Sojas malto gaļu uzskata par lielisku alternatīvu maltai gaļai, un tā ir lielisks olbaltumvielu avots. Tās konsistence ir līdzīga iepriekš termiski apstrādātas maltas gaļas konsistencei, un tā ir piemērota veģetāriem ēdieniem.
Sojas milti ir universāls augu izcelsmes proteīns, ko bieži dēvē par sojas granulām vai sojas gabaliņiem. Šī uzturvielām bagātā sastāvdaļa ir ideāli piemērota veģetāriešu un vegānu diētām, un tā ir ideāli piemērota dažādu aromātisku indiešu ēdienu pagatavošanai. TRS Sojas smalkmaizē ir daudz olbaltumvielu un šķiedrvielu, un tā papildinās jūsu ēdienus bez vainas apziņas. Izbaudiet šo viegli pagatavojamo gaļas aizstājēju karija, sautējumos vai salātos. Jūsu ceļojums uz veselīgu un gardu indiešu ēdienu sākas ar TRS sojas malto gaļu.
Kā pagatavot sojas maltas gaļas pīrāgus
Īstas maltas gaļas vietā izmantojiet sojas malto gaļu. Pirms gatavošanas 5-10 minūtes mērcējiet ūdenī. Sojas malto gaļu nepieciešams garšināt ar garšvielām, lai tā, gatavojot kopā ar pārējām sastāvdaļām, uzsūktu aromātus. Mēs iesakām izmantot garam masala, sojas mērci, tomātu biezeni un ķiplokus.
Uzturvērtība uz 100 g:
Enerģija / kalorijas: 313kJ / 74kcal
Tauki: 0,4 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0,1 g
Ogļhidrāti: 3,6 g, no tiem cukuri: 1,7 g
Šķiedrvielas: 3,9 g
Olbaltumvielas: 12 g
Sāls: 0,01 g
Sastāvs: 100% soja.
Šis produkts satur soju.
Šis produkts ir iepakots un/vai uzglabāts iekārtā, kurā tiek pārstrādāti arī produkti, kas satur riekstus, zemesriekstus, sinepes, selerijas, selerijas, sezamu, čaulgliemjus, soju, sulfītus, zivis un gliemjus. Neraugoties uz visiem piesardzības pasākumiem, šis produkts var saturēt šo alergēnu pēdas.
Uzglabāšanas ieteikumi
Uzglabāt vēsā, tumšā un sausā vietā. Pēc atvēršanas saturu pārliet noslēgtā traukā.