Katalogs
Rozā sāls, TAJ, 50g
Zīmols: TAJ Indian
Vegāns Vegāns
  • Jaunums
Rozā sāls, TAJ, 50g
  • Rozā sāls, TAJ, 50g

Rozā sāls, TAJ, 50g

Zīmols: TAJ Indian
Vegāns Vegāns

"Taj Indian Spices Pink Salt" ir Himalaju rozā sāls, kuras šķirni iegūst Pakistānas Pendžabas reģionā netālu no Himalaju kalniem.

095 €
Pieejamība: 20 Gab.
Produkta kods: 5905515727433

"Taj Indian Spices Pink Salt" ir Himalaju rozā sāls, kuras šķirni iegūst Pakistānas Pendžabas reģionā netālu no Himalaju kalniem. Šeit ir aprakstītas tās galvenās īpašības un raksturlielumi:

Izcelsme: Himalaju rozā sāli iegūst no senām jūras sāls atradnēm, kas veidojušās pirms miljoniem gadu. Tās raksturīgo sārto krāsu nosaka sāls kristālos esošie mikroelementi, piemēram, dzelzs oksīds.

Aromāts: salīdzinājumā ar parasto galda sāli tai ir maiga un maiga garša. Tā ir nedaudz saldāka, un minerālvielu satura dēļ tai ir vairāk garšas nianšu.

Minerālvielu saturs: Himalaju sārtā sāls satur minerālvielas kalciju, kāliju, magniju un dzelzi, kas nosaka sāls sārto krāsu un var nodrošināt svarīgu uzturvielu pēdas.

Lietošana kulinārijā: to izmanto līdzīgi kā parasto galda sāli ēdienu gatavošanai, cepšanai un garšvielu pagatavošanai. To var arī pārkaisīt uz kokteiļu glāzēm vai izmantot ēdienu aromatizēšanai, lai tiem piešķirtu vieglu kraukšķīgumu.

Himalaju sārtā sāls tiek uzskatīta par dabiskāku un mazāk apstrādātu nekā galda sāls, jo tā parasti tiek iegūta raktuvēs un minimāli rafinēta.

Sāls sārtā krāsa padara tās kristālus vizuāli pievilcīgus, un tos bieži izmanto dekoratīvos sāls trauciņos vai kā gardēžu sastāvdaļu.

Uzglabāšana: Himalaju sārtā sāls, tāpat kā citi sāļi, jāuzglabā sausā vietā, lai novērstu tās sabiezēšanu un saglabātu kvalitāti.

Sastāvs: 100 % rozā Himalaju sāls kristāli.

Izcelsmes valsts:
Pakistanas
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
50 g
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Bez pievienota cukura Bez pievienota cukura
Vegāns Vegāns
Zero Waste Zero Waste
Bez laktozes Bez laktozes
695 €