Katalogs
Sārmaina zāļu tēja Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 paciņas
Zīmols: Yogi Tea
Organisks Organisks
Sārmaina zāļu tēja Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 paciņas
  • Sārmaina zāļu tēja Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 paciņas
  • Sārmaina zāļu tēja Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 paciņas
  • Sārmaina zāļu tēja Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 paciņas

Sārmaina zāļu tēja Alkaline Herbs, Yogi Tea, 17 paciņas

Zīmols: Yogi Tea
Organisks Organisks

Tikai apzināta tējas pagatavošana ar tās augu smaržu un saulei līdzīgām krāsām var palīdzēt no jauna atklāt savu iekšējo līdzsvaru. Rūpīgi atlasīti sārmaini, sertificēti un ekoloģiski tīri augi ir tik garšīgi, ka vienkārši gribēsies vēl vienu krūzīti!

Tēja visiem, kam patīk līdzsvars.

Ājurvēdas organisko zāļu tējas maisījums ar pienenēm, nātru un lavandu.

550 €
Pieejamība: 1 Gab.
Produkta kods: 9554-YT65

Soil Assotiation Organic BIO BG EU

Yogi Tea® Alkaline Herbs – jauna iedvesma jūsu ikdienas tējas tasei

Atklājiet savu iekšējo līdzsvaru ar jogas tējas sārmainajiem augiem. Mūsdienu straujajā pasaulē ne vienmēr ir viegli saglabāt līdzsvaru un pieturēties pie pamata uztura – tomēr arvien svarīgāka kļūst pašaprūpe. Izbaudiet šo pamata zāļu tējas sastāvu no dabas, daba ļauj no jauna atklāt mūsu iekšējo līdzsvaru. Brīnišķīgi, maigi augi, piemēram, sēklu auzas un smaržīgā lavanda, piešķir šai lieliskajai Yogi tējai īpašu garšu. Jūs noteikti vēlēsities vēl vienu tasi!

Galvenās jogas tējas augu sastāvdaļas:

Sēklu auzas - pieder pie saldo stiebrzāļu dzimtas un aug visur, kur ir mērens klimats. Tas sastāv no auzu auga gaisa daļām, kuras novāc savlaicīgi pirms ziedēšanas un pēc tam tieši izžāvē. Sēklu auzām ir patīkami maiga un nedaudz saldena garša.

Citronzāle - satur ēteriskās eļļas un tai ir spēcīga, citrona svaiga garša. Šī Āzijas virtuvē plaši izmantotā sienāzu auga izcelsme joprojām nav skaidra, taču tā popularitāte ir bijusi nelokāma jau tūkstošiem gadu!

Pienene ir viens no slavenākajiem un izplatītākajiem savvaļas augiem. Tas plaukst gandrīz visur, kur var uzdīgt spilgti dzeltens grozs, kas zied debesīs. Tās lapas ir ārkārtīgi aromātiskas: smalkas, sausas un nedaudz rūgtenas, tās ir ideāli piemērotas salātiem, kokteiļiem un, protams, arī gardām tējām.

Lavandas ziedi – lavandas smaržu var sajust visā Vidusjūras reģionā. Šis augs ir piparmētru dzimtas loceklis, un tā dzimtene ir šajos apgabalos, lai gan tagad tas tiek kultivēts visā pasaulē tā skaisto ziedu dēļ. Lavandas garša ir asa, pikanta un nedaudz rūgtena, un tajā ir vērtīgas ēteriskās eļļas.

Pagatavošana: 1 tējas maisiņu ielej glāzē ūdens (100 ° C), atstāj uz 5 minūtēm. Ja vēlaties, saldiniet ar niedru cukuru vai medu.

Sastāvdaļas: citronzāle*, melisa*, pienenes* (10%), nātre*, krūzmētra*, zaļā auzu zāle* (4%), lavandas ziedi* (4%), fenhelis*, burkāni*, liepziedi*, bērzu lapas*, lucerna*, pētersīļi*.

* sastāvdaļas ir no bioloģiskajām saimniecībām.

Alergēni: norādīti treknrakstā.

Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt cieši noslēgtā traukā, tumšā, vēsā, labi vēdināmā vietā, ne augstāk par +25 grādiem.

Izcelsmes valsts: ES

Neto saturs : 35,7 g (17 paciņas pa 2,1 g katrā)

Labākais pirms: skatieties uz iepakojuma

Ražotājs: YOGI TEA GmbH, Vācija

Izcelsmes valsts:
ES
Ražošanas valsts:
Vokietija
Svars/Daudzums:
35,7
Summa:
17 pakelių
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
1995 €
Pašlaik mums nav
  • Jaunums
Pašlaik mums nav