Katalogs
Ājurvēdas acu serums Cold, Lakshmi, 10ml
Zīmols: Lakshmi
Ājurvēdas acu serums Cold, Lakshmi, 10ml
  • Ājurvēdas acu serums Cold, Lakshmi, 10ml
  • Ājurvēdas acu serums Cold, Lakshmi, 10ml

Ājurvēdas acu serums Cold, Lakshmi, 10ml

Zīmols: Lakshmi

Vērtīgais Lakshmi acu serums nodrošina jutīgu ādu ap acīm ar pietiekamu lipīdu daudzumu un palielina šūnu elastību.

Tas stiprina šūnas, lai tās atkal varētu uzkrāt mitrumu. Visa acu zona kļūst tvirtāka, un redzami samazinās acu grumbiņas.

4495 €
Pieejamība: 3 Gab.
Produkta kods: 10951

Vērtīgais Lakshmi acu serums nodrošina jutīgu ādu ap acīm ar pietiekamu lipīdu daudzumu un palielina šūnu elastību. Tas stiprina šūnas, lai tās atkal spētu uzkrāt mitrumu. Visa acu zona kļūst tvirtāka, un redzami samazinās acu grumbiņas. Relaksējošais efekts var izlīdzināt vārnu kājiņas un tumšos lokus zem acīm, kā arī samazinās pietūkums. Demeter un organiskie augu ekstrakti, piemēram, eyebright, alveja, piparmētra un kviešu zelmenis, nodrošina šūnas ar bagātīgām barības vielām, kas atjauno un vitāli stiprina plāno ādu ap acīm un pašas acis. Arī skropstas gūst labumu, jo tās aug ātrāk.

Acu noguruma, apsārtuma un dedzināšanas simptomi, no kuriem praktiski nav iespējams izvairīties pastāvīgas pārslodzes dēļ, strādājot pie datora un gaisa kondicionētajās telpās, bieži vien pilnībā izzūd jau pēc dažiem lietošanas reizēm.

Lakshmi acu seruma eļļu vislabāk lietot naktī uz acīm, lai uzturētu veselīgu miegu un saglabātu acu spēku, jo acu serums īpaši mazina Pitta (ājurvēdas uguns un kustību doša).

Lakshmi aukstā acu seruma sastāvā ir maigi sabalansēts dabīgā kampara daudzums, kas palīdz atsvaidzināt un dezinficēt acis. Kampara dabīgā savelkošā īpašība novērš apsārtumu un nodrošina mirdzošas acis, pateicoties aktīvai asaru ražošanai.

Lietošanas ieteikumi:

Ieteikumi: Ideāls Lakshmi Eye Eye Serum lietošanas laiks ir katru dienu pirms gulētiešanas, 1-2 pilieni uz katru aci iekšķīgi un ārīgi. Lietošana uz nakti nodrošina optimālu kopšanas efektu. Dziļo iedarbību atbalsta un pastiprina ilgs lietošanas ilgums un miega atjaunojošais efekts.

Uz tīra pirksta uzpiliniet 1-2 pilienus uz katras acs un maigi pārlaistiet skropstas no iekšpuses uz āru. Pēc tam rūpīgi izklājiet pa visu acu zonu un maigi iemasējiet ādā. Šādā veidā acu seruma eļļa, lietojot to saudzīgi, paliek sterila. Tā kā acu seruma sastāvā ir ghī un kokosriekstu eļļa, garšaugi var izraisīt mākoņainu nokrāsu zem acīm. Pirms katras lietošanas reizes vienkārši labi sakratiet.

Acu seruma eļļu var un vajag lietot arī uz acīm, tā palīdz reģenerēt acis pa nakti. Rīcineļļa, nevis kampars, var izraisīt vieglu dedzināšanas sajūtu, taču tā drīz vien pāries. Acu serumu var lietot visu atlikušo dienu. Ja beigās tas kļūst duļķains, ieteicams to lietot ārīgi, uz plakstiņiem un skropstām.

Sastāvs (INCI): Prunus amygdalus dulcis oil*, Ricinus communis oil**, Butyrum*, Cocos nucifera oil**, Aloe barbadensis extract*, Camphor, Euphrasia officinalis extract**, Mentha piperita extract*, Cistus incanus extract.

100 % sastāvdaļu ir dabīgas

* lauksaimniecības sastāvdaļas ir sertificētas saskaņā ar demeter (biodinamiskās lauksaimniecības) principu

** >94% lauksaimniecības sastāvdaļu ir no bioloģiskās lauksaimniecības

Ražotājs: Lakshmi® Ayurvedische Naturkosmetik, Wolpertshausen, Vācija

Izcelsmes valsts:
ne ES
Ražošanas valsts:
Vokietija
Summa:
10 ml
Similar products
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav