Katalogs
Āfrikas mango ekstrakts, pulveris, OstroVit, 100g
Zīmols: OstroVit
Bez pievienota cukura Bez pievienota cukura
Vegāns Vegāns
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs
Āfrikas mango ekstrakts, pulveris, OstroVit, 100g
  • Āfrikas mango ekstrakts, pulveris, OstroVit, 100g
  • Āfrikas mango ekstrakts, pulveris, OstroVit, 100g

Āfrikas mango ekstrakts, pulveris, OstroVit, 100g

Zīmols: OstroVit
Bez pievienota cukura Bez pievienota cukura
Vegāns Vegāns
Nesatur glutēnu Nesatur glutēnu
Augu izcelsmes uztura bagātinātājs Augu izcelsmes uztura bagātinātājs

Veģetāls uztura bagātinātājs pulverī.

"OstroVit African Mango Extract" ir vegānisks uztura bagātinātājs visiem cilvēkiem, kuri vēlas atbrīvoties no liekajiem kilogramiem reizi par visām reizēm. Irvingia gabonensis L. sēklu ekstraktā, kas pazīstams arī kā Āfrikas jeb savvaļas mango, ir daudz šķiedrvielu un vērtīgu uzturvielu. Uztura bagātinātāja sastāvā esošās sastāvdaļas ļaus Jums veselīgā veidā sasniegt vēlamos svara zaudēšanas rezultātus!

1295 €
Pieejamība: Pašlaik nav noliktavā
Produkta kods: 5903933901084
Pašlaik nav noliktavā


"OstroVit Āfrikas mango ekstrakts ir vegānisks uztura bagātinātājs visiem cilvēkiem, kuri vēlas atbrīvoties no liekajiem kilogramiem reizi par visām reizēm. Irvingia gabonensis L. sēklu ekstraktā, kas pazīstams arī kā Āfrikas jeb savvaļas mango, ir daudz šķiedrvielu un vērtīgu uzturvielu. Uztura bagātinātāja sastāvā esošās sastāvdaļas ļaus Jums veselīgā veidā sasniegt vēlamos svara zaudēšanas rezultātus!

Āfrikas mango ekstrakts

Savvaļas mango, kura dzimtene ir Rietumāfrika, tiek plaši izmantots uztura bagātinātāju ražošanā novājēšanas nolūkā. Irvingia gabonensis L. koks parasti ir 15-40 metrus augsts, un tā gandrīz 40 cm garie augļi ir bagātīgs barības vielu avots. Ir zināms, ka augļu sēklu ekstrakts regulē organisma enerģijas procesus.

Āfrikas mango augļi ir bagāti ar vitamīniem un minerālvielām, tostarp C, E, B6 un K vitamīniem. Tie ir arī tādu uzturvielu avots, kas ietekmē vispārējo organisma veselību, piemēram, kalcija, kālija, nātrija, fosfora, magnija un dzelzs. Savvaļas mango satur arī polifenolus, kas samazina organismā uzkrāto tauku daudzumu, tādējādi veicinot ķermeņa svara samazināšanos.

OstroVit Āfrikas mango ekstrakta sastāvdaļu īpašības:

* Slaidinošs efekts - savvaļas mango ir augsts polifenolu saturs, kas veido tauku vielmaiņu, tādējādi samazinot taukaudu daudzumu.

* Bagāts ar uzturvielām - Āfrikas mango ekstrakts ir bagātīgs vitamīnu un minerālvielu avots, kas nepieciešams ikvienam. Pateicoties tiem, uztura bagātinātājs ne tikai palīdz zaudēt svaru, bet arī uzlabo vispārējo organisma stāvokli.

* Daudz šķiedrvielu - mango ekstrakts ir dabīgs šķiedrvielu avots. Tās uzdevums ir nomākt izsalkumu, samazināt toksīnu daudzumu un izvadīt pārtikas nogulsnes no zarnām.

* Ērta forma - OstroVit Āfrikas mango ekstrakta uztura bagātinātājs ir pulvera veidā, ko var sajaukt ar ūdeni. Tas būs īpaši noderīgi, ja Jums nepatīk norīt tabletes vai kapsulas.

Sastāvs:

Sastāvdaļas: Āfrikas mango sēklu ekstrakts 10:1 - 700 mg

Lietošana: Lietojiet 1 porciju 700 mg (1 tējkarote) dienā ēšanas laikā, uzdzerot ūdeni. Izmantojiet iepakojumā pievienoto mērkaroti (1 ml).

Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Nelietojiet produktu kā daudzveidīga uztura aizstājēju (aizvietotāju). Ieteicams sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Nelietot, ja Jums ir alerģija pret kādu no sastāvdaļām. Nelietot bērniem, grūtniecēm un sievietēm laktācijas periodā. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Uzglabāt no 0°C līdz 25°C sausā, bērniem nepieejamā vietā.

Tīrais saturs: 100 g

Porcijas vienā iepakojumā: 142

Porcijas lielums: 700 mg

Ieteicams
Svoriui, cholesteroliui reguliuoti
Virškinimo sistemai
Ražošanas valsts:
Lenkija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Organisks Organisks
Autentiska ājurvēda Autentiska ājurvēda
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav