Katalogs
Čili piparu pulveris, Sattva Foods, 100 g
Zīmols: Sattva Ayurveda
Čili piparu pulveris Hot Chilli, Sattva Foods, 100g
  • Čili piparu pulveris Hot Chilli, Sattva Foods, 100g

Čili piparu pulveris, Sattva Foods, 100 g

Zīmols: Sattva Ayurveda

Čili ir populāra garšviela, kas ir daudzu Indijas karavīru, zupu un mērču pamatā. Čili sastāvdaļa, ko parasti izmanto maltā veidā labi zināmiem ēdieniem.

Rasa (garša): pikanta

Virya (efekts): sasilšana

Vipaka (garša pēc sagremošanas): pikanta

Ietekme uz tridēšanu: М ↓ P ↑ K ↓

Piemērots lietošanai līdz 2024-07-30.

295 €
Pieejamība: 17 Gab.
Produkta kods: 5903794184251

Čili ir vissvarīgākā Indijas virtuves sastāvdaļa. Čili ir populāra garšviela, kas ir daudzu Indijas karavīru, zupu un mērču pamatā. Čili un sastāvdaļa, ko parasti izmanto maltā veidā zināmiem ēdieniem.
Čili pievieno dārzeņu ēdieniem, rīsiem, kartupeļu biezeni, pākšaugiem. Ieteicams lietot kopā ar tādām garšvielām kā koriandrs, fenhelis, kurkuma, kardamons, ķimenes, jo čili ēdiens kļūst pikants un pikants, bet pārējās garšvielas (mazāk asas) – aromātiskas. Daudzi cilvēki ļaunprātīgi izmanto sarkanos piparus, izmanto tos kā garšvielas un pievieno gataviem ēdieniem. Čili, atšķirībā no melnajiem pipariem, ēdienam jāpievieno gatavošanas laikā (parasti sākumā vai 5-10 minūtes pirms gatavošanas). Pievieno arī visu veidu zivju un gaļas ēdieniem.
Čili var jebkuram ēdienam piešķirt vilinošu krāsu, garšu un asumu. Čili, kura augļi ir dažādos izmēros, formās un krāsās, tiek saukti par dabas brīnumu. Tas kļūst sarkans no pigmentīna pigmenta. Indija ir vienīgā valsts, kurā ir daudz dažādu kvalitatīvu produktu. Sasmalcinātais čili ir izgatavots no tīras garšvielas, pilns ar aromātu un garšu. Piemērots veģetāriešiem.
Visi Ājurvēdā izmantotie čili pipari, kas satur kapsantīnu, ir no Amerikas tropiskajiem reģioniem un tiek audzēti galvenokārt Āfrikā un Centrālindijā.

Čili piparus izmanto, lai stimulētu gremošanas sulu un enzīmu sekrēciju (gremošanas trakta stiprināšanai – Agni).

Sastāvs: sasmalcināti čili pipari (malti).

Alergēni : iepakots vidē, kur tiek uzglabāti zemesrieksti, sezama sēklas, lipekli saturoši produkti, kvieši, piena pulveris, soja un sinepes.

Izcelsmes valsts: Indija

Uzglabāšanas nosacījumi: Uzglabāt sausā, vēsā vietā

Neto saturs: 100 g

Labākais pirms: apskatiet iepakojumu

Izcelsmes valsts:
Indija
Ražošanas valsts:
Indija
Svars/Daudzums:
100 g
Ayurmarket iesaka
Visi produkti
Pašlaik mums nav
Vegāns Vegāns
Organisks Organisks
Pašlaik mums nav
Pašlaik mums nav
  • Jaunums