Katalogs
Tamanu eļļa, organiska, Fushi, 50ml
Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Tamanu eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Tamanu eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Tamanu eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Tamanu eļļa, organiska, Fushi, 50ml
  • Tamanu eļļa, organiska, Fushi, 50ml

Tamanu eļļa, organiska, Fushi, 50ml

Zīmols: Fushi
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks

IETEIKSMES: tropu eļļa bagāta ar barības vielām, kas palīdz aizsargāt un stiprināt ādu

GALVENĀS SASTĀVDAĻAS: 100% tīra un organiska Fresh-Pressed® tamanu eļļa

MĒRĶI: Atjaunot, attīrīt un cīnīties pret ādas bojājumiem.

2295 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: 5055757971481

Šī tīrā, augstas kvalitātes eļļa mūsu reģionā ir salīdzinoši mazpazīstama, taču Dienvidaustrumāzijā un Klusā okeāna salās tā jau simtiem gadu tiek uzskatīta par brīnumainu eļļu. Tamanu eļļa ir bagāta ar antioksidantiem un pozitīvi iedarbojas uz skrāpējumiem un plaisām, rētām un saules bojājumiem. Tamanu eļļai ir ļoti izteikts aromāts, kas atgādina pētersīļu smaržu.

Lietošanas joma:

* neitralizē traipus un plankumus

* var lietot uz rētām un uz ādas, kas pakļauta pinnēm

* var lietot ādas lobīšanās un sausu vietu barošanai

Tamanu eļļas priekšrocības:

ĀDAS DZIEDINĀŠANA

Tamanu eļļa satur augu savienojumus, kuriem piemīt pretiekaisuma īpašības, kas palīdz mazināt tādas ādas problēmas kā pinnes, rētas, sausu ādu un saules apdegumus.

INTENSĪVA MITRINĀŠANA

Bagātīgs taukskābju avots, kas palīdz mitrināt un barot ādu, novēršot sausumu un uzlabojot ādas elastību.

JAUNA ĀDA

Tamanu eļļas antioksidantu īpašības palīdz aizsargāt ādu un mazināt sīkās grumbiņas, grumbas un vecuma plankumus, tādējādi padarot sejas toni jauneklīgāku un starojošāku.

LIETOŠANA:

Pievienojiet to savam mitrinošajam krēmam, lai uzlabotu mitrināšanu, vai uzklājiet tieši uz ādas mitrinošā krēma vietā, vai pievienojiet to savam ādas kopšanas rituālam pirms mitrinošā krēma (sausai un normālai ādai), pēc mitrinošā krēma (jauktai un taukainaiādai )

Plankumiun plankumi: Ņem nelielu daudzumu Tamanu eļļas (vai atšķaidītu maisījumu) un uzklāj to tieši uz plankumiem ar tīriem pirkstu galiem vai vates spilventiņu. Maigi iemasējiet eļļu ādā, koncentrējoties uz skartajām vietām, regulāri atkārtojot. ĀDAS APSTRĀDE Ņemiet nelielu daudzumu Tamanu eļļas un uzklājiet to uz ādas apsārtajiem apgabaliem. Ar pirkstu galiem maigi iemasējiet eļļu ādā, pārliecinoties, ka tā pārklāj bojātās vietas.

FUSHI PADOMS:

Uzklājiet nelielu daudzumu Tamanu eļļas tieši uz plankumiem, izmantojot tīru vates plāksnīti, lai mazinātu apsārtumu ar tās antibakteriālajām īpašībām.

Sastāvs.

Tā ir dabīga, auksti spiesta, nestandartizēta, nerafinēta, organiska, bez heksāna un dabīga eļļa, kas ir pārtikas kvalitātes. Katra partija ir atšķirīga, un tai piemīt unikālas īpašības.

Nesatur: ķīmiskas vielas, konservantus, aromatizētājus vai piedevas.

Izcelsme: Vjetnama.

-------------------------------------------------------------------

Ko Tamanu eļļa dara?

Tamanu eļļa, kas iegūta no Tamanu koka sēklām, sniedz dažādas priekšrocības ādai. Tā veicina ādas dzīšanu un reģenerāciju, tāpēc ir noderīga, piemēram, aknes, rētu, ekzēmas un psoriāzes gadījumā. Tamanu eļļa mitrina ādu, uzlabo tās elastību un iedarbojas pret novecošanos, samazinot sīkās grumbiņas un grumbiņas. Tai piemīt pretiekaisuma īpašības, tā nomierina iekaisušu ādu un tai piemīt pretmikrobu un pretsēnīšu iedarbība. Tamanu eļļa palīdz dziedēt brūces, mazina sāpes un iekaisumu, to var lietot locītavu un muskuļu sāpju gadījumā. Tomēr pirms Tamanu eļļas lietošanas ir svarīgi veikt plākstera testu un konsultēties ar speciālistu.

Vai Tamanu eļļa samazina grumbas?

Tamanu eļļa satur antioksidantus, kas palīdz aizsargāt ādu no brīvo radikāļu izraisītajiem bojājumiem, kuri veicina novecošanās procesus. Neitralizējot brīvos radikāļus, tamanu eļļa var palīdzēt samazināt oksidatīvo stresu ādā, kas var palīdzēt samazināt grumbu veidošanos. Tamanu eļļa ir bagāta ar taukskābēm, piemēram, oleīnskābi un linolskābi, kas palīdz mitrināt un barot ādu. Ja āda ir labi mitrināta, tā izskatās kuplāka un elastīgāka, kas var mazināt grumbu rašanos. Tamanu eļļa veicina ādas dzīšanu un reģenerāciju, pateicoties tādiem tās savienojumiem kā kalofilīds. Šai īpašībai piemīt spēja stimulēt kolagēna - olbaltumvielas, kas piešķir ādai struktūru un elastību, - veidošanos. Pastiprināta kolagēna ražošana var palīdzēt samazināt grumbu redzamību un uzlabot ādas vispārējo struktūru. Lai gan Tamanu eļļa var nodrošināt mitrināšanu, antioksidantu aizsardzību un atbalstīt ādas reģenerāciju, individuālie rezultāti var atšķirties. Svarīgi atzīmēt, ka Tamanu eļļas efektivitāte grumbu mazināšanā ir atkarīga no dažādiem faktoriem, tostarp grumbu smaguma pakāpes, ādas vispārējā stāvokļa un konsekventas eļļas lietošanas. Turklāt Tamanu eļļu bieži vien izmanto kā daļu no plašākas ādas kopšanas rutīnas, tāpēc, kombinējot to ar citām pretnovecošanās procedūrām, piemēram, saules aizsarglīdzekļu lietošanu, veselīgu uzturu un izvairīšanos no smēķēšanas, var vēl vairāk palielināt tās potenciālo labumu.

Vai Tamanu eļļa aizsprosto poras?

Tamanu eļļai parasti ir zems komedogēniskuma līmenis, kas nozīmē, ka tai ir salīdzinoši maza tendence aizsprostot poras. Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka individuālie ādas tipi un jutība var atšķirties, un tas, kas der vienam cilvēkam, var nederēt citam. Komedogenitāte ir skala, kas novērtē, cik liela ir varbūtība, ka sastāvdaļa vai produkts aizsprosto poras un var izraisīt. pūtītes parādīšanos. Tamanu eļļai komedogēniskuma skalā parasti ir 2 balles, kas tiek uzskatīts par vidēji zemu. Tas norāda uz mazāku poru aizsērēšanas iespējamību, salīdzinot ar augstāk novērtētajām eļļām. Tomēr pirms Tamanu eļļas intensīvas lietošanas uz sejas vai ķermeņa vienmēr ir ieteicams veikt plākstera testu. Nelielu eļļas daudzumu uzklājiet uz neliela ādas laukuma, vēlams uz apakšdelma vai aiz auss, un 24-48 stundas novērojiet, vai nerodas blaknes vai izsitumi. Ja nerodas nevēlamas reakcijas, eļļu parasti var droši lietot uz sejas.

Vai Tamanu eļļa ir jāatšķaida?

Tamanu eļļu var lietot gan tīrā veidā, gan atšķaidītu, atkarībā no personiskajām vēlmēm un ādas jutības. Ja Jums ir jutīga āda vai Tamanu eļļu izmēģināt pirmo reizi, var būt lietderīgi to atšķaidīt ar nesējeļļu. Nesošās eļļas, piemēram, jojobas eļļa, kokosriekstu eļļa vai mandeļu eļļa, var palīdzēt samazināt Tamanu eļļas koncentrāciju un padarīt to maigāku uz ādas. Atšķaidīšanas nepieciešamība var būt atkarīga arī no Tamanu eļļas izmantošanas mērķa. Mērķtiecīgai lietošanai uz nelielām zonām vai plankumiem var izmantot neatšķaidītu Tamanu eļļu. Tomēr, ja plānojat to izmantot lielākām sejas vai ķermeņa zonām, atšķaidīšana var atvieglot tās lietošanu un nodrošināt vienmērīgāku pārklājumu. Ja izvēlaties atšķaidīt Tamanu eļļu, parasti sajauc dažus pilienus Tamanu eļļas ar ēdamkaroti nesējeļļas. Tomēr konkrētā atšķaidīšanas attiecība var atšķirties atkarībā no personiskajām vēlmēm un ādas jutības. Atcerieties, ka katra cilvēka āda ir unikāla, tāpēc pirms plaša Tamanu eļļu klāsta lietošanas ieteicams veikt plākstera testu. Tas palīdzēs noteikt, kā jūsu āda reaģē uz tām un vai atšķaidīšana ir nepieciešama konkrētajā situācijā.

Vai Tamanu eļļu var lietot katru dienu?

Jā, Tamanu eļļu var lietot katru dienu. Tamanu eļļa sniedz ādai virkni priekšrocību, tostarp mitrina, dziedē un aizsargā pret novecošanos. To var lietot vienu vai divas reizes dienā atkarībā no jūsu vēlmēm un ādas īpašajām vajadzībām. Tomēr pirms intensīvas lietošanas ir svarīgi veikt plākstera testu un novērot ādas reakciju. Turklāt individuālie rezultāti var atšķirties, tāpēc vienmēr ir vērts konsultēties ar dermatologu, ja jums ir kādas bažas vai specifiski ādas stāvokļi.

Kāda ir Tamanu eļļas smarža?

Tamanu eļļai ir raksturīgs zemes, augu un spēcīgs aromāts. Bieži vien to raksturo kā nedaudz kokainu un augu aromātu. Daži cilvēki sajūt arī vieglu dūmu vai augu smaržu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka smaržas uztvere katram cilvēkam var atšķirties, taču kopumā Tamanu eļļa ir pazīstama ar savu unikālo un nedaudz sarežģīto smaržas profilu. Tas izzūd pēc lietošanas, un smarža ir saistīta ar eļļas augsto antioksidantu un antimikrobiālo īpašību saturu.

Ādas tips:
Dėmėtai ir pažeistai odai
Visų tipų odai
Ražošanas valsts:
Didžioji Britanija
Summa:
50 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav