Avipattikara Churna ir ājurvēdas garšaugu un garšvielu maisījums, ko tradicionāli izmanto Pitta Dosha samazināšanai.
Organiskā Avipattikara Churna ir ājurvēdas garšaugu un garšvielu maisījums ar atsvaidzinoši dzidrinātu garšu, ko tradicionāli izmanto Pita dosha samazināšanai.
Nimi Ayurveda Avipattikara Churna sastāv tikai no augu daļām, kas minētas ājurvēdas tekstos un tiek apstrādātas un sagatavotas saskaņā ar ājurvēdas vadlīnijām.
Nimi Ājurvēdas organiskā kvalitāte. Ļoti tīra, laboratorijā pārbaudīta kvalitāte.
Ar kvalitātes zīmogu "BDIH kontrolēta smago metālu testēšana".
Pagatavošana/lietošana: Siltā ūdenī samaisīt apmēram 3 g pulvera (ar tējkaroti) un izdzert.
Papildus informācija: Nav ieteicams grūtniecēm, mātēm, kas baro bērnu ar krūti, un bērniem.
Sastāvdaļas: Niedru cukurs* (50%), Ipomea turpethum* (33,4%), krustnagliņas* (8,4%), Amalaki* (0,75%), Cyperus rotundus* (0,75%), Embelia ribes* (0,75%), ingvers* (0,75%), kardamons* (0,75%), garie pipari* (Pippali) (0,75%), melnie pipari* (0,75%), akmens sāls (0,75%), Terminalia belerica* (0,75%), Terminalia chebula* ( 0,75%), kanēlis* (0,75%)
*no sertificētām bioloģiskajām saimniecībām
Neto daudzums : 100g malta pulvera
Uzglabāšanas apstākļi : uzglabāt sausā, vēsā, tumšā, bērniem nepieejamā vietā.
Uzturvērtības informācija uz 100 g: Enerģija: 1450/343 kJ / kcal; tauki: 0,8 g, no tiem piesātinātās taukskābes: 0,2 g, ogļhidrāti: 72,5 g, no tiem cukurs: 52,6 g; olbaltumvielas: 3,6 g; sāls: 0,008 g; šķiedra: 16,1 g
Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt vēsā un sausā vietā, sargāt no saules gaismas
Izcelsme: lauksaimniecība ārpus ES (Indija)
Ražotājs: AHG Ayurveda Handels GmbH, Vācija
Vokietija