos var izmantot arī picas, maizes un cepumu mīklai.
Indijas un Pakistānas saldumus bieži gatavo no mannas putraimiem. Tai ir ļoti maiga garša, un dažkārt to izmanto kopā ar citiem miltiem Pakistānas maizes (roti) gatavošanai.
Tie ir rupji, gaiši dzelteni milti, ko iegūst no cietajiem kviešiem un izmanto tradicionālo makaronu pagatavošanai. Tos var izmantot arī picas, maizes un cepumu mīklas, kā arī klimpas mīklas pagatavošanai. Ar šo terminu apzīmē britu piena pudiņu, kurā miltus rūpīgi vāra un saldina ar cukuru. Šo ēdienu pasniedz ar medu, ievārījumu vai svaigiem vai žāvētiem augļiem.
TRS manna ir rupji malta cieto kviešu vidējā daļa. No mannas putraimiem gatavo makaronus, brokastu pārslas, pudiņus un kuskusu. No mannas putraimiem gatavo arī indiešu saldos ēdienus, piemēram, Halwa un Kesari, un sāļos ēdienus, piemēram, Rava Dosa, Rava Idli un Upma.
Uzturvērtība 100 g:
Enerģija/kalorijas: 1493kJ/352kcal
Tauki: 3,2 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0 g
Ogļhidrāti: 65,8 g, no tiem cukuri: 4,2 g
Šķiedrvielas: 0 g
Olbaltumvielas: 15 g
Sāls: 0 g
Sastāvs: cieto kviešu milti (rupja maluma mannas milti)
Uzglabāt vēsā un sausā vietā cieši noslēgtā traukā.